vreau bebe
Salutare,
sunt noua pe forum.vreau bebe, insa mi s-a spus, pe langa problemele pe care le am, este si aceea a greutatii care tinde spre..........0.
Am 1,60 m si , dupa 7 ani de cure de ingrasare, am reusit sa ajung la 42-43.Mi s-a spus ca sunt f slaba si ca si acesta e un motiv pentru care nu am bebe.
stie cineva vreo reteta de ingrasare?
acum mananc paste cu paine,dupa 8 seara. e adevarat ca, din cauza alergiilor multiple, o serie intreaga de alimente nu le pot consuma(oua, smantana, iaurt, vinete,rosii, peste, muraturi,ciocolata, alcool,branzeturi fermentate, mezeluri, banane).
excluzandu-le pe acestea, stie cineva vreo dieta? eu am epuizat cam tot ce stiam.
Multam fain
nicol
Raspunsuri
ankcta spune:
Draga mea, in urma cu ceva ani si eu aveam aceeasi roblema ca si tine, chiar acum 7 ani nu cantaream mai mult de 43-45 kg, la o inaltime de 1,60.
Mi-am schimbat in timp stilul de viata vrand -nevrand si iata ca de aproape 2 ani sunt in cure de slabire tot timpul. Am ajuns la 76 de kg si sunt disperata.
Daca pana la aceste kg eram prea slaba se pare ca acum sunt mult prea grasa.
Noi cam de 7 ani ne dorim un bb dar se pare ca avem probleme legate de stres.
Parerea mea este sa nu te stresezi ca esti prea slaba dak u te simti ok in pielea ta. Daca esti bine din punct de vedere medical sigur va veni si bb!

ank
ANITA75 spune:
nike, cred ca ai arderile mari ,adica esti o fire cam agitata ,eu am 48kg la 160 am avut 56 ,dar de cind m-am maritat nu am mai pus nimic ma mentin asa sunt in forma ![]()
ia si tu vitamine maninca mai gras nu stiu ce sa zic eu nu ma abtin de la mancare dar tot nu ma ingras (cica asrea slabe is rele
)
nike974 spune:
Fetelor,
va vine sau nu sa credeti,dar am ami slabit 2 kg,asa de sarbatori.am o bronhopneumonie rebela si cum medicamente nu pot lua,incerc leacuri abebsti.
mama mea,dupa 3 copii,are 45 de kg.
ce sa spun?fata de acum 2 ani cand aveam 37 de kg,acum e ok.toate glandele-s ok,inclusiv tiroida.
am arderile cam de 8-9 ori mai intense.practic in 20 de minute la mine digestia e completa.
am avut sos tres la munca.uneori incepeam la 6 dimineata,alteori terminam la 22 ca bugetar,nu la patron.
ANITA75 spune:
nike inseamna ca e genetic ,daca si mama ta zici ca e slaba atunci nu te panika daca ai analizele bune ,poate cind oi avea un bb sa te mai ingrasi 
ankcta spune:
Pai dak si mama ta e la fel....la varsta ei.! Incearca sa stai linistita. Totul in asta consta. Sunt multe femei si foarte grase si slabe care au ramas insarcinate fara probleme. Problema noastra(eu kg multe, u kg putine)e in mintea noastra, nu in cat arata cantarul. Sunt sigura ca vom reusi.
ank
witeflower spune:
nike974, din ceea ce descrii tu (desi nu sunt medic, dar as zice sa intrebi unul specializat pe aceste probleme) - la tine pare a fi o problema endocrina.
Daca e asa, din cauza asta nu iei in greutate si tot din cauza asta (probabil)nu remai insarcinata. Deci poate fi o cauza comuna pentru cele 2 aspecte - nicidecum ca silueta in sine te-ar impiedica sa ai bebe. Am cunoscut persoane la fel de slabe care au facut copii.
Asa ca, poate nu o cura de ingrasare iti trebuie (astea nu fac decat sa dezechilibreze organismul, la fel ca si curele de slabire...). Ci mai degraba fa o vizita la endocrinolog.
Si daca nu gasesti o rezolvare- mai e si varianta medicinei alternative.