Cluj rulz!- La multi ani 2010!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor,

vad ca toate avem probleme mai mici sau mai mari

Yagmur multa sanatate tatalui si tin pumnii sa nu fie nimic grav la sani

Cristiana iti trimitem si tie un pic de pink sa se rezolve problemele la job

io ca sa ma inveselesc putin am mers sambata la Alex la salon si m-am lasat rasfatata un pic in mainile Simonei mi-a facut bine la psihic mai ales ca eu merg rar .Sunt suparata ca eram foarte aproape sa mergem toti 4 la Viena la inceputul lui februarie - avea sotul o delegatie si sefu' mare a zis ca daca tot nu a iesit prea bine Londra sa mergem acum cu el- si apoi s-au intamplat "neste lucruri" si s-ar putea sa mearga doar singur :(.
Eu am hotarat pana la urma Waldorf pt copii mei nu stiu daca v-am zis ...luni merg sa il inscriu cu dosar.Si pe Bea am inscris-o numai poate nu o primeste din septembrie numa' din ianuarie 2011.

Stanca imi plac culorile alese in camere ....am sa apelez la tine daca ne hotaram

Raluca sotzul a fost depanator pt Philips vreo 6 ani ....dar fii atenta ca DVD-urile de firma citesc doar DVD-uri originale sau mai dau rateuri la cele scrise ...noi avem din cel ieftin si pe toti am incurajat sa cumpere din astea ieftine si merg brici

io cred ca ma duc sa ma binoclez prin Polus la reduceri ...ce conteaza ca nu am bani privitul nu costa , nu?

va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Simona, cadourili ce au mai ramas ajungeau la copii oricum dupa sarbatorile de iarna asa incat urmau sa fie reportate de catre maicute pt un alt eveniment ulterior.

Cris si Nonna, va sun sa recuperez plasele azi sau maine.

Ura pentru zapadaaaaa! Mai profitam de asta ca alta nu stiu daca mai prindem in oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Oana draga mea, deci nu se poate sa vin si eu cu Thea?cum ziceam i-am promis si ca urmare ma tot bate la cap...dar daca nu se poate just let me know sa nu ma mai ajit

pupici fetele , mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Oana, am si eu 2 lucrusoare pentru copii, un pulover si o pereche de pantaloni de catifea, sunt noi amandoua si tare mi-as dori sa ajunga la copilasi, macar acum daca de Craciun n-am reusit.
Fetele cu copilasi de scoala,spuneti-mi daca stiti ceva de Racovita,sora-mea ar vrea sa-l inscrie acolo,dar nu anul acesta, ci din anul scolar 2011-2012.
De-abia astept sa va vad, sper sa si reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor dragi! Ioi, stiu ca nu am mai scris de mult insa tot plecata am fost de-acasa si stau rau cu timpul si organizarea.

Oana vreau sa ma claxonati data viitoare, sotul tau are dezlegare de la mine si cu si fara tine ce m-am distrat!

Va pup, mai viu...mi-e frig si tre sa fac repede un dus fierbinte!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neata. Stau la cafea si am si eu vreo 20' de respiro. Acum mai am vreo 5 ca tre sa ma imbrac. Ma muncesc pe o amarata de scoala de soferi pe care nicicum nu pot s-o termin din cauza sefei mele idioate. Pot merge numai dimineata si plec vreo 2h de la servici. Mi-am lasat zile de concediu pt. asta dar tot e greu...Azi musai sa merg ca nu am fost de vineri si iar dau cu mestecau' in toate partile.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata, haideti la cafea!!

Oana-Roxa, m-am distrat copios pe faza cu claxonatu

Svety, succes cu scoala, lasa, mai imp. e ca dupa ce-o termini sa te si apuci de condus... ca altfel e mai nasol...

Erika, ce-ai descoperit in polus?? poate ne vedem sa plimbam copilasii, dar al meu nu mai vrea in carucior, decat de manuta sau kiar singur si e mare incapatanat, nu vrea decat cum vrea el de ex. urca 4 etaje singur, tinandu-se de bara doar... ce sa zic, am baiat mare...

Criss, cum te mai simti?? zi-ne ca te duci la dr., mama ei de teama, pliiiz!!! ii place Theiutzei la gimnastica??

azi va las, imediat mi se trezeste bb si n-am apucat sa strang casa ca de, am cusut

o zi frumoasa!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vin si eu la cafeluta ca am mare nevoie.Sunt ingropata in carti, cursuri si tratate de psiho...dar eu am vrut asa ca nu ma plang ca-mi si place.
De doua zile sunt singura acasa si ma asteptam sa-mi fie urat,avand in vedere ca e prima data singura acasa dar nu a fost asa,chiar mi-a placut.Aseara mi-am facut foc in semineu si mi-am aprins stocul de lumanari (eu am tendinte piromane din adolescenta)si am avut spor nevoie mare la invatat.
La noi pe strada e ca in poezia lui Cosbuc-Iarna pe ulita,tare fain.

Am nevoie de ajutorul vostru.In primul rand va rug sa-mi ziceti o poezie din manualul copiilor de ciclu primar , ca am de facut o lucrare cum stimulam invatarea si nu am textul si in al doilea rand am nevoie de o recomadare de firma de perdele care sa-mi monteze galeria in living si sa-mi faca niste rulouri in bucatarie.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Multumesc mult Gabi pentru poezie

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Am nevoie de ganduri bune si optimiste de la voi

Am fost chemata la servici de la 1 februarie E si bine , e si rau......am de luat o hotarare asa grea, renuntarea la 10 sapt. de concediu de maternitate in schimbul unui loc de munca sigur, sper eu....Azi dupa-masa ma intalnesc pt. negocieri. Program nasol, raspundere mare , bani la fel ca acum 2 ani DAR e un serviciu totusi.
Sotul nu ma sustine dar se va obisnui cu ideea ca trebuie sa faca mai mult in casa.

va spun deseara ce am hotarat, astept sa ne intalnim ca vin sigur.....

Mergi la inceput