Colinde din gradina cu pitici a senioarelor/(56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Banoasa meserie, Mona.
Mai fetelor, eu mor cand aud ,,infertilitate inexplicabila". Cum puii mei este asta?? de ce nu stiu sa explice doctorii nostri priceputi? O sa ajung la 50 de ani si tot asta o sa aud: inexplicabil.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Multumesc fetele pentru incurajari. Sincer, nu stiu ce o sa ma fac cand o sa se stearga ala micu de ciocolata de canapea, probabil o sa fac urat, sau, cine stie, poate o sa ii accept, ca e al meu.
Vom trai si vom vedea.

Amy, exista infertilitate inexplicabila pe care eu o explic asa: corpul nostru nu este un corp bio-chimic, care sa reactioneze la medicatie, stimuli, pastile, tratamente in mod ideal. Suntem suma vietilor noastre (profesionala, religioasa, amoroasa, sociala, etc), rezultatul fiind o fiinta influentata si influentabila de conditiile de mediu in care a evoluat - prin mediu intelegand fie strict mediul mai sanatos sau nu in care traim, fie viata noastra interioara.
Ei, daca o persoana trece printr-o suferinta, hai sa dau niste exemple, are un prieten/sot cu probleme, trauma fizica, moarte a oamenilor dragi si apropiati, orice eveniment care ne emotioneaza si ne poate schimba reactiile....atunci corpul nostru nu mai reactioneaza asa cum ar trebui.
Uite, ma dau pe mine drept exemplu, eu am avut 3 ani de zile un prieten f violent, ciudat, de care nu mai puteam scapa. Organismul meu a hotarat ca nu e momentul sa procreeze, sa ovuleze. Si mai e ceva, am fost crescuta cu ideea ca sexul inainte de casatorie e ceva gresit. Am avut toata viata mea sexuala de dinainte de casatorie o chestie deasupra capului care ma ameninta si ma 'privea' ...ca ce fac nu e bine. So, la fel, organismul meu a hotarat ca anovulatie cronica e ceea ce trebuie sa faca. :)

Explicatia asta cu faptul ca nu suntem un corp bio-chimic care sa reactioneze perfect la stimuli am primit-o de la un nene cu acupunctura, ca am facut si din asta.
Restul....m-a dus pe mine capul :):)

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Libra, multumim de listuta. Interesante si comentariile. Abia astept sa aflam si de la tine cati pupici sa-ti dam.

Buna seara dragelor,

Ieri am tras o fuga-fuguta pana la Iasi (direct de la colindatori) si am aflat ca nu sunt o mama de 2 lei ci numai de 1.
Avem poza cu o fasolica de 5 sapt. si 5 zile.
Pupici primesc oricati si dau inapoi si mai multi.

_
made in Romania, '73

Libra, felicitari si pt un bebe, dar sa stii ca ai avut BHCG prea mare pentru un singur bebe. Nu stiu, nu sunt doctor, dar din ce am citit pe aici, pe forum....
Oricum, sa fiti sanatosi. Poate se ma descopera vreunu' prin spatele primului...hihihi....

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Lumy, eu sunt z4, nu 5 de la IA. ziua0 nu se pune!

Mergi la inceput

Lumy, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, fete dragi! Pardon, buna ziua!

Sunt in tratament din acela ... nemedicamentos ... Am zis ca daca tot ovulez pe dreapta sa mai acord o sansa organismului meu. Cine stie?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Libruta, si io zic ca al doilea s-a pitit dupa primul. E mai timid, va fi o Fecioara veritabila.

Lumy, ma apuca emotiile cand vad partea a doua a semnaturii.

FloricicaAlbastrea, nu te mai stresa din orice scama sau pahar neasezat la linie. Fii relaxata! Lasa musafirii sa te ajute, asa cum pot ei, si le faci dupa aceea, pe indelete, cum iti place tie. Ca doar nu-ti dau musafirii nota.

Sorinake, cum te simti? Sa nu te apuci sa muti mobila prin casa sau sa faci cine stie ce efort!

Amy, nu-ti mai bate capul acum cu ce zic/ ce nu zic medicii. Profita de sarbatori si relaxeaza-te.

Mona, vinul rosu nu l-am incercat. Cred ca il vom lasa pt Revelion. Nu mergem in RO. Si, in cazul in care voi petrece doar cu sotul ... cred ca va fi interesant ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

salutare,salutare.
eu astept sa vina rushii.am avut ceva simptome pana in 25 si apoi au disparut dupa o usoara,f usoara sangerare. au disparut si rushii,si orice simptome.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Banoasa meserie, Mona.
Mai fetelor, eu mor cand aud ,,infertilitate inexplicabila". Cum puii mei este asta?? de ce nu stiu sa explice doctorii nostri priceputi? O sa ajung la 50 de ani si tot asta o sa aud: inexplicabil.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Multumesc fetele pentru incurajari. Sincer, nu stiu ce o sa ma fac cand o sa se stearga ala micu de ciocolata de canapea, probabil o sa fac urat, sau, cine stie, poate o sa ii accept, ca e al meu.
Vom trai si vom vedea.

Amy, exista infertilitate inexplicabila pe care eu o explic asa: corpul nostru nu este un corp bio-chimic, care sa reactioneze la medicatie, stimuli, pastile, tratamente in mod ideal. Suntem suma vietilor noastre (profesionala, religioasa, amoroasa, sociala, etc), rezultatul fiind o fiinta influentata si influentabila de conditiile de mediu in care a evoluat - prin mediu intelegand fie strict mediul mai sanatos sau nu in care traim, fie viata noastra interioara.
Ei, daca o persoana trece printr-o suferinta, hai sa dau niste exemple, are un prieten/sot cu probleme, trauma fizica, moarte a oamenilor dragi si apropiati, orice eveniment care ne emotioneaza si ne poate schimba reactiile....atunci corpul nostru nu mai reactioneaza asa cum ar trebui.
Uite, ma dau pe mine drept exemplu, eu am avut 3 ani de zile un prieten f violent, ciudat, de care nu mai puteam scapa. Organismul meu a hotarat ca nu e momentul sa procreeze, sa ovuleze. Si mai e ceva, am fost crescuta cu ideea ca sexul inainte de casatorie e ceva gresit. Am avut toata viata mea sexuala de dinainte de casatorie o chestie deasupra capului care ma ameninta si ma 'privea' ...ca ce fac nu e bine. So, la fel, organismul meu a hotarat ca anovulatie cronica e ceea ce trebuie sa faca. :)

Explicatia asta cu faptul ca nu suntem un corp bio-chimic care sa reactioneze perfect la stimuli am primit-o de la un nene cu acupunctura, ca am facut si din asta.
Restul....m-a dus pe mine capul :):)

33+

Floricica albastra,cat dreptate ai!Si eu m-am gandit ca asta este cauza.........dar tu a spus-o mai bine
Libra,eu cred ca mai mai apare unuSanatos sa fie!
Mona,ne mai apuca pe toate,din cand in candMai ales cand se aduna mai multe.....
nico,succes!
toate fetele
Sorinake,Doamane ajuta!

Mergi la inceput

Lyly,

Nico, ma simt bine, dar de maine la serviciu pana pe 31!

Danny, poate e ci ochisori si nu mai vine rushii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

A iesit si buletinul 2 de analize:
- Antic HCV (test imunocromatografic- det calitativ)-negativ
-Ag. HBs (test imunocromatografic- det. calitativ) negativ
-Testare HIV negativ
Astea macar sunt bune, nu?

_

Mergi la inceput