Cluj rulz!- La multi ani 2010!
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
jozsaerika spune:
salutare fetelor,
cam slaba miscare pe aici .
io sambata mi-am facut iarasi un pic de timp pt mine si am fost sa vad Avatar... mi-a placut foarte mult e exact genul de SF care imi place plus ca realizarea efectele au fost super in 3D
...acum astept sa apara Julie &Julia si It's complicated
apoi duminica dimineata am fost cu Norbert la Sf Ion pe un delusor mic sa il invatam cu schiurile si merge destul de bine mai ales ca e prima data ca l-am pus pe schiuri( mult mai bine ca si cu patinele).A fost un we reusit .Acum stam in casa ca e ger afara poate la amiaz ies dupa paine la brutarie daca se incalzeste putin.Nici pe Norbert nu l-am lasat la gradi ..poate maine il duc.
Nonna mult succes cu intorsul la job ...mie imi este rau numai cand ma gandesc sa ma intorc la lucru ca nu am cu cine sa ii las ...ma gandesc sa ii rog sa ma puna in somaj din mai
Flavia refacere iti dorim si sanatate multa si intelepciune in luarea deciziei
...copii ce spun ? lor unde le-ar placea?
Cristiana cand faci colonoscopia? sa ne gandim la tine ...io cred ca ajuta daca trimitem cateva unde de bine
Raluca ne putem intalni si la locul de joaca de la Big acolo poate putem si povesti un pic pana copii se joaca
va pup
Erika
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralucames spune:
buna dimineata iubitelor!! uite, mi-am facut rost de cafea buna, frisca din belsug, asa ca am incropat repede una sa va invit!! doriti?? haideti si la o poveste!!!
Criss, am primit mesaju, mersi amu sa vad daca ajung, ca tare as vrea sa merg la sport, am sarit ziua de luni din motive de stat acasa cu Stefania si rasfatat (pictat, desenat, povestit) si mi-e atat de departe pt. un timp prea scurt... sa vad....
Erika, ai fost in polus la okit?? te sun azi...
Nonna, ce bine ca ai luat decizia in timp scurt... asa trebuie, ca altfel pui in balanta prea mult si ti-e si mai greu te vei descurca, sunt sigura!!
Stanca, trimitem ganduri de sustinere si-n zilele cu examene spor!!
revin, fug sa dau de papa copilului
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
asi spune:
Buuna cafeluta si multumim!
Deci ne intalnim maine?La 17.30 in Iulius la pizahut?
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
nana_sim spune:
buna dimineata!
Raluca ce bine ca ai scris de frisca, asa mi-am aminti si eu ca am facut o portie duminica si am pus-o in frigider sa se intareasca si acolo a ramas, neatinsa.
Nonna spor sa ai in noua etapa, iti doreasca sa mearga bine toate!
Stanca tie bafta multa, sa treaca cu bine sezonul de examene.
Mariana tu pe unde esti de nu mai zici nimic?
Cu parere de rau dar eu nu pot ajunge la intalnire, va rog sa veniti cu "minuta" imediat dupa!
carrie spune:
salutare fetelor
eu incerc sa viu daca totul e ok.
as vrea sa protestez umpicam trimis ieri 6 sms-uri la voi si nici una nu mi-ati raspuns
no, da va vad/critic maine, abia astept:)
ralucames spune:
daca am avut frisca, mi-am mai facut o cafea si la 4, deci deseara citesc ... sa vedeti, am cateva mari placeri pe ultima suta de metri, de concediu... goblenatul, cititul si uitatul la filme dragi mie... si ca sa le impac pe toate, ma "impart" intre papa, haine, copii si placeri
evident ca ajung sa savurez si noaptea...
Simona, ce bine c-a stat la rece, deci savureaz-o cu gandul la noi
Stanca, cu mare drag o fac si dimineata la prima ora(cafeaua), ca sa te "trezesc" repede...
Criss, nu ne certa tare, stii tu ca suntem uituce
azi m-am vazut cu Erika si plozii, i-am plimbat prin polus, dar vb. vine ca i-am plimbat, ca de fapt am alergat noi ca bolundele, ca cei mici nu mai stau o secunda pe loc/in carucior/de mana... concluzie, Luca doarme de 3 ceasuri si ceva Stefania e la dansuri, imediat fug s-o recuperez
va pup, o seara placuta sa aveti, paa
p.s. nu v-am povestit cate vorbeste Luca.... extraordinar de multe, clar si "intelijent"
mama si sotie fericita
asi spune:
Buna dimineata!
Cafeluta e gata, adica si bauta ca tocmai s-au trezit pruncii.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
ralucames spune:
si la noi e bauta si ce bun-a fost...
Luca se trezeste la 7 fara, s-o vada pe Anna, altfel e jale daca n-o vede dimineata... uufff, si ce-as mai dormi....
fata mea a fost selectata la dansuri pt. un spectacol... dar cand aude de el, plange si nu vrea sub nici un kip "sa urce pe scena"... asa ca sigur n-o sa am fata "vedeta"
o zi frumoasa si cu spor!!
aaa, sa va distrati la intalneala si va rog sa veniti sa ne povestiti cu a fost, celor care n-au cum sa vina... pliiiz!!!
mama si sotie fericita
arleena spune:
intalneala placuta azi....io invat invat si invat...damn si cu examenele astea...m-am bagat la un postuniversitar ca nu-mi ajugea doctoratul
....dar na, luna viitoare il termin
stanca bafta in stresiune
ieri am fost la salon la alex si mi-am schimbat lookul...de un par lung pana la jumatatea spatelui la un bob asimetric shic....off ce bine e acum ca am scapat de late....f fain lucra cei dela salonul ei...
ralu daca stefi are trac, stiu eu un exercitiu super care m-a pus profu de pian sa-l fac sa nu mai am emotii la concerte....stai in statie si te uiti la oamenii din troleu/autobuz/tramvai, te uiti insistent si-i analizezi....mno, poate ca eram mai mare si la mine a mers super fain ca ma si pufnea rasul cand ii vedeam acolo inghesuiti, obositi, prlictisiti, schimonositi....si pe urma la concerte n-am mai avut treaba cu multimea...sunt doar o adunatura de oameni
simona(nana sim) te-am visat duminica noaptea.....cica ne-am intalnit la ceva bazin/piscina...ceva....si erai insarcinata
nonna mult succes cu inceperea serviciului.O sa vezi ca totul o sa fie bine....
sanatate si sa scapam de frigul asta ingrozitor...
azi dimineata nu stiu de ce dar am simtit frig in toata casa....desi caloriferele duduiau si nu era mai frig decat ziele trecute....
m-am saturat
vreau soare....