detergent lichid
de mult timp vreau sa incerc detergentul lichid dar m a retinut faptul ca nu stiu daca e indicat oricarui tip de masina de spalat (ma refer la formatul compartimentului in care se pune). acum am o mostra pt vreo 4-5 spalari, maine as vrea sa spal cu el dar nu stiu exact cum sa-l folosesc.....daca il pun in compartimentul de detergent solid (asa cum ar trebui, nu?) nu o sa curga tot?? sau asa si trebuie??
multumesc frumos!
Mediajust spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi de mult timp vreau sa incerc detergentul lichid dar m a retinut faptul ca nu stiu daca e indicat oricarui tip de masina de spalat (ma refer la formatul compartimentului in care se pune). acum am o mostra pt vreo 4-5 spalari, maine as vrea sa spal cu el dar nu stiu exact cum sa-l folosesc.....daca il pun in compartimentul de detergent solid (asa cum ar trebui, nu?) nu o sa curga tot?? sau asa si trebuie?? multumesc frumos! happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ |
Eu am renuntat demult la a mai folosi compartimentele speciale, pun direct peste rufe.
Am o masina cu incarcare superioara, cutia aia de acolo se scoate/spala destul de greu, mi se parea ca raman resturi de detergent (mai ales la pulbere).
Deci, direct in masina - iar in compartimente nu pun decat inalbitorul (folosesc rar).
jenn spune:
Eu il pun in dozatorul acela care se vinde odata cu sticla si apoi in cuva,peste rufe.In compartimentul de sus pun doar Calgon sau balsamul.
andacos spune:
citat din mesajul lui jenn Eu il pun in dozatorul acela care se vinde odata cu sticla si apoi in cuva,peste rufe.In compartimentul de sus pun doar Calgon sau balsamul. |
dar daca foloseste programul de prespalare,poate pune in cuva pentru detergent solid!
Dana
bb_yasmi spune:
va multumesc!
masina de spalat e una model mai vechi (Nu e cu incarcare superioara).
deci pun detergentul lichid direct in cuva peste haine, nu??
mediajust, si la mine raman resturi de detergent (care se fac urat daca nu o curat la timp) in cutia care se poate scoate si spala. tu pui si detergentul solid tot direct in cuva??
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
jenn spune:
Dana,ai dreptate,la cel cu prespalare trebuie procedat cum ai zis.Nu m-am gandit la asta ca nu l folosesc.Deci,inca o data eu il pun in acel dozator-masura,nu direct peste haine,mi se pare ca se dizolva mai bine asa.BB,tu procedezi cum vrei.
bb_yasmi spune:
jenn dar ce tip de masina de spalat ai??? nu curge tot din acel dozator, inainte sa vina apa peste el?? eu tot la asta ma gandeam...
astazi am spalat si iarasi nu l-am folosit pe cel lichid....
andacos spune:
Da,dar el(detergentul lichid)se duce acolo unde trebuie!
Din cunostintzele mele,detergentul lichid este indicat pentru rufe cu temperatura de spalare scazuta!
Dana
bb_yasmi spune:
ok dana pricepus
deci ori il pun direct peste haine ori in dozatorul de detergent. nu trebuie nimic special.
va pup pe toate!!
Mediajust spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi va multumesc! masina de spalat e una model mai vechi (Nu e cu incarcare superioara). deci pun detergentul lichid direct in cuva peste haine, nu?? mediajust, si la mine raman resturi de detergent (care se fac urat daca nu o curat la timp) in cutia care se poate scoate si spala. tu pui si detergentul solid tot direct in cuva?? happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ |
Da, orice fel de detergent. La cel pulbere pentru rufe negre (eu folosesc Sano) repet clatirea.
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mediajust
Da, orice fel de detergent. La cel pulbere pentru rufe negre (eu folosesc Sano) repet clatirea. "Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc). |
multumesc frumos!!!
am aflat raspnsul deci e un subiect care se poate inchide!