Pot sa-i dau fetitei mele care are 1 si 10 luni carne de iepure? Daca da, pot s-o prepar in sos de vin, ca ma gandesc ca alcoolul se evapora daca fac friptura la cuptor?
Eu cred c#259; da, se stie ca iepurele nu are colesterol, deci nu ar trebui sa-i fac#259; rau. Cāt despre vin, se pune la sfarsit si se mai lasa cateva minute, nu? Ce-ar fi sa-i opresti micutei o portie inainte de a pune vinul? Ca sa nu ai indoieli, ca nici eu nu stiu daca e bine sau nu...
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!
Daca e de vanat, trebuie sa fii atenta sa nu aiba inca bucatele de alice in carne...dar altcumva nu vad de ce nu...chiar si cu sos de vin
David a mancat vanat (iepure, caprioara, porc salbatic) de pe la un an jumate...unchii lui sunt pasionati de vanatoare si il indopau mereu.
http://family.webshots.com/photo/2075274130087737923oefmrP aici indesa carne de iepure...mai greu de mestecat...dar se ambitiona
Si Luca mananca cu f mare placere iepurele.Il prepar in tava , cu vin,condimente, usturoi
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"