Regasiri (40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Ank, si eu stiu de metoda care ti-a scris-o Angi ptr urechi. Stiu ca daca nu iese si i se pare medicului ca-i prea mult- sau nu stiu de fapt pe ce criterii- ii poate face spalaturi acolo, la cabinet, dar tot ceva asemanator.

Bambo burticoasa? Sigur? Ca eu n-am mai citit pe la fulguleti ca n-am avut timp. Atunci....felicitari, dar cred ca noi suntem "vinovate", , stiti atunci cand una am scris si alta s-a inteles? I-am facut pofta si s-a pus pe treaba

Vreau sa ma duc azi in Carrefour si Metro. Duminica si-a dat duhul aspiratorul meu, si am ajuns la concluzia ca nu prea mai stiu sa tin matura in mana, asa ca ma duc sa iau altul. Ce stiti de aspiratorul cu filtrare prin apa, aveti, cum este? Am vazut unul in Metro, de la Zelmer, in oferta, la 4 mil, cu garantie 4 ani, acelasi e si in Altex, doar ca la 6 mil. Toata ziua am stat sa caut pareri pe net si tot nu m-am lamurit prea tare. Ideea e ca eu il folosesc zdravan, am dat la bani pe aspiratoare in ultimul timp ca mi s-a luat, initial vazusem unul la 95 ron, dar am inteles ca tot atata si face, ca nu trage si...are alte belele. Nu ma dau banii afara din casa, dar daca as sti ca-i bun l-as lua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Roxana, sigur Bambo, e cu bebe2 ca a scris la fulguleti....

Va astept la capitol nou

Mergi la inceput