Ank, si eu stiu de metoda care ti-a scris-o Angi ptr urechi. Stiu ca daca nu iese si i se pare medicului ca-i prea mult- sau nu stiu de fapt pe ce criterii- ii poate face spalaturi acolo, la cabinet, dar tot ceva asemanator.
Bambo burticoasa? Sigur? Ca eu n-am mai citit pe la fulguleti ca n-am avut timp. Atunci....felicitari, dar cred ca noi suntem "vinovate", , stiti atunci cand una am scris si alta s-a inteles? I-am facut pofta si s-a pus pe treaba
Vreau sa ma duc azi in Carrefour si Metro. Duminica si-a dat duhul aspiratorul meu, si am ajuns la concluzia ca nu prea mai stiu sa tin matura in mana
, asa ca ma duc sa iau altul. Ce stiti de aspiratorul cu filtrare prin apa, aveti, cum este? Am vazut unul in Metro, de la Zelmer, in oferta, la 4 mil, cu garantie 4 ani, acelasi e si in Altex, doar ca la 6 mil. Toata ziua am stat sa caut pareri pe net si tot nu m-am lamurit prea tare. Ideea e ca eu il folosesc zdravan, am dat la bani pe aspiratoare in ultimul timp ca mi s-a luat, initial vazusem unul la 95 ron, dar am inteles ca tot atata si face
, ca nu trage si...are alte belele. Nu ma dau banii afara din casa, dar daca as sti ca-i bun l-as lua.
Roxana, sigur Bambo, e cu bebe2 ca a scris la fulguleti....
Va astept la capitol nou