Cluj rulz!- La multi ani 2010!
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
baby-boom spune:
Am venit!
Am luat obligat fortat o mare pauza de internet mai bine de 3 saptamani...de tot, nu gluma.
Sa va zic asa in mare: pt inceput plecare la SM 3 zile, la teatru sa discut de o colaborare..la care am renuntat, ca nu mi-a convenit ce ofereau..apoi am inceput in forta repetitiile la 2 performance-uri, dintre care unul a iesit in 3 feb si al doilea va iesi in 16 feb..am muncit de m-am rupt de la 9 dimi pana la 10-11 seara, cu o pauza zilnic intre 4-7, sa stau cu Elisu..in 3 am avut premiera, cum am zis si in 4 feb am zbughit-o la Busteni la Cupa Mondiala de Ice Climbing, unde a fost beeeton!...si acum trag de rup sa iasa Romeo si Julieta...
Am facut un experiment interesant, si anume am ridicat un spectacol doar impreuna cu o colega, eu am ales textul, am propus ceea ce e de facut si am chemat o absolventa de regie sa ne vada, efectiv, si sa discutam ce se intampla...ei bine in doar 11 zile de repetitii asidue de la prima lectura a textului pana la premiera, a iesit o chestie misto...very proud of myself
Acum repet pana la la 12-1 noaptea, caci se repeta doar de dupa amiaza...e nasol tare dar nu va dura decat o saptamana
Bun, evident m-am intins, dar mi-a fost dor de voi...aaa, si in timpul asta, in care lucram pe rupte la doua spectacole am ami avut si sesiunea...adica 3 examene practice...mai e unul teoretic si unul practic, stabilite de profi direct pt restante.
Trimit o poza, doua de la "Viata si opiniile filosofice ale unei pisici" sa vedeti ce simpatica eram
In rest noi ok, mersi de ganduri bune, Elisu performeaza la greu la patinaj si balet...e superincantata si de aceea eu sunt super fericita ca am gasit ceva care sa ii placa
Mai viu ca ma pregatesc sa merg la repeticiones cu Romeo...nu ne simpatizam deloc io cu baiatu' asta ..oooffff..
P.S. Imi e tare ciuda ca nu am fost si io la intalneala...parca avd ca urmatoarea va fi la vara
Florina si Elise (9 iulie 2004)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
baby-boom spune:
It' me again!
Intalneala amanata, yes!
Un mic link cu vreo cateva poze, de pe blogul unei prietene, ca eu inca nu mi le-am copiat de pe stixxxxxul fotografei : http://www.cisternablabla.blogspot.com/
Sper sa intru mai des, tare sper!
Si inca una, ca sunt innebunita nu alta, la Busteni am ramas masca 3 zile, m-am indragostit de escalada pe gheata, si acum umblu de nebuna sa imi gasesc bocanci de care sa pot prinde coltari...ca pioleti primesc...si sa merg sa incerc si eu...probabil la cascada de la rachitele daca nu se incalzeste vremea...ioi, abia astept, ma mananca nu alta!!!!!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Olim dr nicula dorin, dr, nicula cristina sau dr. tomi teodor, medici ff buni de la clinica optilens, este fara internare.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
asi spune:
Florina ce activitati faine si prolifice ai tu acolo.
Noi tot in gama boli , am fost ieri cu Razvan la dr.Ene si surpriza!!!! are otita seroasa fara manifestari.Asa ca avem interdictie cel putin pana vinerea viitoare de colectivitate si tratament la greu.Daca nu se resoarbe lichidul va trebui drenat dar sper sa nu ajungem pana acolo.Maria face in continuare antibiotic IM si imi vine sa mor dar macar sa se faca bine.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
baby-boom spune:
'Neata!
Stanca, nasolutz, dar va tinem pumnii sa scapati cat mai repede si usor.
La capitolul acesta noi stam bine deocamdata, si sper sa ramana asa.De prin 15 dec nu a mai fost racita, a incercat-o una dar am cotit-o cu super multa vitamina c. De cand imi bea fata zilnic ceai cu lamaie stoarsa si miere o ocolesc racelile, slava domnului. In 17 mergem in tabara si sper sa nu raceasca pana atunci deoarece asteapta de mult momentul.
Mai jucam "..pisicile" si in 3 sau 5 martie, nu mai tiu minte..poate sunt doritoare
Va pup ca tre sa fug sa ma pregatesc de fugit la aceleasi repetitii de la care am ajuns ieri noapte la 1.30 acasa . Astept sa se gate.
baby-boom spune:
...Si s-a terminat!
Noapte buna.
Acest mesaj e menit sa tina subiectul aproape tare, poate chiar pe pagina 1, ca sa fie lesne dibuit!
carrie spune:
neata, l-am dibuit
tonusul meu o crescut simtitor, nu pentru ca s-a schimbat ceva la job ci pentru ca imi functioneaza autosugestia
plus o tura scurta de shopping care face bine la sanatate
Stanca sper din suflet ca sunteti mai bine, si a mele au avut inceput de otita seroasa sapt trecuta dar a trecut cu Nurofen.Maria cum e?nu-mi explici putin ce problema a avut?ca nu am inteles.
la Razvan nu i-a dat antibiotic nu?
Florina, yeee, welcome back, esti foarte tanara si nelinistita , felicitari, io nu ma vad facand nici a 10-a parte din ce faci tudeh, varsta:)
Olim subscriu la dr enumerati de Kittzy.
Nonna, Erika
Ralu cum te simti, ti-ai mai revenit?ne vedem?
no bun, acuma ca m-am activat mai viu
pupicei
asi spune:
Cafeluta din belsug ,cu drag de la mine!
Cristiana are si antibiotic in tratament pentru ca licchidul din ureche se pare ca e cam vechi si tare infectat.Ieri i-am facut o proba si nu aude cu urechea dreapta de cat tare putin.Mariei i s-a inflamat un ganglion de langa amigdala dreapta spre zona cevicala , iar acest ganglion incepea sa colecteze puroi din amigdala.Ciudat ca la ce nasol era manifestarile au fost deminime.Adica temperatura generala era cam 37.5 dar in zona gatului era foarte fierbinte.In fine inceputul de adenoflegmon s-a retras bine si ferice de noi ca nu a trebuit incizat.
In alta ordine de idei suntem bine,desi au ai mei o perioada extrem de agitata si-mi cam fac nervii flenduri dar rezist eroic.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
arleena spune:
stanca, sanatate multa lui razvan...noi am tras anul trecut la greu cu alex dupa otita seroasa la ambele urechi...2 luyni tratament cu antibiotice sa evitam operatia de drenare a lichidului din urechi.,..alex auzea ff rau cu ambele urechi si a fost tot asa fara manifestari...am ajuns la doc ca eram ingrijorata ca nu ne mai aude....toata ziua era cu ce? ce? ce-ai zis? in soapta nu auzea DELOC...mna, bine ca a trecut si n-am ajuns la operatie.
florina esti super
sanatate tuturor si numai ganduri pink de la mine
tuchi spune:
Cafeaua e servita fetelor, veniti de luati dupa preferinta si pofta!
Si ca sa mai iesim din atmosfera asta deloc vesela sa va spun ca sambata mergem la Rupea la 'Balul portului' . Abia astept!
Oana