Colinde din gradina cu pitici a senioarelor/(56)
Raspunsuri - Pagina 20
luminita42 spune:
Fetele salut, 
mi-au placut mult discutiile voastre din ultima vreme, se vede treaba ca-i vacanta....:-)
Laura, Bebenov bine ati venit si ma bucur sa va cunosc!..:-)
Bebenov, una din surorile mele a fost suspectata de sarcina extrauterina, i-au dat un citostatic si sarcina s-a oprit din evolutie. La sfarsit doctorii au realizat ca sarcina fusese buna, deci localizata in uter,dar prea tarziu. Sper ca sorei tale i-au pus diagnosticul corect, nu stiu ce sa zic... ii urez insanatosire grabnica sorei tale, Doamne-ajuta.
Lumy, nu ma pricep dar simt ca bebei tai sunt sanatosi, cu credinta mergi inainte si va fi totul bine!
Guze, Libra, Mona fetele ..mersi de consolari...chiar aveam nevoie.
Mona cheltuieste servetele cate vrei draga mea,
eu cred ca-i mai bine dupa o sesiune de plans, cel putin pentru un timp. Trebuie sa fie tare greu, simt si inteleg cat de greu ti-a fost si cata putere trebuie sa ai sa treci peste fiecare deziluzie legata de copilul dorit..:-( Si eu simt la fel, de fapt cred ca noi toate...
Ma gandesc si eu sa ma duc la gimnastica, pe aci pe la olanda, imi face intr-adevar bine sa ma misc, poate incep de prin ianuarie.
Amy, scumpa si eu sunt de acord cu fetele ca treburile materiale, trebuie clarificate legal la notar sau judecator. La copii e mai greu sa judeci, copii parintilor divortati cer intr-adevar mai multa atentie si este nevoie de multa toleranta. Tu te decurci minunat, ca-ti plac copii :-) dar mai protejaza-te , nu uita instinctele de conservare. Recunosc ca e greu, dar tu vei gasi incet, incet calea cea buna.
Mayan ce bine ar fi sa poti lua fata la tine..E inca micuta si are nevoie de tine. Cu timpul toate manifestarile astea ar disparea.
Fetelor, suntem mai mult decat ne inchipuim legate de copii si copiii de noi. Fata mea are 20 de ani, am intrebat-o ieri la telefon.." Cum te simti, e buna independenta?." si glumeam dorind sa aflu mai multe, ea imi zice ca independenta a simtit-o si inainte,cand eram acasa cu ea, nu-i mare deosebire, doar ca acum ii e dor de mine, ca era bine ca eram acolo, chiar daca uneori nu schimbam prea multe vorbe... I-am zis ca si eu simt la fel, discutia m-a intristat. Se va descurca nici vorba, dar va dura pana ne vom obisnui si eu si ea cu noua situatie.Sau ..poate cine stie, va decide sa vina aici la noi, asta ar fi minunat.
Guze,
, asa e, am cumparat masina , un ford focus cu 120000 de km la bord, ce sa-i faci asta ne-am permis, dar oricum e foarte draguta si se conduce bine. Am scapat si de grija si de bani.:-)
Fetelor eu inca sunt la soacra. Maine abia ne livreaza masina la ora 3 pm si a inceput sa ma enerveze sa stau pe aici. Soacra-i buna, dar e prea multa, vreau la noi acasa. Cred ca abia poimaine dimineata plecam acasa. Nu-mi vine a crede ca vine Anul Nou si noi tot pe drumuri!
Hai ca mai vorbim, ca m-am intins la povesti..:-)
Pupici la toate,
luminita42 spune:
Sorinake, pregnylul se elimina cam la 10 zile dupa injectare, eu asa imi amintesc.Te pup si curaj, iti tin pumnii! 
Libra spune:
Si capitol nou, super norocos, de revelion, cine ne face? Si sa aiba si bilute, ca acasa le-am pus la favorite, dar la serviciu nu.![]()
_
made in Romania, '73
galliciana spune:
capitol nou aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146672
astept inca o minune in viata mea!!!