Cafea cu aroma de femei si bebelusi-112

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

o salutare asa scurt ...sa nu uitati de noi
...mi-au m-ai trecut durerile de masele..sunt mai bine...mbe..dupa 6 zile de antib.

va salut pe toate si va urez zile senine!
... aici, maine, se sarbatoreste Epifania(Befana) poza un fel de Mos Nicolae la noi

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

La multi ani cafengite dragi,

sa dea sanatatea si norocul in voi!

va pup si va imbratisez pe toate.

lali,multam de vizita te astept si alta data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

o seara placuta TUTUROR!

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Salut,fetelor!cam slaba miscarea pe aici.Si doar v-am zis sa nu mai beti asa de mult de sarbatori,numai mahmureala ar justifica o cafenea asa de goala.Vreti sa dam faliment?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

prezent!

am venit cu

impotriva mahmurelii

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Si eu prin zona dar am asa de mult de lucru luna aceasta ca doar citesc cand apuc.

Asa ca voi povestiti cu incredere, eu iau o cafea si .

Va pup!

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

"La multi ani sarbatoritilor de astazi!" Sanatate si dorinte implinite.

Mergi la inceput

Buna seara,fetele!Azi mi-am facut vaccin 'antiporcin'.Nici nu mai aveau doze,poate primesc marti sa-si faca si Cosmin si sotul.M-am cam speriat,cum sa fac gripa taman acu' si sa n-apuc ...frumusete de criza.Luna asta ne-au luat 15% din salariu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

W, sa-ti priasca vaccinul!

Imi pare rau ca salariul tau a intrat la apa ...nu poti sa-l mai rotunjesti din alte surse? (zic si eu...).

Eu sunt cu croseta in mana ca am suferit rau de 2-3 saptamani cu atatea sarbatori.

...In rest, am facut o schimbare majora in viata mea, acum trebuie sa ma si obisnuiesc cu ea.

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Cum sa-l rotunjesc?Doar sa merg pe...centura...da' e cam frig.
Meditatii nu fac pt. ca dupa operatie nu tre' sa ma 'surmenesc' prea tare si sincera sa fiu nici nu mai am rabdare sa mai fac lectii si acasa.Imi folosesc aproape toate resursele la scoala iar dupa ore sunt cam pilaf.Cred ca si io-s cam proasta,ar trebui sa ma mai menajez,da' nu-mi place rasoleala.
Cat despre croseta...sunt un mare antitalent.Spor la treaba!

Mergi la inceput