Colinde din gradina cu pitici a senioarelor/(56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Cucu bau...
Pe unde sunteti...pe unde umblati?
Cate sarmalute ati bobinat...
Eu nici una...da am fost la Sfantul jerusalem...si m-am gandit la toate fetele si am transmis energii pozitive...pentru toate Gravidutele si viitoarele gravidute.
Va pup...si aveti grija la dieta.
Gali,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Bau!!!

Lumea clar e ghiftuita .......acu e program de relaxare..
Noi o luam din loc, la plimbarica.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna ziua, fete dragi!

Libra, multumim de listuta. Interesante si comentariile. Abia astept sa aflam si de la tine cati pupici sa-ti dam.

Lumy, foarte tare semnatura!

Mona, unele sunt ghiftuite de mancare, altele satule de mers pe jos. Multumim ca te-ai gandit la noi.

Va pup si va imbratisez cu drag pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Sarbatoarea Sfantului Stefan, cel dintai martir intru Hristos

Astazi îl sarbatorim pe Sfântului Apostol, întâiul mucenic si arhidiacon Stefan, unul din cei sapte diaconi. Potrivit sfintilor parinti ai Bisericii Ortodoxe, Sfântul Stefan este primul dintre apostoli care a vazut cerurile deschise si pe Fiul Omului stând de-a dreapta lui Dumnezeu.

In Sinedriu, Sfantul Stefan a tinut o cuvântare, în care a aratat ca Iisus Hristos este Mesia, cel prezis de profeti. Furiosi, cei care nu îl iubeau pe Iisus au cerut uciderea lui cu pietre. Martiriul Sfântului Stefan a avut loc în valea lui Iosafat.

Se spune ca oamenii din acele vremuri nu stiau cine este Iisus Hristos. Unii spuneau ca este prooroc, altii ca este înselator, iar altii ca e Fiul lui Dumnezeu. Atunci Stefan a tinut un discurs in public vestind tuturor pe Domnul nostru Iisus Hristos, zicând: "Babati frati, pentru ce s-au înmultit rautatile voastre si s-a tulburat tot Ierusalimul? Fericit este omul care nu s-a îndoit în Hristos. El este Cel ce a plecat cerurile si S-a pogorât pentru pacatele noastre si S-a nascut din Sfânta si curata Fecioara, cea aleasa înainte de întemeierea lumii. El a luat neputintele noastre si a purtat slabiciunile noastre. Pe orbi i-a luminat, pe leprosi i-a curatit, pe demoni i-a izgonit".

Pentru ca discursul lui i-a deranjat pe "dusmanii" Mântuitorului, Sfântul Stefan a fost dus în sinedriu la arhierei pentru a fi judecat. Multi au depus marturii mincinoase împotriva sa: "L-am auzit ca a grait cuvinte de hula împotriva locului celui sfânt si a Legii" si alte cuvinte, asa precum se scrie în Faptele Apostolilor. Si când s-au uitat la el au vazut fata lui ca fata de înger. N-au mai putut rabda rusinea biruintei; l-au lovit cu pietre si l-au omorât. Iar sfântul se ruga pentru ei zicând: "Doamne, nu le socoti lor pacatul acesta!".

Dupa ce a trecut la Domnului, trupul Sfântului Stefan a fost pus într-o racla facuta din lemn de Persia, l-au acoperit si l-au asezat alaturi de templu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fete va pup
Va urez o seara placuta...
Sa nu uitati sa beti vin rosu....ca e bun la endometru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebenov spune:

Dragele mele,
va doresc tot binele din lume, sa fiti sanatoase, sa aveti putere si incredere sa mergeti mai departe si sa de-a Domnul sa vi se implineasca visul in care inca mai credeti. Anul care vine sa fie unul darnic in care sa fiti rasplatite pentru bunatatea si dragostea pe care le daruiti.
Chiar daca nu prea scriu sa stiti ca va urmaresc si sunt langa voi. Va multumesc ca existati.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebenov

Dragele mele,
va doresc tot binele din lume, sa fiti sanatoase, sa aveti putere si incredere sa mergeti mai departe si sa de-a Domnul sa vi se implineasca visul in care inca mai credeti. Anul care vine sa fie unul darnic in care sa fiti rasplatite pentru bunatatea si dragostea pe care le daruiti.
Chiar daca nu prea scriu sa stiti ca va urmaresc si sunt langa voi. Va multumesc ca existati.

Mihaela

Multumim fetita draga.Si tu sa sa fi raspalatita cu tot ce iti doresti
Eu mi-s ziua a 4 a CM,nicio noutate.
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Doamne, cata linistea si pacea pe forum!!! bate un vant de lipsa.....

Eu am primit de ieri dimineata pe socrii, azi au venit la masa alte rude de prin Bucuresti, m-am trezit la 6.30 dimineata sa pun carnea de vita la marinat, am gatit si pregatit pana la ora 1 cand au venit musafirii, care au binevoit sa plece pe la 6.30. :( Cand eu eram extenuata si m-a apucat plansul prin baie. Si evident, durerea de burtica, cu toate cele 2 no-spa-uri luate azi. Soacra-mea, nu vreau sa o vorbesc de rau, dar numai pe dos le face. Daca taie o felie de cozonac, jumate e pe jos si nici nu vede ca a dat pe jos, si tot io caut matura ....ea saraca e plina de intentii bune, dar ...nu mai vede bine si nici nu le stie rostul pe la mine prin bucatarie. Si io, perfectionista si energica si ...asa cum sunt io....am preferat sa le fac eu pe toate.
Si uite asa am ajuns cu picioarele cat casa, junghiuri in burta si niste nervi la activ. Dar...trec toate, bebe sa fie sanatos si sa mai stea acolo la caldurica inca vreo 3-4 saptamani. Apoi, cand o vrea el sa vina, e super binevenit.
Cel mai mult m-a ajutat sotul, cu aranjatul platourilor, cu servitul la masa, cu pusul vaselor in masina de spalat, cu toate. Ca el le stie rostul, stie cum imi plac mie sa fie aranjate si ...ma mai si iubeste .
Of.
Sper ca ati petrecut bine, ca mai petreceti inca si ca nu aveti nervi ca mine. Ar trebui sa ma autoeduc sa nu mai fiu perfectionista si sa nu mai vreau sa fie toate cum vreau eu, mai ales la bucatarie. Grea misiune pentru nervii mei.

Hai, cu mea-culpa facuta, va pup si multumesc ca m-ati 'ascultat' :):)

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Libra, multumim de listuta. Interesante si comentariile. Abia astept sa aflam si de la tine cati pupici sa-ti dam.

Buna seara dragelor,

Ieri am tras o fuga-fuguta pana la Iasi (direct de la colindatori) si am aflat ca nu sunt o mama de 2 lei ci numai de 1.
Avem poza cu o fasolica de 5 sapt. si 5 zile.
Pupici primesc oricati si dau inapoi si mai multi.

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Floricica-albastrea, cunosc sentimentul cu musafirii care nu se prind cand trebuie sa plece si se simt bine pe nervii gazdelor.
Tu sa fii sanatoasa si baietii tai!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput