reteta rulada carne cu legume
Raspunsuri - Pagina 2
monica-elizabet spune:
sa o mancati sanatosi Anita
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
violeta29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ad_rianna dragelor! am o mare rugaminte la voi. as face de craciun o rulada de carne de porc cu legume pentru aperitiv si nu am nicio reteta probata, vad ma gandesc eu cum as face-o. voi ati facut asa ceva? imi puteti da retete. ceva de genul: muschi de porc iar inauntru legume. taiate arata asa frumos si sunt si bune. si nici nu-mi imaginez cum se fac: in cuptor, in folie de aluminiu, cu apa, fara apa? va rog mult ajutati-ma adriana & Bianca si Tudor (03.11.2004) |
Am revenit cu reteta:pulpa de porc umpluta
Se poate servi si cala,ca friptura,dar si rece ca aperitiv.Mi-ar fi greu sa spun cum e mai buna,ambele variante sunt foarte gustoase
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)
ad_rianna spune:
dragele mele!!!
am facut o minunatie de rulada...poze, poate pun maine ca am uitat adaptorul cardului de la telefon acasa . pana la urma am facut cu pulpa, iar in interior am pus ciuperci proaspete calite cu putina ceapa si morcovi fierti...nu mi-a venit mie sa cred cat de bine a iesit
monica-elizabet spune:
fetelor ce minunatii de rulade ati facut..felicitari!
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
monica-elizabet spune:
Am "umplut" si eu azi 2 rulade, una cu spanac si branza si alta cu carnati, maine le pun in cuptor
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
columbiana spune:
Eu fac rulada din muschi de porc umplut cu morcov fiert+un cabanos subtire+ardei rosu, condimente ( legumele taiate toate felii in lung), legat si lasat in tava cu ulei+apa la cuptor.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759