Copii nostri speciali! *11*-CRACIUN BINECUVANTAT!!
Raspunsuri - Pagina 12
andru_mami spune:
pozici de la sanius
http://community.webshots.com/album/574202680eQPSMo?start=108
ce faceti fetelor,ati parasit subiectul de tot?
nu mai da nimeni pe aici?unde a disparut toata lumea?
ser sa fiti bine si sa auzim numai de bine
we placut tuturor si multa sanatate
POZE
stefanut-08 spune:
Salutare,
Am vazut pozele cu Andrei la sanius.Se vede ce bine s-a distrat.Si noi am iesit azi un pic pe afara.Avem si noi poze noi cu sania.
Celelalte mamici ce fac???? Bate vantul pe aici!!!Asa de ocupata e toata lumea???
Sanatate la toata lumea si astept vesti de la voi.
Madalina - ce faci???Ce face Alex? De mult timp nu am auzit nimic de voi.Sper ca sunteti bine.
http://community.webshots.com/album/575282710gvnbHa
andru_mami spune:
beyyyy,eu nu stiu ce ii dai tu lui stefanut sa pape de e asa grasunel,dar sigur cred ca ti-l trimit si pe fimiu ca l-a cum arata stefanut...poate il ajunge si andrei,inseamna ca e papa buna
e superb baietelul tau,sa iti traiasca si sa va bucurati de ei;
POZE
stefanut-08 spune:
Andru_mami se pare ca am ramas doar noi doua pe aici.Nu stiu ce se intampla cu celelalte fete...
Nu stiu cat de buna e papa ca si Irina aceeasi mancare mananca si tot e ca o grisina.Stefanut are o pofta mare de mancare si mananca orice primeste.Nu face mofturi la nimic, pe cand Irinuca....Noi inghetam de frig, asta-noapte au fost -30 de grade.Sper sa nu mai tina mult gerul asta ca nu putem ajunge la gimnastica.Facem acasa de cateva ori pe zi dar nu stiu daca e destul.
La Stefanut nu a mai aparut nici un progres de vreo 2 luni, dar ma bucur macar ca nu da inapoi.Se ridica singur in sezut si se intoarce pe toate partile de ceva timp.Psihic ma ingrijoreaza ma mult.Nu da semne ca ar intelege ceva, sa faca bravo, sau orice altceva ne jucam.Tare ma tem dar nu avem ce face, cum a vrea D-zeu.
la toata lumea si in special lui Andrei.
mdanicoleta spune:
hello fetele...la ceas tarziu de noapte....
si noi ne rugam sa se faca bine afara ca sa mergem fara frica la gimnastica. sapt trecuta am fost doar luni si vineri
parca acasa e altfel daca fac cu ea
taote cele bune si sunt sigura ca fetele ne citesc si cand vor avea dispozitie sa scrie...o vor face
pupam mamicile si puiutii
ceva aniversari luna asta si am uitat de ele?
wnimra spune:
hello!
Scz de absenta , sunt motivata.
Ca sa fiu sincera cu voi nu am mai avut nici un chef de scris, mi-am petrecut tot timpul liber cu Alex, ma solicita mult mai mult si decat sa il aud plangand dupa mine mai bine lipsa.
Suntem ok, putin zgribuliti , ca na la -17 grade afara si in casa mai mult de 21-22 nu sunt si se simte.
Ma bucur ca au trecut sarbatorile si incet incet reintram in normal, prea multe pragatiri, zi de zi musafiri,timp de stat cu Alex fff putin, a devenit atat de marait...vrea sa se joace si nu poate sa se ridice singur in fundulet , asa ca tre' sa il ridic , sa stau langa el sa nu cada, sa il antrenez in jocuri, ii citesc povesti,...azi avem programat "pinochio"...,incerc pe cat posibil sa ii fiu un partener bun de joaca, cand si cand mai vine si Derya,prietena lui,la el si se joaca atat de frumos iar fimiu este fascinat de ea.
Ma striga de 200 de ori pe zi MAMA, mor de dragul lui, striga daca face pe el kk, daca ii este sete zice "ma-ma aka(apa)",sau numai ca sa vada ca vin la el si ridica capul de pe pat disperat ca sa il iau in brate, cum il iau se lipeste de mine si salutare sa il mai pot lasa.
A inceput sa linga din farfurie mancare, daca ii dau eu nu vrea , asa ii pun din tot ce gatesc intr-o farfurioara intinsa si el exact ca un catel da cu limbuta si gusta, apoi ii prezint meniul bag la blender si papa...in sfarsit mananca mult mai bine, face figuri dar eu sunt calmaaa si mereu ii povestesc cate ceva si reusesc sa ii dau toata mancarica.
Sta mai bine in fundulet, mai ales in bile, se ridica in 4 labe dar nu pleaca de-a busilea.
Tre' sa ii facem o radiografie de sold sa vedem cum mai este, sunt atatea de facut, de pregatit dosarul ca expira certificatul de handicap,eu tre' sa merg sa depun referatele ca nu am fost de juma de an, bataie de cap si pe cancerul asta nu am chef de nimic.
Una peste alta suntem sanatosi, eu cu gatul inca nu sunt chiar ok, de 4 ani nu am mai avut nimic dar de data asta m-a lovit si ma chinuie incet da sigur.
Gataa ca m-am intins ca o placinta ....va poop pe TOATE de la A la Z si va doresc sanatate si voie buna.
Vazut pozele lui Andrei , regele zapezii,Vera bafta la terapie stiu ca tre sa pleci daca nu ai si plecat deja, arata super Andrei..... si pe cele cu Stefan(e tare bun de papat), ma bucur ca nu mai face crize si abea astept sa scrii ca piticul incepe sa inteleaga.
Am pus si eu niste poze si un filmulet(se vede prost ca e filmat seara si deja era noapte) cu Alex la zapada, am ramas foarte uimita ca a stat pe sanie atat de bine,sunt sigura ca a stat atat de incordat si poate il dureau piciorusele dar si-a dorit atat de mult sa fie plimbat cu sania ca nu a zis nici pas
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
wnimra spune:
Nicoleta poate vb pe mess intr-o buna zi cu soare....pooop pe Ioana
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
Ramoni spune:
Buna ziua ,
Dragi mamici de puiuti speciali,va citesc de ff mult timp si in sfarsit indraznesc sa va scriu cateva cuvinte:sunteti niste mame minunate,care lupta din toate puterile pentru copilasii lor ,incercand sa le faceti viata mai usoara si mai frumoasa,chiar daca uneori este atat de greu.Va doresc sa fiti in continuare la fel de puternice ca pana acum si sa nu va pierdeti speranta.
Sanatate multa va doresc,atat voua,cat si copilasilor vostri. Multe flori pentru niste femei si mame intr-adevar speciale si pentru puiutii vostri.
andru_mami spune:
Ramoni bun venit pe la noi;
multumim din suflet ptr cuvintele frumoase si ptr admiratia ta ptr mamicile de copii speciali
te mai asteptam pe la noi
POZE