situatie extrem de tensionata

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

vio, marox
s-ar putea sa vrea sa isi limpezeasca gandurile.
si sa nu vrea sa infieze.
de aceea ma concentrez asupra gandurilor mele, ca si alea trebuie limpezite
acum sunt multumita ca am dormit noaptea asta bine, fara vise, mult... ce chestie, sa te bucuri ca dormi normal :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

Gabi eu iti admir intelepciunea si demnitatea. Cu mainile in sold si cu o cearta zdravana oricum nu rezolvai nimic. Se putea ajunge in cel mai bun caz la un compromis de dragul linistii de dupa furtuna, dar asta nu insemna nimic. Dragostea nu (re)vine prin manifestari de forta. Dar pastrezi respectul si aprecierea celuilat chiar daca drumurile voastre vor fi diferite de acum incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Eu sunt din tabara celor care ar provoca o discutie, o cearta, orice ce ar deslusi un pic situatia. Din punctul meu de vedere, timpul care trece este cu doua taisuri.

In particular, desi nu am pretentia ca te cunosc prea bine, draga Gabi, dar citindu-te pe la alte subiecte, am impresia ca cea care posteaza este o alta persoana. Unde este femeia acida si chiar uneori cinica ? Care dadea verdicte in mod transant ?
E o mare schimbare in ton si atitudine .
Este doar o constatare .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Am citit acum cateva zile mesajul tau si m-a intrigat asa ca revenit azi...Inteleg reactia ta pentru ca necazurile asa cum pe unii i fac sa manance prea mult pot sa ne dea reactii contrare...

Eu iti urez sa fii puternica indiferent care este cauza pentru care el se poarta asa. Eu nu voi sustine ca el are pe cineva. Am trecut printr-o experienta similara cand am crezut ca o alta femeie ar fi cauza tacerii si racelii sotului meu.... Cauza era alta, era depresia declansata de pierderea mamei lui (imediat dupa deces nu a vrut sa recunoasca cat de mult l-a afectat, brava iar dupa o luna s-a deprimat rau).

Pe de alta parte am trecut printr-o perioada de tratamente pentru infertilitate si ganduri de adoptie si doar venirea copilului a putut rezolva problemele dintre noi. Anii de asteptare a copilului ne macinasera foarte rau.

Sfatul meu e sa apelezi la prietene sau la familie si sa iesi din casa...

Mergi la inceput