Copii nostri speciali! *11*-CRACIUN BINECUVANTAT!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

se pare ca a luat si el de la mine;
de aseara il tin pe antitermice;
la 4 l-am culcat putin si era rece nu avea nimic,la 5 cand am venit in casa ardea tot,avea 39;
i-am dat nurofen si i-am pus si jumate de novocalmin,si l-am chemat pe tasu sa mergem cu el la sp;
si ca in romania,copilul nu l-a cantarit,nu i-a luat temperatura,doar s-a uitat la el in gat si asta fara spatula ca racnea fimiu de ii puteai vedea si mai jos de gat,si i-a facut o injectie,atat,si mi-a dat reteta;
are rosu in gat bineinteles ;
i-a dat klacid antibiotic si supozitoare nurofen ca cica sa nu mai vomite siropul si niste picaturi de metroclopamid sa i le dau inainte cu juma de ora de antibiotic;
in rest,o sa merg si cu calpolul si cu nurofenul sirop,ca il pacalesc eu cumva si i-am luat si niste sirop septilin ptr imunitate sa incep sa ii dau,sa il mai protejez un pic;
acum se joaca,a baut un bibe de lapte si un pic de ceai,sper sa ii fie mai bine la noapte;
eu nu mai tusesc asa,dar acum a inceput sa imi curga nasul si sa ma cam infund in nas;

va poop si va doresc o seara faina si linistita

a si cica deocamdata nu e nevoie de aerosoli,numai daca se inrautateste ,astfel nu,mergem cu astea inainte

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo stilatelor

va doresc un Craciun alaturi de cei dragi voua, plin de binecuvantare si fie ca Cel ce s-a nascut in ieslea Betleemului acum peste doua mii de ani, sa va poarte de grija si sa va aduca pace, bucurie in suflete si sanatate copiilor si intregii familii!

Sarbatori Fericite!

ALEX, operatie pe cord!
2500 euro, 31 ianuarie!

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Craciun Fercit tuturor-sfanta sarbatoare a craciunului sa va gaseasca cu masa plina,caldura in suflet,liniste in ganduri,dragoste si intelegere,noroc de bani si muuulta multa sanatate!

va poop pe toate si sa aveti o seara linistita si frumoasa ca sa vina mosul cu desaga plina,da??

la noi a venit deja mosul si a venit cam greu cu atatea cadouri ptr fiecare,asta inseamna ca am fost cuminti,nu?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Craciun Fericit!

Multa sanatate

Nasterea Domnului sa ne fie de folos!

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Sa ne dea Domnul sanatate si putere sa continuam lupta noastra.Sa ne lumineze si sa ne indrume pasii catre cele mai bune tratamente pt copiii nostri.
Sa ne dea fericirea de a vedea rodul stradaniilor noastre si bucuria de a merge alaturi si de mana cu copiii nostri!
Doamne, indreapta-ti privirea si puterea asupra lor si ajuta-i!

Craciun cu sperante si impliniri!

grup pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Sa ne bucuram impreuna cu familiile de o noapte sfanta, a credintei si a sperantei. Craciun fericit!

[url=http://www.paun-cosmina.eu/]www.paun-cosmina.eu/images/cosmina-banner.jpg" border="0">[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Sarbatori fericite !
Craciun fericit si fie ca aceasta sfanta sarbatoare sa va aduca liniste in suflet si multa multa sanatate !

Din pacate de cand a murit mamaia am avut atat de multa treaba incat nu am mai avut timp sa va scriu .
Noi suntem bine , desi am fost raciti . Cel mai rau a fost cu tusea lui Ionut . Tusea pana vomita . Slava Domnului ca a trecut .
Ma bucur pt. toate reusitele voastre ( ale copiilor ) si va citesc in continuare .

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Exista prieteni care ne fac viata o sarbatoare,dar si o sarbatoare care iti aduce aminte de adevaratii prieteni!
Lasa magia sarbatorilor de iarna sa intre in sufletul tau!
Craciun fercit!
La multi ani!

va poop si va port in inima mea!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

SARBATORI PLINE DE FERICIRE!!!

Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti si sa-i ocrotesti pe cei care citesc aceaste randuri,
Te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc,
Acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta, Acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti.
Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia,da-le intelepciune si lumina in viata lor.
Binecuvanteaza-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor.
Fa ca pentru fiecare Craciunul sa fie deosebit acolo in suflet macar. Duhule Sfint, iti multumesc ca tu vei face mai mult decit iti pot eu cere..si ca le vei da mai mult decat le pot eu ura!
CRACIUN BINECUVANTAT PTR VOI SI FAMILIILE VOASTRE!!!!

Mergi la inceput