Ingineri fosti, viitori...(32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Otilia Si pe mine ma bate gandul pt bb3 . Chiar am discutat cu sotul de curand. Ma gandesc sa imi vizitez medicul pt o revizie sa vedem daca suntem in parametrii (ultima operatie a fost destul de urata). Ambele cumnate din partea sotului asteapta bb .

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

OOH Nico, ce curajoasa esti, ma intreci cu mult ca la mine nu a fost programat. Ma gandeam cu drag sa fie peste ceva timp dupa ceva afundatura in munca. Dar mai bine ca s-a intamplat si va fi diferenta mica, anii trec, mai bine putin mai tanara la nastere. Ah, se spune ca intre 2 sau 3 copii in casa nu se mai simte diferenta.
Asa ca bafta! Pana vine bb numai bine, terminati si agitatia cu casa.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Otilia, eu am lucrat pana la 36 de saptamani fara o zi, ma pregateam sa ma duc la munca pentru ultima zi inainte de a intra in prenatal, dar mi s-a rupt apa si l-am nascut pe Razvan la 36 de saptamani. Am stat acasa fix 126 de concediu medical si m-am intors la lucru. Razvan a stat cu mama mea, cu soacra si apoi cu bona, iar acum sta cu socrii. Deci nu am stat acei 2 de concediu pentru crestere copil.
Dar zau ca la al doilea copil nu mi-ar mai permite familia sa ma intorc repede la serviciu, pentru ca m-am cam chinuit, cu alaptatul, cu Razvan care nu a dormit 2 ore legate decat la 14 luni, cu naveta zilnica de 45 min dus si inca 45 de intors spre si de la serviciu, cu sarcinile de serviciu si in special treburile de acasa pe care le facem in exclusivitate eu.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Otilia, sarcina usoara si bb sanatos! Stii deja ce e? Sau inca nu e sigur? Intr-adevar facultatea a fost naspa rau si cel mai dureros e ca nu mi-a folosit diploma aia aproape deloc. Nu m-au angajat in telecom pentru ca sunt femeie. In Romania exista discrimare si este pe fata.

Nico, merci de aprecieri. Radu este un copil foarte cuminte si il iubesc ca pe ochii din cap. A venit dupa cativa ani buni de asteptari, incercari si dezamagiri, asa ca este un copil f iubit.

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

LA MULTI ANI ELENA!

Nico

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

La multi ani, Elena, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti!
Eu in weekend am fost la tara unde am avut surpriza neplacuta sa gasim toate flexibilele de la lavoare si spalator, inclusiv bateria de la cada, sparte! De vina: gerul de prin luna ianuarie. Desi golisem cu grija toata instalatia si pusesem si sare si antigel, se pare ca a mai ramas ceva apa prin niste coturi si iaca bucuria. Vineri la ora 11 noaptea strangeam apa rece ca gheata din bucatarie si bai, unde era piscina. Bine ca ne-am dus acum, ca ne distram de Paste cu asta.
Mami a venit de la doctor, i-au zis ca este bine si sa mai vina la control la sfarsitul lui iunie. Sa vedem acum ce facem cu rinichiul ala care o supara.
In rest...ma bucur ca a venit primavara!!!!!!!!!!! Va pupic, sa aveti o saptamana frumoasa.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Elena, multa sanatate si bucurii!
Vezi c-am mirosit eu ca esti fata muncitoare. Eu nu m-am intors asa de repede niciodata. Si acum, desi va fi mai greu financiar cat sunt in concediu, tot nu ma gandesc sa ma intorc la 4 luni ci eventual sa iau dupa cele 4 luni de la nastere concediul de anul acesta si cel de anul viitor, macar sa ajung cu bb la 6 luni acasa.
Anca, of, iar ghinioane. Ma bucur ca-i bine mama ta si ca a venit primavara ca te stiu meteo-dependenta.
Bubulina, v-am admirat in poze, ce ochisori albastri

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 20+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Am avut un weekend prelungit, ca ieri a fost Ziua Mondiala a Apelor si noi suntem liberi.
Am petrecut de vineri incepand, pana aseara tarziu.
Pe 21 martie a implinit si sotul 33 de ani.
Chiar m-am distrat si a fost frumos sa imi vad pe rand, toti prietenii, fratii, sora, cumnate, nasi, fini, nepoti, etc. Iar Razvan a fost aproape drogat de fericire sa ii vada pe toti in preajma.
Nu va spun cat m-a costat toata distractia asta prelungita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Salutare, fete dragi!

Incep prin a-i spune si eu Elenei si sotului sau LA MULTI SI FERICITI ANI! Sa fiti sanatosi si sa vi se implineasca toate dorintele, fara prea mari zbateri!

Nico, draga de tine, mi-au dat lacrimile cand am citit cat de chinuita esti in incercarea de a te imparti corect intre atatea probleme cu proiecte predate la termen, terminarea casei si cei doi copii minunati si dornici de afectiune! Si-n toata vanzoleala asta, bash shofatul iti lipsea ...

Ancuta, ma bucur enorm ca mama ta-i bine si ... chiar nu m-am prins despre ce veste buna vorbeai vis-a-vis de persoana ta... Oare-ti cer prea mult dac te rog sa mai nuantezi putin??? Cat despre beleleeee, sa nu mai vorbim: noi sa fim sanatosi, ca ele se tin lantz!

Otilia, scumpa mea, cand vad ce scri tu, parca ma citesc pe mine! Eu daca ar fi fost concediul de 3 ani pentru cresterea copilului, l-as fi savurat pana la ultima secundita, fara sa ma plictisesc, sau sa ma supar! Si, repet, daca nu mi-ar bate musiu Patruzeci la usa, m-ash baga cu capul inainte si la nr. 3, chiar 4! fetele frumoase si balaioare!

Cristinica, se cunoaste ca ai trupa langa tine, ca abia te mai smulgi de langa ei sa ne mai zici si noua cate ceva, caci eu, chiar daca nu mai apuc sa scriu, de citit va citesc tot timpul!

Bubulina, iti spun si eu cu drag "Bine ai venit in clubul nostru!" si sper sa ne impartasesti cat mai multe ganduri si povesti cu si despre voi!

Noi suntem in parametri optimi, nimic nou sub soare. Si pentru ca "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul", inca mai asteptam vesti de la CJAS-u prin care sa ne anunte daca au aprobat sau nu dosarul lui Vladut, ca sa putem incepe tratamentul ...
Am avut parte de doua serbari absolut minunate de 8 martie si-acuma asteptam Pastele infrigurati, cu liste format A3 pline!

V-am pe toate si-o zi minunata va doresc!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput