jucaria iteddy

jucaria iteddy | Autor: madybulancea

Link direct la acest mesaj

Buna seara...

are cineva jucaria asta http://www.tooys.ro/product_info.php?products_id=1549

am o probl si vreau sa intreb ceva!

multumesc

CRACIUN FERICIT!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Da, noi avem.

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

DECI...M-AM CHINUIT SA CONVERTESC NISTE DESENE...NU AM REUSIT CU ROARY ABIA CU THOMAS AM REUSIT,SI DUREAZA DESTUL DE MULT E OK???

IN REST ESTI MULTUMITA DE EL???

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Daaa, noi suntem super multumiti, si eu si copiii. Doar ca il tine atat de mult deschis si mereu e gata bateria, se incarca prin usb numai cu comp deschis si cam ocupa spatiu daca ai si de lucru in acelasi timp.
Nu ai reusit poate fiindca e prea mare, ai spatiu limitat, dar poti adauga cartela de memorie, cum e cea pt aparatul foto.
Daca e mare ca dimensiune filmul e normal sa dureze, dar daca e prea mare nu iti incape. Noi doar clipuri, episoade sau muzica din cutiuta muzicala avem pe el. Cand se satura copilul le poti sterge, si pui altele.
Cu Luana ma ajuta mult la drum intentionez sa-i iau un mini dvd player dar pana atunci, si cand i-l lasa frate-su, Teddy o mai tine ocupara in masina.

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Mersi mult de tot!am reusit sa fac si alte filmulete.

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanagrava spune:

Am si eu jucaria asta dar nu reusesc deloc sa convertesc.Ma puteti ajuta si pe mine?Va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nici eu nu reusesc. Eu vreau cantece de pe youtube si nu pooooot!

Mergi la inceput