Cu dragoste din Iasi (91)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte de tot.... e jale ce-i afara... Am inghetat bocna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Lacramioara, multumim de cafea, scumpa! Pregatita ca in fiecare dimineata. Esti cea mai matinala dintre noi. Iti multumesc de felicitare si tie, si lui buli, asemenea bucurii si multa sanatate va doresc si voua si la puii vostri scumpi.
Gabriela, Octavian mai are timp sa simta ca e copil? Uite al meu a fost inscris la scrima cateva luni (desi era la grupa pregatitoare). Ii placea enorm, dar fiind trei zile pe saptamana pentru mine era extrem de solicitant. Trebuia sa ma invoiesc de la sef trei zile pe saptamana sa plec mai devreme, sa ajung cu el la antrenament. Traseul era servici->gradi->sala (unde era un frig iarna deeee imi cadea nasu mie...) Iar eu eram franjuri. Dupa aia plecam acasa unde stateam 40 de minute (timp in care semi pregateam masa) si plecam iar sa il aduc. Imi era teama sa il las sa vina singurel, pentru ca pe langa Teatru e greu de traversat. Ajungeam acasa si terminam de pregatit masa si era deja 19.00 (antrenamentul de termina la 18.30). Acum chiar nu stiu cum as face si cu afterschool, si cu teme acasa suplimentare....Ai tai copii cum reusesc sa faca fata?
Ionitza, Deea nu se singura lipita de Tv (cartoons, minimax, etc). Am si eu unu care concureaza probabil la un concurs sau ceva, ca sta cu ochii lipiti de ecran (si cat ma lupt cu el); daca se intampla sa fie si ''Bakugaaaann'' deja e de rau.
Am avut si eu discutii cu doamna educatoare despre sistemul privat gen Waldorf. Acuma eu nu am habar, Doamna avea copilul la clasa I si imi spunea de ce nu e de preferat acest sistem. Imi relata ca a avut copii care au mers pe acest sistem si care pe urma la trecerea in clasa a Va au avut mult de suferit. Imi spunea ca sistemul ar fi bun daca ar exista clase care sa preia sistemul si mai tarziu. Ei se formeaza intr-un fel si pe urma li se cere in alt fel. Subliniez: nu e experienta mea, e numai ce mi s-a spus, si de ce am fost sfatuita sa nu merg pe scoli cu sistem Waldorf.
Oana (ghinetz), asa-i ca-i fain pe Frumoasa?

O zi nemaipomenita va doresc si o saptamana superba

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

waldorf exista pina in clasa a XII-a

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Uite, de aia imi place pe DC. Ca aici mamicile sunt mult mai informate si nu vor face greselile pe care le-am facut eu: sa cred ad-literam ce spune o singura persoana. Experienta fiecaruia conteaza si informatia e extrem de importanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutari inghetate!

Iasmin,eu am fetita in clasa a I-a la Waldorf si sant multumita.
Acum tocmai ce am terminat de facut temele .
E adevarat ca nu au program after school,insa ptr parintii care chiar nu-si pot lua la pranz copilul este o varianta,sant doi invatatori(de fapt un invatator si un profesor) ce preiau copiii la pranz, masa de la un restaurant din apropiere...
Faptul ca au continuitate pana la sfarsitul liceului a fost un plus ce m-a facut sa optez ptr Waldorf.
Este adevarat ca nu se face Waldorf clasic,e putin"romanizat" insa astea sant conditiile la noi,e adevarat ca cei de la inspectorat il lasa la coada cozii cand e nevoie de ajutor..si din cauza asta nu au un spatiu mai mare si mai frumos eu insa sper sa mai tina 12 ani pana termina a mea liceul pentru-ca pur si simplu ii place la scoala.
Si de ce sa nu-i placa daca e plina de povesti ,cantece ,poezie si culoare?
Si are timp si pentru balet si pentru muzica si pentru joaca.

Probleme sant acum ,cu hotararea dl ministru..sper din tot sufletul sa ramana scoala asa cum e si nu s-o alipeasca pe langa vre-o alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

azi nu am dus-o la gradinita de frica sa nu se intoarca tentativa aia de raceala, si e la bunici (care stau linga noi)
si eu stiam ca waldorf are pina la liceu, dar poate, doamna respectiva zicea de step-by-step...(ca asta-i pina inclasa a4-a doar) si am auzit ca trecerea la sitemul romanesc traditional ar fi cam brutala....
Oricum am optat deja pentru traditional. In vara o sa-i reorganizez camera cu pat suspendat, ca sa am loc in camera si de un birouas ...suntem scolari la toamna

Mergi la inceput

Adriana, exista o taxa lunara? In ce zona este scoala? Multumesc, s-ar putea ca asta sa fie o varianta super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Saluti,
Am gasit anuntul asta pe site-ul celor de la Carrefour si ma gandeam ca poate mai intereseaza pe cineva:
"Sambata, 30 ianuarie si 06 februarie, intre orele 15.00-18.00h, va asteptam in hypermarketurile Carrefour pentru 3 ore de distractie, face painting, modelaj baloane, demonstratii spectaculoase si educative Fun Science! "

http://www.carrefour.ro/_feliciaiasi_nou.html

O seara super-frumoasa si calduroaaaaasaaa!!!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va stept la capitol nou

Mergi la inceput