Locul fetelor Nou-Venite (55)
Raspunsuri - Pagina 12
Florentina_C spune:
Neata si de la mine si
-ici de rigoare.
Si eu am avut ceva ameteli de dimineata si lipsa de pofta de mancare. Am halit repede 2 iaurturi si am intrat sa va salut.
O zi frumoasa va doresc.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 5+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
trutzi spune:
Neata!
Spor la pregatiri fetelor 
babi esti in concediu?
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
babiela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui trutzi Neata! Spor la pregatiri fetelor ![]() babi esti in concediu? Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
da sunt in concediu, la noi se fac programarile de concediu in dec pt anul urmator si anul trecut asa mi-am trecut ultimele zile de concediu de sarbatori si mi-a prins bine, acum mai rau este ca au inceput greturile si nu pot manca si m-am obisnuit sa stau cumintica acasa si cand o sa incep luni munca
, dar asta e, or trece toate si cand o sa am
in brate uit 
va pupacesc am plecat
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne
si de un
aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen 
---------------------
II BEBE
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babiela da sunt in concediu, la noi se fac programarile de concediu in dec pt anul urmator si anul trecut asa mi-am trecut ultimele zile de concediu de sarbatori si mi-a prins bine, acum mai rau este ca au inceput greturile si nu pot manca si m-am obisnuit sa stau cumintica acasa si cand o sa incep luni munca , dar asta e, or trece toate si cand o sa am in brate uit ![]() va pupacesc am plecat -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ![]() ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen ![]() --------------------- II BEBE |
Daca te simti rau poti sa te duci la medicul de familie sa iti dea concediu medical. Si le combini cu concediu de odihna pana la 9 luni.
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Lia73 spune:
feteleeeeeeeee am venit cu molipsireaaaaaaa 

+9 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
Dragaica spune:
Am intrat sa va dau vestea, azi la ora 8 dimineata am fost la ecograf si ce credeti c-am vazut....2 inimioare 

le-am vazut batand, ce mai nebunie mare, ne bufneste rasul pe-amandoi din 5 in 5 minute ![]()
![]()
![]()
Nu stiu daca am sa mai intru maine asa ca va fac de azi urarea:
Iata si Craciunul trece. E zapada si e rece. Doar in inimi este cald si in verdele din brad. Si-a trecut o sarbatoare ce-a lasat in urma oare? Sper ca numai lucruri bune, sa fii fericita,lume!
Asteptam sa vin-acum Anul Nou,este pe drum. Spor s-aveti la pregatire si distractie din plin! La multi ani!
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire
6+
aleesicoo spune:
felicitari draga
si la multi ani! un an nou plin de bucurii si impliniri
asa creste bebicu
ale
in 17 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Lia73 spune:
SUPER DRAGA URAAAAAAAAAAAAAAA SA-TI TRAIASCA BEBEII 
SA TE VEDEM PESTE 9 LUNI CU
SI 

pozulici
paunita
Lia73 spune:
am uitat sa va zic ca mi-a pus soacra-mea sare in cap si am pus mana la gura...cik e fetita 

pozulici
paunita