rochita - urgeeent!!!

rochita - urgeeent!!! | Autor: Tisina

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am incurcat-o. Weekend-ul asta aveam in program sa ies in oras sa ii iau fetitei mele o rochita pentru Craciun. Dar ce sa vezi? AM FACUT VARICELA!!! (preluata, probabil de la ea, care a avut acum doua saptamani). So, n-ati putea sa imi recomandati si mie ceva site-uri unde sa pot comanda, ca de iesit din casa nu mai pot iesi curand. Am cautat eu pe google, dar gasesc mai mult rochite de ocazie, iar eu vreau una "de zi", frumoasa, eleganta, si asa, mai pentru trei ani jumate.
Mi-e asa de ciuda, si vreau musai, ca baiatului am apucat sa ii iau si hainute de Craciun, insa ei nu.
Asa ca AJUTOOOR!!!
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

http://www.iolo.ro/Rochite--Fuste-c-29.html

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Eu am comandat Anei de pe www.hainuteshop.ro/" target="_blank">aici, vad ca nu mai au de iarna, ii gasisem una f draguta cu manecute lungi si brodate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Multumesc, fetelor. Am ochit cate o rochita pe fiecare din adresele recomandate de voi, dar inca nu am comandat nimic. Daca mai aveti si alte sugestii....
Pe site-ul, dat de mayaione mi-a placut un sarafan de Craciun, cu oameni de zapada brodati pe poale (la set cu tricou cu maneca scurta, dar i=as pune o helancuta). Singura problema e ca e pentru fetite de la 5 ani in sus
Mai stiti altele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Tisina, da un clic pe Mica publicitate. Acolo sunt o multime de oferte pt imbracaminte de copii, inclusiv pt fetite de 3 ani.
Insanatosire grabnica.

allinta

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Super sarafanul, asa as lua si eu, dar na, am numai baieti... Sa gasesti rochita perfecta pentru fetita ta, si sa ne arati poze!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Tisina, iti dau PM ... ca nu vreau sa se considere reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Nu stiu de ce, dar nu pot sa trimit PM .. poate nu ai optiunea activata.
Deci ... http://www.funky-monkey.ro/produse.php?pagina=fete3&cvp=2&scp=f&colectia=1&categorie=17&ipou=18 ... e super de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Carmen, frumoasa rochita, insa avand in vedere ca ar trebui sa o primesc tocmai din Timisoara (iar vremea de afara ingreuneaza circulatia), ma tem ca nu as primi-o la timp.
In schimb am facut o prostiuta (sau nu) am comandat sarafanul despre care scriam mai sus, ca prea mi-a placut rau - si daca ii e mare (mai mult ca sigur), il va putea purta anul viitor.
Maine va trebui sa ma hotarasc la ceva, asa ca in noaptea asta "navighez" si ma dau cu mixtura mentolata ca am dat in mintea copiilor si am facut varicela la batranete
Multumesc de sugestie si de urari, Allinta

off-topic: cum pot sa imi activez PM - ul?
Pupici tuturor (de la distanta, sa nu va molipsesc )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Tisina vezi ca au si pt 4 ani sarafanul cu reni brodat. M-am uitat eu acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Tisina, am dat o cautare pe forum si am dat copy/paste pe niste explicatii pt activarea pm-ului :
"Ai sus in stanga in chenar penultimul rand "Mesaje private"
Intri acolo, si dai pe Options din casutele bleo, apoi bifezi "Activeaza mesajele private"."

allinta

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput