Aspirante optimiste >20 ani (437)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

ylari, mami, tin pumnii si de abia astept sa vad maine dimi ca vii cu vesti bune!!!!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Ylari ce tare ma bucur pentru tine!!!!!!!!!!!!!!!!!
Deja sunt prea multe simptome deci sigur ai un bebe in burtica. Ce frumos cadou de Craciu. Si eu as vrea asa unul.
Mamipui nu a intrat azi. Pana la urma a iesit si al doilea test pozitiv sau ce s-a intamplat? Sunt asa curioasa. Am vazut ca unele dintre voi ati felicitat-o. Stiti ceva mai mult?huh?huh?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

gata fetelor,plec akasa,de fapt pt o ora ca pe urma la cumparaturi,nu stiu daca mai intru azi dar maine sunt sigur la apel,vasi sa aveti o zii superba si frumoasa

8+ANDREEA side Alexandra01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy@vasi spune:

Buna fetele,scuze pentru aseara am fugit la bucatarie si nu am iesit decat dupa2.Cat am lipsit am fost la socrii am taiat porcul(am facut o gramada de bunatati) si acum ma-m apucat de prajituri(aseara). Azi am fost si am cumparat cadouri pt cei dragi.Voi dragutelor ce mai ziceti???????.Maine o sa plecam la bunicii mei,sa petrecem sarbatoarea de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Da am facut carnatii de luni seara! De abia asteptam sa si mancam sa vedem cum sunt.
Va urez sarbatori fericite, noi facem bagajul, plecam maine dim. si mai avem multe de facut. Nu o sa intru cateva zile asa ca sa nu ma dati disparuta. Cand revin sper sa citesc despre cat mai multe II.

http://lt1f.lilypie.com/zwwOp2.png

Copilul este darul lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy@vasi spune:

Eu,o sa ies ca mai am treaba,sa fac bagajul ca maine o sa plecam din oras.Nu o sa mai intru cateva zile asa ca o sa va fac o urare:Cu colinde de Craciun,va doresc un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in darlumina,zurgalai de flori de gheata sa va bucurati de viata,mult noroc s-aveti in toate ,LA MULTI ANI CU SANATATE SII! pentru toate fetele.Sarbatori fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna seara scumpelor!

Roxy da noua nu ne dai din praji o bucatica mica?
Katy sigur au iesit buni carnati!Craciun fericit si tie
Sorina cum stai cu emotiile?Tin pumni pt maineDoamne ajuta
Mamipui nu ne dai nici o veste
Ylari dimineata te astept cu testul pozitiv
De maine nu mai merg la servici pana luni cand o sa trebuiasca merg un pic si dupa aceea de marti iar libera pana pe 4
fetele

Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica), va ureaza SARBATORI FERICITE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy@vasi

Eu,o sa ies ca mai am treaba,sa fac bagajul ca maine o sa plecam din oras.Nu o sa mai intru cateva zile asa ca o sa va fac o urare:Cu colinde de Craciun,va doresc un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in darlumina,zurgalai de flori de gheata sa va bucurati de viata,mult noroc s-aveti in toate ,LA MULTI ANI CU SANATATE SII! pentru toate fetele.Sarbatori fericite.

Craciun fericit si un An nou plin de impliniri si fericire

Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica), va ureaza SARBATORI FERICITE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

mamipui; ylari
Am emotii pentru voi!!!!!!!!!!
Haideti ca avem nevoie de vesti bune in ajun!!!!!!!!!!!!!!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Multumesc scumpelor, va iubesc foarte tare!!!
Am facut si eu o ciorba de curcan cu perisoare tot de curcan si o cratitza cu sarmale. Cozonaci a cumparat Iuby, deci asteptam Craciunul. Si testul de maine

Abia asteeeeept!!!!!!!!!!!!!

Mamipui tu ce ai facut? Haide da-ne o veste bunaaaaa!!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput