Remember 2009
Raspunsuri - Pagina 3
kariguld spune:
pentru noi a fost un an bun, acum cand trag linie si fac bilantul.
am fost sanatosi si asta conteaza cel mai mult. am cunoscut in sfarasit, cateva persoane dragi mie, de aici de pe forum, impreuna cu ai lor copii.
sotul si-a gasit un nou job, chiar daca si cel la care lucreaza este bun. dar se poate si mai bine! e un urias pas pentru noi!
apoi sunt si cateva minusuri, dar fara prea mare importanta asa ca am trecut usor peste micile pierderi.
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
ni-na spune:
Am fost sanatosi toti trei,am avut de munca si ne-am putut achita creditele.Imi doresc ca la sfarsitul lui 2010 sa pot spune macar acelasi lucru.
danielac spune:
Atata timp cat ma bucur de iubirea neconditionata a fetitei mele, orice an e fericit! Doamne ajuta!
szivarvany spune:
2009 a fost un an urat, abia astept sa fie 31 decembrie.
Asa ca 2010 trebuie sa fie un an plin de lucruri pozitive si sa fim sanatoase
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
Alexia27 spune:
Pentru mine 2009 a fost un an al schimbarilor majore. A inceput cu o schimbare de continent, a continuat cu decizia definitiva de a nu reveni in tara, dupa care din august au urmat ca un tavalug luarea celor mai importante decizii de familie si de viitor de cand avem fetita. Mi-am asumat o imensa responsabilitate fata de familia mea si sper sa pot duce la capat ce ne-am propus. Primul pas a fost facut. Al doilea urmeaza in ianuarie 2010. Cred ca 2010 va fi anul testelor de anduranta, de adaptabilitate, de determinare, si sper sa fie si anul unor reusite, anul in care viata mea isi va fi gasit drumul pe mai departe.
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury
adi2003 spune:
Pentru mine anul 2009 n-a fost un an stralucit, insa toate s-au compensat cu bucuria pe care mi-o ofera nepotica mea in nenumarate randuri.
E o legatura sufleteasca foarte stransa intre mine si ea, iar anul asta, a avut ocazia sa mi-o demonstreze. N-are nici 2 anisori, insa stie sa-mi spuna cand se trezeste, "Simina draga..." Ce pot sa-mi doresc mai mult?
catutza spune:
Pentru mine a fost un an rau dar a avut si parti bune
rau ca a murit tata
bun ca am reusit sa o iau pe maam cu noi la mare si a revazut marea dupa 27 de ani! bun pentru ca suntem sanatosi cu totii si ne iubim/intelegem, avem prieteni si asta e tot ce conteaza.
Sper ca anul 2010 sa fie un an mai bun, sa fim sanatosi, sa reusim sa ducem fata la mare si la munte macar cateva zile si sa avem parintii alaturi.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
columbiana spune:
Cattutza, condoleante!!
2009 a fost un an bun, care ne-a prins acasa in Romania, cu cei dragi, unde am avut o vacanta tare frumoasa iarna trecuta; am fost sanatosi (asta-i cel mai important) si suntem toti la apel acum la sfirsit de 2009, sper ca 2010 sa fie la fel.
2009 mi-a adus si o mare implinire pe plan profesional, un job la cel mai bun angajator din lume (Canada )in care aplic ce-am invatat in cele doua universitati de aici si din Romania, si cu o atmosfera placuta, care-mi aminteste de cea din Romania din firma unde am petrecut cea mai frumoasa perioada profesionala din tara. acum ramine sa mai trec niste examene pentru trepte salariale :))
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
cait spune:
Pentru mine a fost un an bun doar dpdv al sanatatii in rest mai nimic.Profesional cam catastrofic, personal nici nu mai vorbesc doar familial a fost ceva mai bine cc ca am reusit sa ajung de 2 ori in tara si sa fiu cu cei dragi.
Sper intr-un 2010 mult mai bun.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#