situatie extrem de tensionata
Raspunsuri - Pagina 12
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliana83
cum? l-ai lua frumusel de manutza i-ai spune incalta-te si pune-ti fesul ca mergem la psihiatru??? |
Nu , as chema salvarea si i-as spune ca eu cred ca a intrat intr-o faza de catatonism schizofren . De fapt as suna-o pe sora-sa de fata cu el si daca nici atunci nu are reactiona i-as spune ei chestia asta.
Daca e normal dpdv psihic ar reactiona cu siguranta.
***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/
http://freecycletm.ecosapiens.ro/
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.4animals.ro/ajuta.html
danny1 spune:
al meu sot cand se supara "fundamental " pe mine uneori izbucneste ca tzunami,alteori muteste.si cand muteste,apoi muteste.desi e fecioara.mutenia se intampla cand ma considera categoric pe mine vinovata de ceva.de obicei chiar e o boacana a mea.facuta neintentionat.pana nu imi spune nici nu-mi dau seama.dar atunci doarme separat,nu ma lasa sa-l ating,face ca sotul lui gabi.pleaca daca-l ating.dar nici nu mananca din mancarea mea.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
liliana83 spune:
Si nu cred c-a zis cineva ca ea sa se milogeasca . Eu i-as spune pe-un ton foarte imperativ daca-i place situatia tensionata pe care-a creat-o si l-as intreba cat mai are de gand s-o tina asa. I-as mai spune ca un om matur si responsabil nu se comporta asa si ca am format o echipa impreuna pentru a depasi tot impreuna piedicile care ne apar in viata.I-as mai spune ca lipsa comunicarii nu duce la nimik bun .. doar in cazut in care chiar asta doreste el , sa duca la ceva rau si i-as sugera sa-mi scrie pe-o foaie ce-l supara daca nu poate normal sa comunice... oricum faza daca tu te superi pe mine ma supar si eu pe tine... mi se pare infantila , poate la adolescenti dar nici intr-un caz nu este aplicabila la doi oameni care traiesc de ceva ani sub acelasi acoperis si care se considera si maturi pe deasupra.
Madi25 spune:
Eu cred ca sotul te inseala si nu stie cum sa te faca sa pleci pentru a fi singur cu amanta de Revelion. Probabil la telefon sora lui l-a sfatuit cum sa scape mai repede de tine.
Oricum comportamentul sau este inacceptabil.
iarina spune:
Dar cum sa pleci mai, asa...fara nici o explicatie? Te-ai gandit ca poate asteapta sa il intrebi? Poate e suparat pe cine stie ce, e suparat crunt si asteapta sa vii tu la el, sa insisti, sa-l bagi inseama, sa-i dai toata atentia din lume. Mai sunt si din astia, se supara din te miri ce si pe urma asteapta sa te milogesti de ei sa-ti povesteasca de ce s-au suparat. Eu una n-as pleca asa, fara sa stiu de ce. Macar sa te lamuresti asupra situatiei.
Mindy spune:
sunt sigura ca Gabi a incercat tot ce e omeneste posibil sa il faca sa zica ceva si el canci.
Gabi, sper sincer sa zica ceva inainte de Anul Nou... ma apuca groaza sa ma gandesc ca o sa stati amandoi muti e Rev. Nici 'la multi ani' nu o sa zica oare?
Inca o presupunere la lista lunga de dat cu presupusul: o fi pus un pariu stupid cu careva ca nu mai vorbeste si nu isi mai atinge nevasta pana la anu')
inbox spune:
Situatia asta se intinde pe mult prea mult timp...si sincer, eu nu stiu cum rezisti! Indiferent ce ar fi fost, cat de grava ar fi situatia, cu tine trebuie sa o discute, iar faptul ca tu te porti cu el ca si cu "oul" sa nu se sparga, e si mai aiurea! Tu il cunosti mai bine si ar trebui sa stii la ce reactioneaza....eu dupa atata timp deja cred ca il luam la suturi rau detot....
liliana83 spune:
Recunosc ca initial am crezut ca-i o facatura... ca poate s-a dat vre-un premiu pentru cine creeaza un subiect captivant ca sa fie mult trafic pe forum ... nu de alta , dar imi puneam si eu mintea la contributie , dar acum cand citesc ca mai sunt si altii la fel ... imi dau seama ca e cat se poate de reala si serioasa problema..:(.. sper ca macar pana maine seara sa afli... ar fi mare pacat sa petreceti asa revelionul
conchita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliana83
cum? l-ai lua frumusel de manutza i-ai spune incalta-te si pune-ti fesul ca mergem la psihiatru??? |
hahaha, sorry Gabi ca rad, dar Liliana a fost tare simpatica aici. Liliana, dar de izmana si camesa ai uitat? doar fesu si sosonii, mey?:-))
Xio, cam ne-deontologic sa dai diagnostice pe net, nu crezi?
Gabi, am citit de la inceput si m-am scarpinat in cap de enspe ori dand cu presupusul incolo si-ncoace, fara succes. ai/avem prea putine date, explicatia poate fi oricare, la nimereala. or tu stii mai multe si e ok sa nu divulgi pe forum, or asta e subiect de paranormal si numai mama omida poa sa priceapa ce si cum. una si cu una fac doua, exista oameni care amutesc la suparare mare, io nu-s Rac, dar fac parte din categoria asta enervanta. nu scoti nimic nici cu vorba buna, nici cu clestele, nici cu fesu'. dar ma tine o zi-doua, pana procesez si ajung la o concluzie singura ce atitudine sa iau si ce solutii am; cu mentiunea ca anunt de la inceput sa fiu lasata in pace nitel, ca revin io cu detalii in episodul urmator. acum, nu stiu daca asta se aplica si in cazul sotului tau.
insa. presupunem ca avem de-a face cu o necunoscuta - motivul muteniei -, dar e nevoie de actiune. fie incerci prin toate metodele civilizate (urcatu' in salvare cu forta nu se pune si nici aruncatul farfuriilor in capul reclamatului) sa afli cauza cauzelor, fie reactionezi la tacere, nu la motivul tacerii. in a doua varianta, riscul e mare. in prima varianta, riscul e si mai mare. in a doua varianta, orice ai alege, macar ca nu stii de ce, ca poate sa fie ceva cu adevarat grav, care sa te afecteze si pe tine. eu as incerca sa aflu. i-as da omului timp sa-si proceseze filingurile si ce mai are el pe inima si as astepta reactia lui inainte sa iau o decizie. in niciun caz nu mi-as lua ruju si penseta si sa plec de-acasa. pe principiul ca orice comportament dintr-asta extrem are si o cauza extrema. daca si reactia ta e tot extrema, atunci ii pui cruce cu totul si intrebarea e: asta doresti? sunteti un cuplu, la bine si la rau sunteti un cuplu. acum e rau. fii tu buna...doamne ajuta.
gaba-rema spune:
Buna
Nu reusesc sa va raspund la toti.
Azi a plecat de acasa, desigur fara sa spuna unde si cat, eu ma simt usurata, atat pot sa spun acum.
acum am cuiul asta cu boala incurabila . daca eu plec (ca eu sunt cea care trebuie sa plec...), si el e bolnav cum zice xio, cum am sa fiu dupa aia?
dar nu are cum... as fi vazut ceva la el, poate slabea, in fine se schimba cumva, imi dadeam seama ca e ceva cu el.
se va intoarce... si cred ca spera sa nu mai ma gaseasca. parca mi-e teama de momentul in care se intoarce si vede ca snut inca in casa.