Ce marci de sampoane folositi pentru copilasi?
Buna parinti, intrebarea mea este
Ce marci de sampoane folositi pentu copilasii vostri?
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Raspunsuri
mirela.d spune:
Klorane. Si cand nu ajung la farmacie sa cumpar (pentru ca nu se gaseste oriunde), Nivea. Dar Klorane-ul este baza. Sunt super multumita de el.
Laura25 spune:
Am folosit cel mai mult Jonson si Nivea, apoi am luat de cateva ori Schauma Kids (au shtrumphii aia simpatici pe sticla), iar ultima data au ales copiii niste 'noname-uri' doar pt ca aveau poze cu spiderman si cu printese pe ele .
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
_Ralu_ spune:
La inceput de tot am incercat sanosan si nivea. ii faceau parul groaznic, imbacsit. probabil nu se potriveau parului ei.
apoi, la cateva luni am incercat bubchen, de care am fost super-super multumita. si la el am ramas.
acum cateva luni am luat si un gel pt par si corp baby love de care, iar, sunt fff incantata.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
gabitzam spune:
Klorane, la amandoi piticii acum. E un gel de corp si de par, le fac baie si ii spal din cap pina in picioare cu el.
Primele luni dupa nastere am folosit la amandoi Mustela spuma.
Alaturi de SEBI
ache spune:
In primul an de viata fara sampon, am folosit sapunul lichid de corp.
Apoi gama Sebamed. Multumita tare, asa ca n-am mai schimbat.
Dandum
anca
anya spune:
Pana pe la varsta de 3 ani i-am spalat cu Mustella si mai ales cu Sanosan. Dupa varsta de 3 ani am trecut pe Had&Sholders pt par si geluri obisnuite (adica nu speciale pt copii) Nivea, Dove sau mai stiu eu ce.
Happiness_4_us spune:
Mustella
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!