situatie extrem de tensionata

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Hai mai, Gabi,tu care le stii pe toate si esti asa tare pe la alte subiecte, nu poti "face" un biet racusor? Stiu ca tu nu crezi in nimic, dar in sotul tau crezi? Poate ar fi timpul sa lasi duritatea la o parte, (mie, cel putin, impresia asta mi-ai lasat-o aici pe site, fara sa te cunosc in realitate) si sa incerci sa vezi dincolo de carapacea lui....iti dau acest sfat in calitate de rac.

Impacare grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu sunt curioasa tare.Sper sa fie doar de la o "aiureala de rac" tacerea asta prelungita.

Gata si zodiacul ala rautacios pentru tot poporul
ZODIAC RAUTACIOS

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Io cred ca el o inseala pe gabi3604 chiar in casa lu' sora-sa si de aia se simte vinovat si nu are habar ce sa ii zica! Aia e!
Dar tu, gabi, la ce te gandesti? Ce crezi ca ar putea sa iti ascunda cu sora-sa? Io m-as gandi asa: o petrecere surpriza pentru tine, un cadou frumos pentru tine, o mutare in provincie, la sora-sa , vrea sa o ia si pe sora-sa in Rusia, s-au certat pe porc-sau ceva asemanator-, ma-sa e bolnava si nu vrea sa te bucuri prea tare, tac-su e bolnav si nu stie daca o sa te bucuri sau nu...na, sunt multe scenarii, dar pana nu iti iei inima in dinti si nu ii zici:"ori io, ori sora-ta " nu afli nimic de la el...din pacate. Acuma, na, daca e vorba de ceva grav, vei afla oricum, nu te mai stresa...bucura-te de sarbatori, si daca iti reproseaza ca esti prea vesela, zii ca nu stiai ca trebe sa stai suparata...ca el!Poate asa afli ceva!

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi25 spune:

Draga Gabi, nu trebuie sa iti fie teama de gura lumii sau de un eventual finish. In primul rand nu trebuie sa te lasi umilita. O sotie in general face foarte multe lucruri pentru sot: mancare, calcat si spalat hainele lui, are grija de copii, etc. Si mai ales in timpul sarbatorilor, are mult mai multe de facut. Si eu cred ca o sotie si toate eforturile ei pentru a avea o familie frumoasa trebuie sa fie apreciate si respectate de sot. Desigur ca este valabila si reciproca. Dar acum ma refer strict la tine. Dar daca faci toate aceste lucruri, si ti se aplica tratamentul tacerii, atunci nu trebuie sa te lasi calcata in picioare. Nu mai face nimic - mancare, calcat, spalat, curatenie, absolut nimic. Nu esti obligata sa faci aceste lucruri - le faceai pentru ca asa vroiai tu. Acum nu te trateaza asa cum meriti - nu mai faci nimic din toate astea.

Daca spui ca ai incercat sa il faci sa vorbeasca prin toate metodele - dragalasenie, iubire, mai multa atentie ca de obicei, l-ai cicalit sa inceapa sa vorbeasca - si nici una nu a dat roade, inseamna ca lui nu ii pasa de sentimentele tale. Daca a vrut sa te pedepseasca, atunci e momentul sa inceteze. In acea casnicie, tu nu esti supusul care e pedepsit atunci cand greseste, iar el stapanul care judeca.

Daca te lasi acum calcata in picioare, data viitoare va face la fel pentru ca stie ca aceasta metoda da roade cu tine. Si nu meriti asa ceva.

Ar fi bine ca azi sa il cicalesti pana cand spune ceva - chiar daca incepi sa urli la el. Sa nu taci o clipa, chiar daca incepe sa faca scandal. Asa macar iti va spune ce il supara si tu vei putea lamuri problema si va veti impaca.

Daca nici acum nu iese din carapace, atunci mai bine ii aplici exact acelasi tratament - il ignori total. Eu personal mi-as lua si niste lucruri si as pleca din casa, desi nu cred ca asta e o metoda productiva, dar eu sunt mai radicala. Nu ii mai da nici o atentie, nici macar de revelion. Pana nu vine sa isi ceara iertare pentru cum te trateaza acum, nu ai ce discuta cu el. Trebuie sa fii puternica si sa nu te lasi umilita. Fii demna! Fii sigura de tine si constienta de tine! Daca te va simti puternica, va schimba si el tactica.

Si in plus, un asemenea comportament este inadmisibil intre doi soti. Daca aveti o problema discutati-o cu calm si responsabilitate. Sunteti parteneri egali, nu sunteti intr-o relatie de supus austriac.

Mergi la inceput

Sper sa nu te superi pe mine, dar eu m-am mai gandit si la alta ipoteza. Poate el te inseala si acum incearca sa te provoace astfel incat tu sa-i dai papucii si el sa ramana linistit cu amanta. Sau sa te faca sa pleci de acasa, si el sa aiba timp berechet pentru cealalta. Unii barbati sunt prea lasi sa faca ei pasul final, dar incearca sa te provoace pe tine sa iei decizia de a pune punct. Poate vrea sa-si petreaca revelionul cu amanta si i-o fi cerut sfatul surorii lui cum sa faca sa fie "liber" de Anul Nou. Si sora lui i-o fi zis sa procedeze asa ca poate tu te superi si il lasi.

Tu esti singura care poate sti ce e in neregula cu sotul tau, eu doar m-am gandit la diferite variante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Tare faza cu zodiacul racului!! Multam, Monica70, am si zambit... aproape.

Bine mi-a zis-o Bluel: ce mai detasare si filozofie, sfaturi si desteptaciuni pe mine pana acuma... Si cand m-a lovit treaba asta... am pocnit ca un amarat de balon cand da de ac :(
ma credeam mai tare... si constat ca-s o carpa bleaga (nu pot da cu pumnul in masa!... nu pot!... ce sa fac?...) ... mi-e ciuda pe mine si as fugi pe campii... ceea ce probabil voi face, curand.

ca incep sa cred ca s-a cam terminat...
orice ar fi, chiar daca o vorbi, tot s-a naruit ce credeam eu ca avem, noi doi

multumesc fetelor pentru cele spuse, tuturor va multu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

eu cred ca "fosta" s-a eliberat pentru el si a aflat asta prin intermediul sora-si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Tare faza cu zodiacul racului!! Multam, Monica70, am si zambit... aproape.

Asta a si fost intentia mea
Acum nu te arunca si tu in butoi precum el ...
Am vazut ca ai scris la adoptii ,ma gandeam sa nu fie cumva asta cauza: lipsa unui copil
Ca sa fie chiar asa sadic cum presupunea Madi e prea de tot

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Eu am formulat doar o varianta, nu am spus ca este asa! Daca nu este cum am zis in mesajul meu, atunci e inca bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Gabi, presupunem ca omul e f.f.f. suparat pe tine. Atat de suparat incat nu poate vorbi etc, etc. Asa reactioneaza sotul tau cand e f.f.f. suparat (e prima data cand face asta?)
(eu nu banuiesc ca e vorba de altcineva sau e comportamnet de pusti razgaiat. Sa zicem ca e un mod de a rectiona).

Daca nu poti si nu poti scoate nimic de la el (asta nu o inteleg, totusi :), in primul si primul rand nu il mai lasa sa doarma pe saltea. Dormi si tu langa el pe saltea :).
Daca il iubesti, spune-i ca il iubesti.
Spune-i ca nu intelegi ce are, spune-i ca nu ai facut nimic intentionat ca sa il superi, spune-i ca nu il poti lasa sa doarma aiurea pe saltea (daca eu as fi atat de suparata incat sa-mi fac culcus pe o saltea si barbata-mio m-ar lasa sa dorm acolosa si nu ar insista sa vada ce-i cu mine si si-ar vedea de somn pe pat, m-as supara raaaaau de tot pentru asemenea atitudine ).

Daca nu te lasa sa dormi langa el pe saltea, eu sper ca asta te va face sa izbucnesti odata (cam mult ai rezistat :D) si, probabil, vor curge de la sine si celelalte...

A, ce a zis Buli e foarte bine: spune-i ca daca nu iti zice ce are, va trebui sa o suni pe sora lui.

Mergi la inceput