Ce marci de sampoane folositi pentru copilasi?
Raspunsuri - Pagina 4
mihaela7575 spune:
Pe Isabel o spal cu Penaten de cand s-a nascut si la baie folosesc acelasi sampon care este pentru tot corpul si sunt foarte multumita.
Nicoleta spune:
Nivea, Bubchen, Penaten... deseori ma uit sa nu aiba parabeni, insa unoeri nu am alternative... As folosi Uriage (am avut eu o creme lavante), dar pe aici inca nu am vazut.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
AYSHA 2 spune:
de ce ne intrebati ?
mie mi-a placut raspunsul cu tarate de grau. Serios, Ramonika, cum faci ?
eu nu raspund pt ca nu vreau sa fac reclama gratis sau sa particip la diverse sondaje fara sa stiu
daca mamicile nu au dileme, nu ma pronunt
catutza spune:
acum avem Chicco si Klorane, am folosit si Sanosan si Nivea
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AYSHA 2 mie mi-a placut raspunsul cu tarate de grau. Serios, Ramonika, cum faci ? |
pai pun o mana de tarate intr-un tifon si il inmoi in apa, pana apa devine tulbure de la tarate. apoi ne dam cu tifonul cu tarate si pe corp, ca si cum ar fi un sapun.
dar asta facem doar deocamdata, pt. ca suntem mici si am avut probleme cu pielea.
in curand trecem pe Mustela (asa ne-a recomandat pediatra).
Ramonika Ruxandra tati si Vladutz
andru_mami spune:
si noi folosim tot produse sanosan sau nivea,inca de la nastere,deci de 2 ani si 4 luni,suntem multumiti de ele.
POZE
discordia spune:
Pt par am folosit Nivea de la inceput, la un moment dat am zis sa incercam si Dalin si mare greseala am facut. Dupa prima spalare, i-au aparut niste cojite in cap de care cu greu am scapat. Am revenit la Nivea si ne este foarte bine asa. In ceea ce priveste corpul am folosit tot Nivea, dar nu eram prea multumita, de ex, crema de fundulet nu se lua bine, asa ca am incercat johnsons baby cu levantica si ne place tare mult.
mamica de fetita si 18s+ cu