Cluj rulz!- La multi ani 2010!
Raspunsuri - Pagina 15
T_Ioana spune:
Buna dimineata dragi mamici!
Am dat buzna peste subiectul vostru pentru ca as dori niste informatii "calde", de la fatza locului![]()
E musai sa-l operam pe baietelul nostru de 4 ani si 2 luni de polipi. Am optat pentru Cluj pentru ca e cea mai fericita varianta dar sunt multe necunoscute. Cunostintele pe care le-am auzit ca si-au operat copilasii am inteles ca au facut-o la Pediatrie I. Imi puteti da mai multe detalii, unde, ce medic, care e procedura (analizele se fac acolo, te duci cu ele?), costuri
, recuperare etc.
Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsurile voastre (eventual pe PM ca sa nu plictisim si sa incarcam subiectul)
Pupici

Ioana
lui
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si
25+ cu
Sonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
nrl spune:
salutare fetelor
, trec si eu pe la voi cu o intrebare, imi puteti recomanda un psihoterapeut de cuplu?
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
mamacangur spune:
Unde se mai face gimnastica pentru gravide in Cluj? Prefer zona centrala sau Manastur... Multumesc anticipat!
nana_sim spune:
buna dimineata! poftiti la cafea cu biscuiti cu migdale si cu multe energii bune - am primit vesti bune, o prietena este insarcinata ![]()
Manu imi pare tare rau pentru ce ti se intampla cu jobul, de cate ori apuc pe autostrada iti / va trimit un gand bun (bine, tie mai multe desigur!) Eu zic sa incepi sa arunci ochii si CVul dupa altceva. 
Flavia si tie
si ganduri bune ca sa treci peste vremurile framantate.
Stanca bafta la examene si
cucuiul Mariei sa treaca.
Cristiana si tie ganduri bune ca sa depasesti perioada cu somnul stricat.
Raluca tie
pentru ca reusesti sa tii stacheta sus pe forum si intre toate treburile acasa.
Roxa chiar mi-e dor de o vorba cu tine, 
Mariana e totul in regula cu tine?
Intr-un mare final, va pun spicuiri dintr-un mesaj mai amplu pe care l-am primit (daca il doriti integral spuneti si-l pun pe PM). Putin m-au pus pe ganduri unele dintre afirmatii dar eu sunt pe ganduri orice-as face asa ca sa nu ma mir prea tare nici eu si nici voi.
Frica micsoreaza diametrul vaselor de sange, ca urmare a unei varsari excesive de adrenalina in sange. Acest fapt duce la o subalimentare a tuturor organelor, ceea ce cauzeaza boli organice, cum ar fi boala coronariana (ischemia), hepatita, impotenta si frigiditatea sexuala, boli de piele, nevroze si psihoze.
Gelozia, de regula, provoaca scaderea vederii, auzului, scleroza in placi, traumatismele capului, diabet, inflamatii articulare. Daca gelozia este grevata de trufie, atunci este de doua ori mai periculoasa. Cand cineva te jigneste, nu te razbuna pe el, nu-l uri si nu te supara pe el, intrucat aceasta jignire este un dar de la Dumnezeu. Daca n-o accepti, urmeaza ca purificarea sufletului sa se infaptuiasca prin boli si nenorociri, iar daca nu esti pregatit nici pentru aceasta, ea vine prin moarte
Aceasta forma de purificare ne este data prin intermediul celor apropiati, de aceea in masura in care reusim sa-i iertam, in aceeasi masura sunt posibile schimbari interioare de profunzime. Se cuvine sa iertam nu numai in gand, ci si cu sufletul.
Cel mai mult ne leaga de trecut supararile neiertate.
Dependenta naste frica, indoiala, depresia si supararea.
Nu cautati plata, nici lauda si nici o rasplata, orice ati face. Savarsind ceva bun noi pretindem imediat recompensa. Aceste dorinte aduc ca rezultat suferinta. Cu cat veti intensifica dorintele omenesti cu atat va creste nivelul de agresivitate si se va intari programul de autodistrugere.
Orice dorinta cand se agata de tine devine stapanul tau. Cand esti manios, mania devine stapanul tau, te acapareaza complect. Astfel mania ta, in aceasta stare, va face lucruri pe care mai tarziu le vei regreta.
Sa nu vorbiti despre nenorocirile traite, pentru ca ele pot prelungi durata lor. Cand nu ii vorbim cuiva despre problemele noastre, noi ne indepartam de ele. Indepartarea de ele este primul pas pentru depasirea acestora. Esential este cand vorbiti despre problemele si emotiile dvs. sa nu cautati mila sau compatimiri.
ralucames spune:
serus iubitelor!!
Fetelor, am mare nevoie de donatii de sange, grupa A2,Rh pozitiv, pt. o vecina a mea, care pana nu-si regleaza valorile nu poate incepe tratament cu citostatice... va rog din suflet, daca puteti si vreti, da-ti-mi un semn sa va dau detalii... Multumesc anticipat
acum s-o iau sistematic...
Simona, arleena, mersi de sfatul referitor la trac, sa vad daca se potriveste cu fiica-mea![]()
Simona, nana-sim,multumim de cafeluta, biscuiti si mai ales de energiile cu plus, ca mare nevoie avem de ele...
si tie!! Interesant articolul si se pare ca e plin de adevar...
azi am fost 3 ceasuri afara cu plozii, ne-am dat cu sania, si-s rupta!! dar Luca nu vrea sa doarma... asa face de 3 zile, dureaza ceasuri culcatul lui

pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
ralucames spune:
am rezolvat cu sangele pt. vecina mea, is fericita; Doamne ajuta sa-i foloseasca si sa depaseasca momentul ff greu...
voi cum o duceti?? de ce nu mai scrieti??
va doresc o zi frumoasa, pa-pa
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
nonna spune:
Mamicile cu intrebari, din pacate nu va pot ajuta. orelisti buni pediatrii stiu ca sunt la ORL pe Clinicilor, unde opereaza si copii, amanunte nu stiu ca nu am avut probleme, din fericire.
psiholog si gimnastica pt. gravide, habar-n-am
noi suntem bine pe acasa, asteptam vremuri mai calde
Florina pe unde esti, sper ca esti bine sanatoasa1
La toata va doresc sanatate si asteptam vesti de la fiecare,
nonna spune:
Haideti la o cafea buna cu lapte condensat
Ce liniste prin zona! Unde sunteti! Ce mai faceti?
carrie spune:
salutare fetelor
sunt si eu in zona, nu asa povestitoare si bine dispusa cum as vrea...am o perioada tare aiurea mai ales la job si cu atatea framantari interioare+analize ...
in topul problemelor e jobul, la partile bune e ca analizele sunt ok, am trecut si de colonoscopie, si de EEG-ul lui Sofi dupa ce dr a suspectat-o de epilepsie nocturna.Si SUNTEM BINE!sa mai rezolvam cu moralu si totul e ok![]()
o sa mai revin ca nu am apucat sa vad din urma, dar intreba una din mamici de operatia de polipi.se pare ca nici sofi nu scapa, s-ar putea chiar sa doarma rau de la polipi...noi la dr Ene mergem.are mai nou si cabinet la Centrul medical Motilor.
Nonna, cat mai stai acasa, ce ma bucur pt tine, bucura-te de acest timp
Ralu, ne vedem we asta , da?
va pup pe toate

Diana (24.04.2008)