Cafea cu aroma de femei si bebelusi-112

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Bine,uite, cu dedicatie pentru iahim - azi am facut plaja la piscinele Martianez din Tenerife - daca dati un google le vedeti (ca eu nu pot sa caut pe conexiunea asta de roaming, sorry)

Maine mergem in Loro Park - un parc foarte mare cu animale, cu schow de balene si delfini si lei de mare si papagali...etc. Si pe asta puteti sa-l gasiti cu google.

Am fost ieri in Jungle Park - am vazut tigri si lei albi, show de acvile si papagali...m-a cocotat fii-mea pe niste liane si am mers asa vreun kilometru pai daca m-ati fi vazut...mama lui Mowgli scria pe mine ,si ne-am dat si in bob.

Hai ca mai am o saptamana de distractie, incepe carnavalul saptamana viitoare, cel mai mare carnaval din lume dupa cel de la Rio, mastile le avem pregatite.

Lali, bine te-ai reintors!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragi mamici,scuzati-ma ca dau buzna peste voi,alex,este un baietel care mai are nevoie de 2000 de euro,pt apleca in strainatate la operatie....aici,este bazarul lui...poate aveti timp sa aruncati o privire si poate gasiti ceva util pt bebici si chiar pt voi mamici....banii de pe produse intra in contul lui Alex!va multumesc!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

am pregatit cafeaua la cap. 113 wow...

Mergi la inceput