Buna ziua!
Ma intereseaza si pe mine sa imi recomandati un avocat bun, deoarece vreau sa ii cer fostului sot pensia alimentara retroactiv.
La divort el nu lucra, acum multi ani si i s-a stabilit o pensie minima de 20Roni, dar la scurt timp dupa, acum 10 ani, domnul si-a deschis o firma si tocmai am vazut ce profit are...
el in toata aceasta perioada a vazut copilul cam de 2-3 ori pe an si i-a dat o suma mica de bani (in plic de fiecare data).
copilul e marisor acum si este stresat de aceste intilniri in care primeste plicul...
ca sa nu o mai lungesc as dori sa contactez un avocat si sa ma sfatuiesc cu el, dar unul care se pricepe la treaba asta.
imi puteti recomanda pe cineva bun???
multumesc anticipat!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui mama lia Buna ziua! Ma intereseaza si pe mine sa imi recomandati un avocat bun, deoarece vreau sa ii cer fostului sot pensia alimentara retroactiv. La divort el nu lucra, acum multi ani si i s-a stabilit o pensie minima de 20Roni, dar la scurt timp dupa, acum 10 ani, domnul si-a deschis o firma si tocmai am vazut ce profit are... el in toata aceasta perioada a vazut copilul cam de 2-3 ori pe an si i-a dat o suma mica de bani (in plic de fiecare data). copilul e marisor acum si este stresat de aceste intilniri in care primeste plicul... ca sa nu o mai lungesc as dori sa contactez un avocat si sa ma sfatuiesc cu el, dar unul care se pricepe la treaba asta. imi puteti recomanda pe cineva bun??? multumesc anticipat!! mama domnisoarei Cristina (28.09.1993) |