America (186)
Raspunsuri - Pagina 11
CRISMIR spune:
CRACIUN FERICIT!
Va doresc sa aveti un Mos bogat si pace in suflete,sa fiti fericite si implinite alaturi de cei dragi!Sarbatori fericite!
Si eu gata treaba,stau acum sa-mi vopsesc parul,sa ma simt si eu bine dupa atata bucatareala
...IOANA,la tine vreau sa ma mut...stai ca termin scoala si imi caut de lucru prin zona![]()
...va pupam cu drag pe toti!!!
Si noi parca vad ca punem 2 kg ,iar
...dar deh,cine baga cate 4 feluri de prajituri
...plus sarmale,oua umplute,salata de beof,salata de vinete si plus ce face fetele![]()
...ce nebunie cu mancatul asta,LOL.
Gata,am plecat....ah,numai ca vremea asta e oribila,80 F

"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
LucasMom spune:
Craciun fericit va doresc si un Mos Craciun darnic, cu cadouri multe si frumoase si folositoare!
Si pofta buna la toate bunatatile ce le-ati facut! eu inca mai am de terminat unele chestii azi (cozonac, friptura) dar deja ma vad inapoi numarand calorii pe spark, imediat dupa craciun si anul nou...

philip spune:
Corina, acum am dat tortul la frigider, facut crema, am pus-o la oala la racit cu fundu-n zapada, ca trebuia sa o fi facut de ieri :) am mai pus jumatate de sticluta de esenta de rom (din RO), a iesit f buna si fina.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
Ramona J spune:
Sinzi, ca bine zici. Ninge ca-n povesti, deja incepe sa se depuna dar zisera ca numai de vreun inch asa.![]()
Mirela, azi e OK cu zapada, dar miine sint dispusa sa dau frigul asta pe cele 80F ale tale.
CamiM spune:
Ramona trimite-o incoace, ca asa pentru o zi,doua vreau si eu zapada..![]()
Ati fost cuminti?Ca acus' apare 

PS: Mihutza, Delia
dulceii mici ca tare simpatici mai sunt
!
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Ramona J spune:
Cami, vrei si tu?
La voi nu vine?
S-a depus pe iarba, pe sosele vad ca se topeste. Mai vedem, ninge in continuare.
Andreea, zicea o mamica din Wichita Falls ca ei au 7 in. deja. Alta zicea ca nu-si aminteste sa fi avut "white Christmas" vreodata. Noroc ca am ajuns noi pe meleagurile astea, am observat ca "things change as soon as we arrive".![]()
CamiM spune:
Ramona daaaa vreaaauu!!! Io sunt poster child pentru vorba aia "ai grija ce-ti doresti..". Dupa 6 ani de Buffalo, NY unde aveam zapada ...si ce de zapada, acu' ii duc dorul; aici a nins anul asta in martie dupa o pauza de vreo 7 ani si a durat toata afacerea vreo trei ore...
![]()
Si din ciclul lauda-te gura: moaaama ce cozonaci adevarati am articulat!!!
sinzi_ana spune:
Ramona, ce sa aduc???
Trimite-ne si noua poze cu zapada!!!!
Cami, las' ca la voi mai sunt sanse sa ninga...parca anul trecut ati avut zapada, nu???
Ma duc sa pun friptura la cuptor!! Vin musafirii acu...hihi...
Ramona J spune:
Nu pun mai poze ca ma iau in ris fetele care au zapada adevarata.![]()
Edit sa va spun ca n-avem imbracaminte/incaltaminte adecvata pentru vremea asta. I-am scos afara pe copii si sau bietii de ei o suta de straturi de hainute subtiri.
Nici incaltari potrivite n-au, le-am pus sosete extra si sper sa fie OK.
CamiM spune:
Da, Sanzi a nins in Martie 2009 dar cum zic toata afacerea a durat 3 ore de la nins cu viscol pana la topit...
am pe undeva si poze.. ca noi plecam la cumparaturi si vecina iesise cu Biblia sa se roage pentru noi sa ajungem cu bine..
,lume disperata si pana la pranz era gata.
Petrecere frumoasa!
LOl Ramona stiu ce zici cu hainele ca anul trecut inainte sa mergem in vacanta la amicii nostri a trebuit sa ne luam haine..![]()