Aspirante optimiste >20 (438)
Raspunsuri - Pagina 14
nikolici spune:
test de ticker ![]()
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
sunt sau nu sunt
roxy@vasi spune:
Cos minutza ciclul trecut a fost de45(nu stiu de ce-poate de la siofor),celelalte le-am avut pana la 34,nu stiu ce o mai fi,luna aceasta am luat si dupfaston din ziua 14-25,sper sa fi fost cu noroc
Ioannoula spune:
Buna fetelor! La multi ani!!!! Ar trebuii sa fie un inceput foarte bun pentru anul asta. Dupa ce in noiembrie am facut un tratament de 5 zile cu ova-mit, iar in decembrie pentru ca nu am fost langa sotul meu am facut pauza, in data normala de menstruatie, nu a venit a inceput sa curga dupa cateva zile, dupa ce, am cazut cu masina in sant din cauza zapezii si am impins-o. Dar nu a curs ca un ciclu normal.A curs foarte putin si foarte inchis la culoare. Un maro foarte inchis. La catva timp, dupa ce mi-a trecut am avut niste dureri de cap...apoi au inceput stari de oboseala, si de voma. Am facut testul de sarcina. Mi-au iesit 2 liniute, dar amandoua pe jumatate. O sa il mai repet. Credeti ca exista sanse sa nu fie ceea ce cred? Imi este frica sa sper. Mi-e frica sa ma duc la doctor sa nu-mi spuna ca e doar o dereglare de hormoni.
cos_minutza spune:
Ioannoula bine ai venit!!!Scurgeri maronii si eu am avut si a fost dereglare,dar totusi tu ai 2 linii pe test!!!Eu zic sa repeti testul dimineata cu prima urina!!!Scurgerea maronie cat te-a tinut?Si cum adica liniile au iesit pe jumatate?De obicei linia de control iese tot timpul si doar linia de test e mai palida uneori....Tin pumni sa fie 

In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy@vasi cum sa fac si eu test ticker? |
pai intra pe site-ul dat de ancadragoman si acolo iti bagi datele, apoi adaugi la semnatura.La mine a fost doar o proba...nu are rost sa pun ticker cu 0% gravida
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
ANDREEA84 spune:
buna dimineata,iubitelor!sper ca va fost dor de mine ca eu m-am gandit tot timpul la voi dar nu am putut sa va impartasesc acest sentiment din lipsa timpului,ieri am colindat aproape toata ziua,am luat taurul de coarne cu analize,controale-mi-am vazut mormolocul din burtika,are 27mm,si 155b/m,are manute,picioruse,sa fii vazut ce mai alerga prin lichid si dadea din ele
,mai aveam putin si pupam monitorul de la eco
,in rest toate bune.
azi facui testul torch care ma costa 350lei si analizele sumare pt sarcina dintre care anticorpii hbs si hcv,ceva de genul asta 76lei,nu sunt decontate de cas,la ce ni se mai opresc bani pt cas ca tot platesti analize,nu platesti urina dar sangele...
deci intru la faliment cu bebe dar noi sa fim sanatosi!
FLORENTINA,felicitari si sa numai faci prostii,iei doar vitamine si sa mananci sanatos
SORINAKE,fii optimista cca ai sa vezi ca va fii bine si pana la urma DD va da si un bb
mic si frumos
BB_YASMI,COS_MINUTZA,YLARI,ANCA,HAPPYMUM,ROXI,NIKOLICI,KATY si toate celelalte,va doresc din tot sufletul o mare realizare si sa fie cat mai curand,sa incepem anul cu forta si dorinte implinite,va
dulce dulce
8+ANDREEA si
de Alexandra
01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png
ANDREEA84 spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA84 buna dimineata,iubitelor!sper ca va fost dor de mine ca eu m-am gandit tot timpul la voi dar nu am putut sa va impartasesc acest sentiment din lipsa timpului,ieri am colindat aproape toata ziua,am luat taurul de coarne cu analize,controale-mi-am vazut mormolocul din burtika,are 27mm,si 155b/m,are manute,picioruse,sa fii vazut ce mai alerga prin lichid si dadea din ele azi facui testul torch care ma costa 350lei si analizele sumare pt sarcina dintre care anticorpii hbs si hcv,ceva de genul asta 76lei,nu sunt decontate de cas,la ce ni se mai opresc bani pt cas ca tot platesti analize,nu platesti urina dar sangele... ![]() deci intru la faliment cu bebe dar noi sa fim sanatosi! FLORENTINA,felicitari si sa numai faci prostii,iei doar vitamine si sa mananci sanatos ![]() SORINAKE,fii optimista cca ai sa vezi ca va fii bine si pana la urma DD va da si un bb mic si frumos![]() BB_YASMI,COS_MINUTZA,YLARI,ANCA,HAPPYMUM,ROXI,NIKOLICI,KATY si toate celelalte,va doresc din tot sufletul o mare realizare si sa fie cat mai curand,sa incepem anul cu forta si dorinte implinite,va dulce dulce 8+ANDREEA si de Alexandra 01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!* http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png |

ceiut si laptik pt burtici
P.S.:COS_MINUTZA baga-mi data nasterii ca sa va cinstesc si eu,mai e un pic:23-01-1984
8+ANDREEA si
de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui nikolici test de ticker Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) sunt sau nu sunt |
deci iti place?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Ioannoula Buna fetelor! La multi ani!!!! Ar trebuii sa fie un inceput foarte bun pentru anul asta. Dupa ce in noiembrie am facut un tratament de 5 zile cu ova-mit, iar in decembrie pentru ca nu am fost langa sotul meu am facut pauza, in data normala de menstruatie, nu a venit a inceput sa curga dupa cateva zile, dupa ce, am cazut cu masina in sant din cauza zapezii si am impins-o. Dar nu a curs ca un ciclu normal.A curs foarte putin si foarte inchis la culoare. Un maro foarte inchis. La catva timp, dupa ce mi-a trecut am avut niste dureri de cap...apoi au inceput stari de oboseala, si de voma. Am facut testul de sarcina. Mi-au iesit 2 liniute, dar amandoua pe jumatate. O sa il mai repet. Credeti ca exista sanse sa nu fie ceea ce cred? Imi este frica sa sper. Mi-e frica sa ma duc la doctor sa nu-mi spuna ca e doar o dereglare de hormoni. |
Nu am inteles exact ce ai spus dar eu spun sa fugi la medic sa faci o eco si sa elucidezi problema.Testul poate sa nu fie bun daca amandoua au iesit pe jumatate.Succes

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE