Pai daca e periculoasa doar pentru ca nu e somnul profund si nu dormi bine, eu nu-mi fac deloc griji - la noi nu se verifica, nu stiu daca tine de obisnuinta sau difera de la om la om, dar noi dormim la fel de bine (poate chiar mai bine, eu acum in bezna complet nici nu as putea sa mai dorm!).
Mai tare ma ingrijoreaza legatura cu cancerul de san (presupunand ca studiile alea sunt ok) - melatonina etc.
Legat de zgomot stiti ceva? Ca avem si din'asta, toata noaptea, fara prea mari posibilitati de a-l reduce. Si cu asta ne-am obisnuit.
Multumesc foarte mult pt raspunsurile date.
Eu sunt una ca nu pot, sau mai bn spus nu puteam sa dorm cu o lumina cat de slaba aprinsa pe timp de noapte, dar de cand cu copilul, pt al putea vedea in timpul nopti, m-am obisnuit incet incet. Dar vad ca a inceput as se trezeasca din ce in ce mai des si de multe ori adoarme greu, de aceea m-am hotarat sa o sting si vad ca de doua zile e mai binisor. Chiar daca se mai trezeste, insemnand ca maraie cu ochii inchisi, il intorc pe o parte il invelesc si adoarme la loc. Sper sa fie din ce in ce mai bn si sa nu se mai trezeasca daca s-ar putea chiar deloc, sa doarma de seara pana dimineata. Stiu ca cer cam mult, dar ma gandesc ca tot pt el ar fi mai bn daca nu ar mai avea somnul intrerupt.
Inca o data mii de multumiri
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL