Copii nostri speciali! *11*-CRACIUN BINECUVANTAT!!
Raspunsuri - Pagina 16
babooo1979 spune:
BUNA MAMICILOR
nu am mai postat de mult de anul trecut
am avut probleme cu DAVID
VA DORESC UN AN FERICIT SANATATE MULTE REALIZARI SI MULTE
BUCURI din partea puisorilor
ma bucur ca nu ati uitat de noi de atita timp
La-am avut bolnav a facut bronsita 3 zile nu a putut minca nimic
tusea foarte urit am fost la urgenta cu el
iar acum e bine
Davit tot mai multe crize face am reusit si am ajuns la CLUJ
avea 3 medicamente si tot facea crize
de la cheppra nu mai minca nu dormea noaptea, linga el nu stiam ce sa fac nu mi-am dat seama ca de la cheppra cum nu a mai luat
sa revenit acum e mai bine
plinge david revin sa va povestesc de la cluj
va pup
katteryna spune:
Crismac imi pare rau ca ai unchiul bolnav!Doamne ajuta sa se faca bine si sa scapati de spitale! Bine ca Ionut este sanatos iar tu sa iti revii complet!
Baboo cum a fost la Cluj?Ati schimbat medicametele?Mai face David crize acum?
RAISA MARIA
andru_mami spune:
Crismac imi pare tare rau sa aud asemenea vesti,de boli din astea crunte,de etape din astea ale vietii;
insa ma bucur ca Ionut se simte bine si ca nu aveti probleme;
incearca si tu sa te mai linistetsti,sa nu te mai agiti asa,copilul te simte si sa nu ii transmiti si lui agitatia si nelinistea ta;
oricum,cand mai ai timp,intra aici sa mai vb;
eu plec la sp la recuperare cu andrei luni,revin peste 2 saptamani,dar cred ca se gaseste cineva sa te sprijine aici,nuu fetelor??
va pupic si sa aveti grija de voi
POZE
BAZAR pentru Alina Donescu
BAZAR pentru Alex
BAZAR pentru Bogdan
mdanicoleta spune:
buna fetele
am vazut miercuri la stiri la antena 1 un geniu de copil....
al cristinei...babette...
felicitari pt olimpic cristina
pupici la fete si la puiuti
wnimra spune:
buna
crismac imi pare rau pt unchiul tau , ii doresc multa sanatate si poate cine stie dumnezeu se indura de el...ma bucur ca Ionut este bine si ca tu te-ai insanatosit, pupici
babooo imi pare asa de rau ca David face crize si ca doctorii asta inca nu au gasit o formula buna de tratament pt el, imi dau seama prin ce stres treci, sa ai grija de tine ca sa poti avea si tu grija de pitic
andru_ drum bun ...sa ne aduci vesti bune, pup pe Andrei
katteryna imi place numele fetitei tale, am vazut si pozele, sunteti atat de frumosi toti , pana si pisica ...imi pare rau pt fetita ta , inteleg prea bine diagnosticul, sper doar ca tu sa ai sange rece si sa faci fatza pana o pui cat de cat pe picioare, drumul este lung prasarat cu lacrimi , stres dar si cu speranta si mai ales cu ce ai zis tu , citez:"dar cand imi zambeste ma topesc toata si nimic in lumea asta nu mai conteza"...e sa stii ca asa o sa fie , un zambet si o mica reusita de-a ei o sa te faca sa zbori, sa te simti o super mama si chiar merita sa lupti ca na altfel ce faceai, te plictiseai ingrozitor?...pup pe voi
stefanut La multi ani! pt sotul tau...ii doresc sanatate si multa fericire alaturi de voi.Pup si pe galusca, nu este rea ideea sa faca niste reclame pt papica de bebei , poate mai invata si fimiu ceva....
nicoleta ce mai face Ioana? tot matinale? sa ii zici ca o pup
babette felicitari pt olimpic...ai niste copii minunati
poop si pe restul fetelor
Acum fug repede sa ii dau lui alex cina si sa o taiem putin din casa ca am turbat si noi si copilul, bine ca nu mai este asa de ger si pot sa il mai iau si pe el la plimbare.
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
Dodo-pui spune:
Bine v-am gasit...sper sa ma iertati dar sunt obosita si am dat copy-paste de la subiectul lui Bodo.
Am ajuns azi acasa...de la Bucuresti
Vestile sunt:
-Isabella Nu are nimic ,e sanatoasa a fost doar eroare medicala
-Bodo ...uff Bodo dr Carstocea a zis ca dumnealui l-ar opera dar....(iar dar)se teme din cauza celorlalte diagnostice(mai exact nu stie ce va gasit in ochi),daca el va sta la masuratori( care-s destul de chinuitoare si pentru un adult si nici adultilor nu le iese din prima)...A constat ca in noiembrie s-au gresit "citirile" la aparate si astfel a purtat ochelari cilindrici cu minus iar lui nu-i trebuiesc absolut deloc minus
Acum trebuie sa ateptam 3-4 luni sa se reobisnuiasca ochiul fara ochelari,sa poata aparatele sa faca "citirile" corecte..sa poarte o perioada corectia(ochelari)...apoi vom vedea...
Asa cu ochelarii nepotriviti a vazut cca 60%(in conditiile unor asistente care nu au stiut sa-i vorbeasca(mai aspre chiar dure) si el nu a fost ff cooperant)
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
andru_mami spune:
neata!
las si un ceai negru ptr doritoare si fug la bucatarie sa pregatesc mancarea ptr azi
Dodo ma bucur mult ptr voi,ptr bubulina mica ca nu are nimic,ca e sanatoasa,sti tu ca erori din astea medicale se intampla in RO zilnic,mai rau e ca te tine intr-o tensiune enorma faptul ca iti da un diagnostic si pe urma spune ca nu e bine,ca au gresit;
cu Bodo poate ca e mai bine sa mai astepti un pic ca sa vezi ce se intampla,si noi va trebui sa il operam pe Andrei in vara de strabism,bine nu se compara cu ce aveti voi,dar parca mi-e teama asa un pic,stiu ca nu e grea operatia,dar...ca orice mama,nuuu?
iti doresc multa putere si multa sanatate puiutilor,sa treceti cu bine peste toate problmele;
va pupic si o duminica frumoasa sa aveti
POZE
BAZAR pentru Alex
BAZAR pentru Bogdan
andru_mami spune:
Mady un poop lui alex si unul tie ca sa treceti peste iarna asta cu bine;
noi maine plecam la recuperare ptr 2 saptamani,ca nu mai vin la sf. de sapt acasa ca stam prost cu bugetul,asa ca ne mai auzim pe 12 feb;
sa fiti cuminti,sa aveti grija de voi,sa nu faceti prostioare,sa nu raciti,sa va gasesc sanatosi si sa aud numai de bine,daaa???
Babooo imi pare rau ptr voi ca inca nu ati gasit tratamentul adecvat ca sa opriti crizele lui David,insa nu trebuie sa iti pierzi speranta;
va poop si sa aveti grija de voi,incecati orice numai sa stopati crizele alea tampite;
va tin pumnii sa reusiti acolo unde veti merge,DD sa indrume dr. sa va dea un tratament bun;
POZE
BAZAR pentru Alex
BAZAR pentru Bogdan
babooo1979 spune:
Buna fetelor
ANDRU_MAMI drum bun la terapie si sa aveti
cit mai multe vesti bune
STEFANUT la multani sotului, mai vii la ORADIA?
de BUSTENI ai aflat ceva daca vrei te ajut cu nr de tel
CRISMAC imi pare rau pt tine bine ca IONUT e sanatos
si nu aveti probleme
KATTERYNA de la cluj nu am vesti bune asa zic eu
vreau sa aud si parerea voastra
am sa va scriu ceva din biletu de esire
EEG efectuat in teritoriu descarcari continuu
dintr-un focar occipital dreapta
(este rezultatul la eeg adus de mine)
EEG facut la CLUJ scrie asa persista modificarile
iritative focale, cu aceias localizare
ia medicamente depakine ,topamax,piracetam si pikovit