Aspirante optimiste >20 (438)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

bau

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boryxela spune:

buna ziua,mi-am notat toate simptomele pe care le am de un timp incoace ca sa nu omit nimic si va rog sa ma lamuriti,daca e doar o dereglare sau e posibila o sarcina:pe 18 octombrie a fost prima zi a ultimei menstruatii normale,pe 7-8 noiembrie am inceput sa am o saptamana in care am fost extenuata fara a face nimic,de fapt nici nu am fost in stare sa fac ceva,dormeam toata ziua;noroc ca m-a tinut asa doar o saptamana;pe 17 noiembrie mi-a venit menstruatia din nou,dar de data aceasta nu a fost normala,primele doua zile a fost putina si roza,a treia zi nu am avut deloc,iar a patra zi mi-au curs 2 picaturi de sange,iar apoi inca o zi am avut niste pete maronii;in luna decembrie mi-a venit pe 16,primele 2 zile a fost normala,iar a treia zi a fost foarte putina si maronie;sanii imi sunt umflati cam de o luna,iar sfarcurile mi se tot intaresc si sunt mai iesite inafara ca de obicei;urinari frecvente am cam de doua luni deja(urina normala,fara arsuri sau dureri);de vreo saptamana ma cam doare spatele in zona lombara;ma deranjeaza unele mirosuri cu care inainte nu aveam treaba,nu mai pot manca dulciuri,pe care inainte le adoram,am inceput sa am pretentii la mancare,nu mai pot manca orice ca inainte,nu mai vrea organismul;in ultimele zile am avut niste furnicaturi in zona abdomenului,dureri usoare si cateva crampe;cand ma trezesc imi este rau;cateodata am si pofte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Exista posibilitatea sa fie sarcina si sa fi avut menstruatie peste,mai ales ca spui de dureri de spate,eu zic sa faci un test ca poate elucidezi misterul

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui boryxela

buna ziua,mi-am notat toate simptomele pe care le am de un timp incoace ca sa nu omit nimic si va rog sa ma lamuriti,daca e doar o dereglare sau e posibila o sarcina:pe 18 octombrie a fost prima zi a ultimei menstruatii normale,pe 7-8 noiembrie am inceput sa am o saptamana in care am fost extenuata fara a face nimic,de fapt nici nu am fost in stare sa fac ceva,dormeam toata ziua;noroc ca m-a tinut asa doar o saptamana;pe 17 noiembrie mi-a venit menstruatia din nou,dar de data aceasta nu a fost normala,primele doua zile a fost putina si roza,a treia zi nu am avut deloc,iar a patra zi mi-au curs 2 picaturi de sange,iar apoi inca o zi am avut niste pete maronii;in luna decembrie mi-a venit pe 16,primele 2 zile a fost normala,iar a treia zi a fost foarte putina si maronie;sanii imi sunt umflati cam de o luna,iar sfarcurile mi se tot intaresc si sunt mai iesite inafara ca de obicei;urinari frecvente am cam de doua luni deja(urina normala,fara arsuri sau dureri);de vreo saptamana ma cam doare spatele in zona lombara;ma deranjeaza unele mirosuri cu care inainte nu aveam treaba,nu mai pot manca dulciuri,pe care inainte le adoram,am inceput sa am pretentii la mancare,nu mai pot manca orice ca inainte,nu mai vrea organismul;in ultimele zile am avut niste furnicaturi in zona abdomenului,dureri usoare si cateva crampe;cand ma trezesc imi este rau;cateodata am si pofte.
BUNA DIMINEATA!HAIDETI LA OMLETA[PAPICA]FACUI SI [CAFEA]AM SI [PEPSI]CEIUT SI LAPTIC CU NESKUIK!
IUBITA,bine ai venit si ca un mik sfat fai un test de sarcina dar cel mai sigur un test de sange,e sfant.daca poti si ai timp faci si un ecograf ca si acela de la3saptamani de sarcina poate vedea samburelul in caz ca este,bafta multa si-ti doresc multa sanatate si daca vrei si un bbetesi iti tin pumnii!
fetele celelalte ce fac?ieri a fost liniste pe aici dar sunteti scutite,JOY bine ai venit si sper ca ai adus si barza cu tine?!
albinutza,COS_MINUTZA,ce faci,cum iti mai e?
NIKOLICI vezi sa nu te faci din tzantzar -armasar,decat daca ne dai vestea cea mare!
ELENA,mami,esti o fericita,acasa cu familia pana pe18,cred ca e super,ce as mai sta si eu...dar n-am cum si nu ma pot plange caci nu fac mai nimic la sservici,patronii de cand au aflat de bebe ma tin in palmestau toata ziua pe scaun si ma muncesc doar cu 4-5dosare cu schite si actele de materiale,adica4-5clienti pe zii,in rest nimik,mai faceam licitatii si mi lea scos si pe acelea
HAPPYMUM,tu ce faci?si toate celelalte,ce mai ziceti?
ROXY,iti tin pumnii sa fie cu ochisori!SORYNAKE,testul cu beta?
astept rezultate bune luna asta de la toate,mai vreau sa scot majoretele ca au adormit de tot!
va dulce pe toate

8+ANDREEA side Alexandra01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput

Andreea scoate pentru mine ca mai am 2 zile pana la testare

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

Poftiti fetelor la o cafea fierbinte,si ceiuc sau lapte pentru burticute.

Boryxela un test nu ti-ai facut?

Mergi la inceput

Anca sa fie cu ochisori!

Mergi la inceput

Tanamera mersi mult,maine fug sa fac beta

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Pai inseamna ca ai ai ceva simptome daca esti asa hotarata sa faci beta.Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Am eu o presimtire si plus ca eu nu fac test de urina ,trec direct la beta

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput