Ingineri fosti, viitori...(32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Sa aveti o primavara frumoasa!

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

O primavara frumoasa cu muuuult soare !
Anca felicitari pt curajul de a pleca cu masina la drum lung. Eu sunt o fricoasa . Saptamana trecuta trebuia sa merg cu masina mea la birou dar pana la urma am apelat la un prieten. Am incercat sa imi fac curaj si .... azi am ajuns la birou cu bine dar .... m-am chinuit 5 min sa fac o parcare laterala si apoi am renuntat. Acum sa vedem cu o fi la plecare. La ora 3 e haos la noi, lucrez pe platforma industrial, toata lumea pleca la 3. Mi-am propus sa plec mai tarziu dar emotiile sunt cat China .
La capitolul kilograme ma iau de mana cu tine. Dupa 2 luni de sala am +3kg si nu e masa musculara. Nu prea imi explic eu mai ales ca am incercat sa mananc la ore rezonabile. Acum dau vina pe tiroida.
Alergia mea ma dispera asa acum incerc (pt a nu stiu cata oara ) sa renunt la ciocolata.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata fetelor! Va doresc o primavara frumoasa!

Multumesc mult pt laude, sper sa nu-mi iau nasul la purtare.

Cristina, zau daca stiu cum poti sa mergi cu noaptea in cap la sala. Eu pana la ora 11 sunt complet chiauna, apoi mi se face foame si sunt lesinata iar dupa ce mananc ma apuca somnul. Asa ca 75% din zi sunt de fapt intr-o stare destul de aiurea.

Nico, si eu tot pe tiroida dau vina dar trebuie sa recunosc ca mereu o dau in bara si cu alimentatia. Tot ce reusesc sa tin sub control stric in cate o repriza de mancat dulciuri...ma trezesc ca nu mi-e foame dar mananc ceva de pofta si apoi nu ma mai pot opri. Mai frustrant e ca eu mereu am avut control dar acum parca nu reusesc sa il mai am. Ma enerveaza la maxim si ma cam deprima situatia asta.

Va pupic! Cate un martisor pentru fiecare inginera!!!!!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
O primavara frumoasa ! Si sa scapati de kilogramele nedorite ca vad ca sunteti ceva aspirante!
Eu stau pe bara, ma lamentez din august incolo . Cel mai mult imi doresc sa am si eu nopti dormite cap-coada, dar cred ca cer prea mult de la viata.

Cristina, va trece repede saptamana, mai ales ca ai de lucru din plin.
Anca, bravo pentru drumul lung, tine-o tot asa !
Clau, incearca sa intri pe autostrada cu sotul in drepata sa te ghideze sa la ore cand stii ca-i libera. In timp o sa-ti vina usor, bafta!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

La Multi Ani, minunate doamne!

Sa aveti o primavara de vis, plina cu sanatate, bucurii si clipe minunate impartite cu toti cei dragi!

O sa va daruiesc si-un martisor virtual din partea baieteilor mei, ca sa fie traditia perpetuata.

Cand o sa ma mai adun putin, promit ca o sa vin cu unele lamuriri privind etapele parcurse de noi cu Vladi pana la momentul inceperii tratamentului si sa mai comentez cate ceva vis-a-vis de ceea ce ati mai scris voi. Sa stiti ca va citesc cu maxim interes, dar nu mai apuc sa scriu.

toate fetele si pe puiutii din dotare!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Happy Martisor Day! si de la noi!
Ancuta este greu prima saptamana ca apoi te adaptezi. Nu o sa-ti fie foame inainte de sala ci dupa. Eu asa sunt.
Pisi si sper ca este mai bine.
Oti va trece nu repede extrem de reede si abia astept. sambata la 1 am programare la tuns ... prima data aici...sa vedem ce iese. Parca imi este frica.
Eu azi am facut orice numai scris nu. Am avut o gramada de hartogaraie plus o colega care m-a insarcinat cu o ptoblema care parea usoara dar nope...dificila...
Va pupic si sa aveti o seara linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Am fost ieri la o sedinta de eletrostimulare. A fost o experienta interesanta, dar cam scumpa, asa ca nu o voi repeta curand.
Dra m-am inscris la aerobic, tot acolo. Maine merg prima oara si sper sa imi placa.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Am pregatit din belsug si ceiut cu lamaie si .
Desi la noi nu cred ca va iesi soarele eu sunt mai fresh azi. Sofatul merge binisor. Acum trebuie sa invat sa fac parcari cu spatele . Noroc ca parcarea nu e asa de plina cand ajung eu si mai pot sa exersez.
Trimit mesajul si revin.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna dimineata! Ce ne facem, vine iarna inapoi?? .
Eu am venit repede sa dau trezirea asa ca haideti la .

Aseara am fost la o sedinta de masaj si mi-a spus maseuza lucruri foarte interesante (unele le stiam, pe altele le banuiam): sunt foarte stresata, am lipsa mare de calciu, am spondiloza (din cauza atator ani de invatat si stat la calculator) si am probleme cu glandele suprarenale (este si reflexoterapeuta si asa si-a dat seama). Oricum am realizat cat de "innodati" sunt muschii mei asa ca o sa incerc sa merg mai des la masaj fiindca imi face bine. Mi-a crescut putin pulsul dupa, probabil din cauza ca s-a pus sangele in miscare.

Va pupic, am atat de multa treaba! Sa aveti o zi buna!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Aduc si eu repede si apoi ma intorc la plansele mele. Cica pana maine trebuie sa predau un proiect ce avea termen de predare saptamana viitoare.
Anca sa iti fie de bine sedinta de masaj. Eu am facut cat am stat la Olanesti in fiecare zi. Acasa imi e greu sa imi fac timp si pt asta desi am o fata foarte buna care vine acasa (cu ajutorul ei am scapat de celulita acum doi ani ).
Incerc sa gasesc solutii sa scap si eu de stres. Luni mi-am uitat copilul la baschet 30 de minute . Noroc ca dupa se juca tenis in sala si ii cunostea pe copii si pe antrenor (a fost coleg cu ei anul trecut).

Nico

Mergi la inceput