Aspirante optimiste >20 (438)
Raspunsuri - Pagina 19
ANDREEA84 spune:
fetelor dar chiar ca avusarati treaba,bine ai revenit BRAVEGIRL si multa sanatate si tie si fetitei,bafta multa si cu bebe2,sa vina cat mai curand
eu ma duc la patut ca-mi pika ochii in gura si-mi e teama sa nu-i inghit
,bafta multa celor care presteaza si va doresc o noapte frumoasa,va
pe toate si noapte buna!
10+ANDREEA si
de Alexandra
01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png
cos_minutza spune:
Andreea super fain filmuletul cu berzele,iar cel de pe youtube

Anca frumosa semnatura

Katy esti aproape de testare!!!Tin pumni sa fie

Corina ma bucur ca sunteti acasa si ca e bine micutza!!!Sa de domnul sa se prinda cat mai curand 
fetele!!!
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!
anemi_b spune:
buna seara dragele mele....va spun asa pt ca io va citesc in fiecare seara ..chiar daca nu am timp sau poate curaj sa scriu...insa am ajuns intr-um moment in care am nevoie cu disperare de niste raspunsuri..si pana sa ajung la medic poate ma puteti ajuta voi...
sunt aspiranta din iunie si crezusem ca in nov minunea s-a produs..dar am avut avort spontan la 7 sapt.. dupa dureri f puternice atat fizic cat si emotional am reusit sa depasitm momentul insa de atunci nici urma de CM, dr mi-a zis ca ar trebui sa vina cam dupa 2-3 sapt, pe net am citit ca poate dura si 6 sapt..nust ce sa cred, oricum la mine sunt deja 40 zile...nici urma, semnele incepeau cam cu o sapt inainte.
este pt prima oara cand imi doresc f mult sa vina CM, pt a ma putea gandi din nou la bb..
sper ca ma puteti ajuta,
va pup,
seara buna
cos_minutza spune:
Buna dimineata!!!
La multi ani celor care serbeaza astazi onomastica
Va ofer
,
,ceiut, laptic si ce papica vreti voi!!!
Anemi b ma bucur ca ai avut curaj sa scrii!!Bine ai venit la noi!!!In primul rand vreau sa-ti spun ca imi pare tare rau pt sarcina pierduta
,in legatura cu Cm nu stiu ce sa-ti zic, cred ca dupa cele 40 de zile(lauzia) ar trebui sa vina,dar banuiesc ca oricum depinde de organismul fiecarui om cat de repede reintra la normal.Poate intra vreo fata mai stiutoare si te lamureste mai bine
Mai scrie repede cateva mesaje(10-12) sa scapi de moderare si sa te "vedem" in timp real
fetele si o zi usoara va doresc!!!!!
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!
tanamera spune:
Buna dimineata!
La multi ani celor care isi sebeaza onomastica.
Cosminutza multumim
.
Anemi bine ai venit
,cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la medic.
Bravegirl bine ati revenit acasa
.
Si o
pentru Anca.
O zi frumoasa!
cos_minutza spune:
Tanemera bine ca mi-ai adus aminte
,la cat de
sunt am uitat 

Hai Anca 

In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
La Multi Ani 2010!!!!
ancadragoman spune:
Neata
Deci azi trebuia sa vin menstruatia si nu a venit pana acum ,semne am doar sani f durerosi .La beta nu ama ajuns ca ama vut sedinta de dim la birou ,poate maine.
Multam pentru galerie si sper sa fie cu folos
Alex mai are nevoie de 3000 de euro pana la sf luni ianuarie-are si bazar aici
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
nikolici spune:
LA MULTI ANI IONI SI IOANE!!!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Katy82 spune:
Buna fetele! La mine e Z1. Aseara am bagat o repriza de 

. Acum sunt mai bine. Cel putin nu am mai avut dureri, tot e bine. Acum sunt in cautare de gineco. Ma apuc de analize, e a opta luna de cand tot incercam.
Hai Anca cu testul pozitiv, sa incepem anul cu o graviduta 
Anemi cred ca doar un doctor te-ar putea ajuta. Tinem pumnii sa vi cat mai repede cu vesti bune
Bravegirl daca numai ciclu nu a fost, poate e bb2 prin burtica...
Cosminutza multumim de tratatie 
Andreea tare filmuletul cu barzele ![]()
Pupici la toata lumea!
http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png
Copilul este darul lui Dumnezeu
Katy82 spune:
"berzele", gramatica asta...
http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png
Copilul este darul lui Dumnezeu