America (186)
Raspunsuri - Pagina 21
miereamara spune:
Dragele mele, veniti la mine, am nevoie de baby sitter for 2 weeks:))
Ca tot v-am inebunit cu cresele mele, la gradinita visurilor mele (la baptisti) eram pe waiting list, 20 de persoane inaintea mea...ma suna azi sa imi spuna ca am un loc!!! (asta dupa ce a intervenit sotia unui coleg de servici de-a lui Luc, ea fiind educatoare acolo). Sunt zapacita totalmente, ar tb sa le dau preaviz astora unde l-am inscris pe fi-miu, exact in ziua in care incepe el daycare
si sa-l mut in partea cealalta peste doua saptamani! Yupiii, nici ca se putea mai bine!
Si acolo au criburi si pt toddlers, ca tot am eu chestia asta cu cribul si sutn doar 6 copii in grupa, fata de 12 cati erau aici.
Clar luna decembrie a fost favorabila pt noi!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
Ramona J spune:
Miere, bine ca se rezolvara toate.
Sinzi, eu nu rezist asa bine ca Andrada la presiunile astea
, uite iarna pe ulita:
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2165422960091252628KBLGPv
Asa arata la noi in dimineata de Craciun.
polux spune:
Am intrat sa va multumesc ca existati. Chiar daca scriu mai putin nu inseamna ca nu va citesc, si ca nu sunt cu sufletul la voi cand aveti probleme si nu numai, cand aveti nevoie de instalatori, sau de gradinite sau de job-uri.
Va doresc un an nou fericit plin de sanatate , multumire sufleteasca, impliniri pe toate planurile si nu in ultimul rand fericire.
Cu drag pentru voi toate.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
CamiM spune:
Ramona acu' ne dai si poze cu Anuta si Alex?
si parchetu' nou.. pleeease...asa sa ne treaca pana ne pune Andrada cu countertopu' si Miguelito..![]()
Miere ce fain ca s-a rezolvat asa .. super!! Bafta si la gradi lui Aidan si tie la noul job.
Fetele cu probleme..big hug si sa treaca timpul cat mai repede!!
Liliana multumim
Anamaria cum merge cu demolarile?![]()
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
sinzi_ana spune:
Ramona, mi-ai facut ziua!!!!!!
Ce frumos e la voi!!!!! Vreau si eu zapada!!!!
Deci, Ramona, Buflea, cand plecam si unde??? Eu pot sa merg si pe soare si pe luna si tot imi va fi mai bine
Irina, am vb cu Radu...luni plecam acasa dupa ce vii tu de la munca
...hihi..deci pt o zi ai babysitter
Fetelor...mi s-a indeplinit visu meu cu privire la shopping!!!
http://nextdirect.com/us/en/?utm_source=Adhoc&utm_medium=Email&utm_campaign=December_Raf
firma mea preferata din Uk si-au facut magazin international!!!! Stau in dormitor baricadata si ma gandesc cati bani am de shoppuit
CamiM spune:
Ups.. am dat send si am uitat ce ma rodea:
pe scurt: ieri m-a mancat undeva(nu zic unde
) si m-am tuns.. scurtut...ok scurt!! Ieri toate bune si roz ca m-a aranjat tanti coafeza gigea mai-mai, azi... well... eu am doua maini stangi asa ca arata .. ca dupa razbel..Recomandati-mi si mie ce placa sau cum ii zice de indreptat/aranjat parul folositi voi si ce produse ca ii musai sa cumpar ceva si repede. Ceva ce se foloseste usor ca repet sunt fericita posesoare a doua maini stangi si asta imi da o indemanare ceva de speriat..
sanchiu!!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
sinzi_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrada Sinzi ti-am zis de doua luni de next si asos si mi-ai si multumit:) |
Nu era next
...uf...
Ramona J spune:
Mai, Andrada ma ignora de vreo trei luni. Inca nu stiu daca sa rid sau sa pling. E precum Anamaria cu reteta de mango mousse cake.![]()
Polux, esti o draguta. As ura si eu, dar sigur mai tot intru pe aici.
Cami, pune si tu poze sa te vedem asimetrica.
ruxij spune:
Ana Maria, imi pare rau de teava, ce balamuc!! Sper sa rezolvati!Deasemenea tu si Andrada, niste mititele, fi-miu mai are pana sa ma ajunga la marimea mea XL, nici la 16 ani nu cred ca ma ajunge
La sosete deja le amestecam, ca el traieste pe picior mare, desi nici piciorusul meu nu e mititel, marimea 9. Bai si jur ca in 1999 purtam 8
Oare de la ingrasat 25 de kile mi se trage?
Sanziana, imi pare rau de tine. Veniti bai la mine, ca si asa mi s-a spus ca ar tb sa imi pun la poarta semn luminos care sa zica "MOTEL", asa vine lumea si sta pe la mine
Eu va primesc oricand pe bune, iar motivul respectiv e o urgenta adevarata, you need shelter:))
Miere, ma bucur ca s-a rezolvat asa frumos! Multa bafta!
Eu pazesc cozonacii sa creasca si acu' ii pun in forme. Vad ca voi mai usurel cu gatitul de Revelion, asa se explica diferenta de dress size ![]()