Aspirante optimiste >20 (438)
Raspunsuri - Pagina 12
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 Florentina, ma bucur pt tine,insa te org, nu mai lua deloc medicamnete contra durerilor de cap.E greu la inceput, important este cum te raportezi la durere.Gandeste-te ca algocalminul,ca orice alt calmant, nu este tocmai o fericire pentru bebe. Mie imi e relativ usor pentru ca am fost educata mai spartan, iar de cand fac toate operatiile pe viu, nu mai sesizez durerea decat daca depaseste un anumit nivel. Durerea are marele avantaj de a trece. Ofera-I lui Dumnezeua ceasta durere ca pe o rugaciune pt bebe sau,daca esti mai laica, incearca sa faci altceva si sa spui, simplu: ma simt bine. Crede-ma, am iesit din crize de tetanie,cand eram intepenita complet, stiind ca nu pot face calciu , pt ca sunt alergica. Dumnezeu m-a ajutat enorm. |
Nike nu mai iau nimic...pot sa mor de durere si nu mai nici macar un sfert de algocalmin si nimic altceva. Fara medicamente in sarcina. Asta a fost si unul din sfaturile medicului. Rezist si fara...mai ales acum cand am si vazut ca o inimioara creste inauntrul meu.

Multumesc de sfat. Te

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 6+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
nike974 spune:
Ma gandesc ca poate ajuta pe cineva:
Cand durerea devine f mare sunt cateva lucruri care pot ajuta mult:
1.gandirea pozitiva.poti incepe sa te rogi, dar nu ganditu-te ca te rogi sa iti treaca durerea, ci la bucuria de a vorbi cu Doamne Doamne.te uiti la imagini (sau iti imaginezi) f placute.oferi durerea lui doamne Doamne, pt un bebe sanatos.
2.respiri regulat,calm, normal, aer curat.
3.te gandesti la un om pe care il iubesti f mult.
4.poti incerca sa iti dai putina energie pozitiva, plimbandu-ti usor mainile pe zona respectiva, la cca 5-10 cm distanta.
5.te gandesti ca iti este mai bine decat acum 1 min, ca durerea a scazut in intensitate.
6.bei un ceai fain,ginko sau ginseng.iti imbunatateste mult activitatea cerebrala si nu e interzis,din cate stiu eu.
7.dieta cat se poate de curata,fara e-uri, conservanti!!!!!!e esentiala.
eu asa o duc si mi-e ok.
nikolici spune:
pupam aspirantele si fostele-actualele burtici 
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
cos_minutza spune:

Noname

La Multi Ani si sarcina usoara in continuare

DannyM

La Multi Ani!!!Mi-ar face placere daca te-am mai "vedea" pe la noi...Parca tu erai cu ceaiul arabesc..

Nikoloci 
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!
Katy82 spune:
Buna fetele! Daca nu vin uratii, eu ar trebui sambata sa ma testez. Astazi este Z 24. Cum va spuneam la Revelion am fost gazde iar pe 1 a trebuit sa-mi dau cu BEN-GAY pe un picior ca nu mai puteam de durere
. Acum ma cam mustra constiinta ca daca e bebe in burtica sa nu-l afecteze.
Am doar doar putin, ce parere aveti? Daca o fi...
Cosminutza foarte frumosi mirii
, le doresc sa fie cat mai repede si parinti.
burticile si mamicile.
http://lt1f.lilypie.com/nZQvp2.png
Copilul este darul lui Dumnezeu
cos_minutza spune:
Katy multumesc
Tin pumni sa fie bebe
In legatura cu BenGay-ul nu cred ca ar afecta 

In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!
Katy82 spune:
Alysa 26 cum stai cu testarea?
Fetele eu am inceput in forta serviciul, maine am iar o zi plina, de la 7 la 8,30 seara, asa ca o sa cam trag chiulul, sunt motivata da?![]()
cos_minutza spune:
Katy esti,esti da numai pe maine![]()

In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
La Multi Ani 2010!!!!
Katy82 spune:
Noname si Danny M 

la multi ani si din partea mea
sorinake spune:
Buna, fetele!
Cosminutza, azi dimineatza am facut testul, iar maine la 5 imi da rezultatul. Nu am mari sperante.