Regasiri (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o .....

Maya, imi pare nespus de rau. Eu nu cred ca Ana minte... Stefy spune tot ce se intampla la cresa si cand mai intreb doamna imi spune ca asa a fost si la varsta asta copiii sunt sinceri... Cred ca cel mai bine e sa nu o mai duci ca o traumatizezi.

roxana, am dataccept la mess. Nr e Orange.

dastefa e programata pe 18, daca sta MIruna cuminte pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

ca sa uitam cat de urat e azi afara.
Lacramioara multumim pt informatii. Dastefa tinem pumnii si sper sa fie Miruna cuminte pana luni.
Roxana, Erica e bine sanatoasa si multumim pt intrebare.
Maya voi ce faceti? Ana e bine?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

fetele
am reusit ieri sa scriu un mesaj scurt la "mamici de iasi" dar la voiu nu am mai apucat
vad ca v-a spus Lacramioara
tot prin ea o sa va anunt si cum stau lucrurile dupa ce nasc
si am o stare....

nici nu stiu ce sa zic de data de 18-atunci e nascuta nepotica mea Ioana, face anul acesta 10 ani
mi se pare interesanta coincidenta dar parca as fi vrut sa nu fie aceeasi data a aniversarii..asta e , sa fie bine acum ca restul nu mai conteaza
asta a fost data pe care mi-a spus-o dr fct de alte programari pe care le mai avea si mi s-a parut ciudat sa negociez cu el o alta data

poate totusi pana luni reusesc sa mai intru

Mihaela 38+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.
trec si eu pe aici sa va mai zic de noi, sa nu credeti ca am disparut in zare.
desi dani e pe antibiotic, again, de 2 zile, multumim lui DD ca e bine, vioi, energic si cu chef de joaca. a facut otita, am descoperit-o din timp, speram ca va trece usor cu cedax 7 zile.
e plin de viata, plic de chef de joaca, "mami, mi-a venit o idee foarte speciala, hai sa ne jucam cu ....". si asa o tine toata ziua.
cand ajung de la munca avem timpul nostru, in care imi povesteste tot, tot ce a facut el peste zi, cate bombonici a mancat, cu ce s-a jucat, ce a servit la pranz, cat si cum a dormit. e un dulce. e la fel de agitat cum il stiti, nu sta locului nici macar 5 minute. totul trebuie sa se petreaca cu viteza luminii pentru a fi ok cu el.
noutati nu am, viata a intrat, din nou, in rutina, dar e bine asa, suntem impreuna, ne bucuram unii de ceilalti si asta e suficient.
sper ca de la 1 martie, daca va fi sanatos, sa reinceapa gradinita, ii este dor de copii si educatoare.

dastefa nastere usoara, bb sanatos, refacere rapida cu laptic si toate cele. tin pumnii!

cam atat de pe la noi, va pupam pe toate si va citesc de multe ori pe zi, chiar daca din umbra.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte.... ca asa am inghetat in dimineata asta....

dastefa, eu astept cu nerabdare intalnirea cu MIruna. Sper sa stea cuminte pana luni. LAsa ca o sa fie bine nu-ti mai fa atatea ganduri.

Laura, multa sanatate lui Dani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

O cafea fierbinte e tare buna ca si la noi e frig.
Dastefa tinem pumnii. Speram ca totul sa bine, sa ai o bebita sanatoasa si papacioasa, fara colici, mult laptic si toate cel.
Laura este foarte placut sa aud despre rutina voastra.
Fug la treaba

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

La noi azi sunt 21șC, sa mor daca mai stiu cum sa-l imbrac pe Dani...azi va transpira precis, mai ales ca vinerea fac gimnastica...un-dos un-dos un-dos

Problema noastra zilele astea este putza, ridicata...seara si dimineata; vine si-mi maraie: mami, putza mea e ridicata iar! de ce nu se coboara? pai nu mai pune mana pe ea ii zic, interzis s-o atingi!!(ce altceva sa-i zic??) vreuna va confruntati? probabil de la gimnastica i se trage

laura Dani al meu imi vine cu 'tengo una idea' fraza care i s-a lipit de la Bob Buretele...iar cu antibiotic? off si-acu nu mai merge la gradi de ceva timp bun, nu? aviz celorlalte mamici...se ajunge la antibiotic nu doar in colectivitate

dastefa nu mai stiu...de ce e programata nasterea? natural nu se poate?

maya cum e ana? ii place acasa?

Lui Dani nu-i displace gradinita, insa de multe ori se vede pe cheful lui ca ar prefera sa stea si sa se joace acasa...

roxana organizat-ai chefu? ca venim..si vezi ca eu mananc mult...

pup

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Dbunny pe Daria am nascut-o prin cezariana ,era in pozitie pelvina
l-am intrebat pe dr daca s-ar incumeta sa incercam o nastere naturala dar a excul din start varianta(pe motiv de varsta desi nici nu ma asteptamsa se arate interesat ca el e amator de cezariene si pt prima nastere)

si nu am auzit de vreun medic in Iasi care sa se bage la asa ce3va, doar prin Bucuresti si Tg Mures stiu ceva cazuri

Mihaela 38+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Anei ii place mult acasa va dati seama, dar pe noi ne epuizeaza, e copilul caruia nu-i place sa doarma, nu stiu cum de are atata energie, ea nu arata niciodata obosita. Acum 2 zile a dormit 3 ore, a doua zi a alergat tot timpul s-a culcat la 12 noaptea iar la 6 fresh iar alergatura. Ii trebuie f putin timp sa-si incarce bateriile. Cred ca e ceva genetic ca eu asa eram inainte, f f putin dormeam, era chin ora de culcare, dormeam ca trebuia sa dorm nu ca simteam nevoia, sotul la fel, asta doarme 4-5 ore si o ia de la capat cu munca. Se spune ca daca dormi putin traiesti mult, Leonardo da Vinci parca dormea 2 ore pe zi, 20 minute la 4 ore cat sa te relaxezi putin, asa iti poti controla corpul mai bine, hahaha, vai de capu nostru, sa apuc 50 de ani si zic sarumana doamne!
Dastefa mai ai putin, sper sa fie totul bine!
Dbunny amuzanta faza cu putza lui ridicata, hahaha. Oricum e varsta la care se descopera, e mai dificil ca parinte sa-i dai explicatia potrivita. Ana ieri m-a intrebat cine a pus-o totusi in burta mea. I-am spus ca tati. Pai cum tati? A bagat mana?. Am evitat sa raspund la faza cu bagatul, dar i-am zis ca a pus o samanta in burtica si eu aveam apa acolo si caldura si s-a dezvoltat intr-un bebe frumos si mare. Si cum am iesit? Pai am fugit la doctor si te-a scos din burtica. Ar mai fi pus ea cateva intrebari dar am luat-o la joaca si a uitat.
Ank tu nu prea mai zici de Erika, ia fa-ti timp si mai povesteste-ne de ea.
Iulia stefy ce prajituri a mai preparat?
Roxana cam scurt mesajul, tu scrii de obicei foiletoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata, am facut cafeaua ptr cine-i amator.

Deci v-ati obisnuit cu foiletoane, da? Bineeeee, voi ati vrut

Stau cam prost cu timpul, asta-i cauza ptr care scriu mai rar.

Dbunny, in legatura cu putza...ridicata, nu stiu daca am mai povestit aici , parca da, in urma cu ceva timp ,ma chinuiam sa-l adorm pe picioare, la pranz, si s-a intamplat....treaba. Eu il leganam, el imi atragea atentia ca s-a ridicat, fapt ptr care i-am zis sa nu mai puna mana( tot punea mana sa-mi arate) si sa-i cante, poate adoarme si ea, iar el s-a conformat, a inceput sa-i cante si....s-a culcat. Nu stiu care-i faza, am impresia ca e deranjanta treaba, sau asa am impresia eu, ca de cate ori se intampla vine si-mi arata, si-si duce mana la obiect. Asta i-am zis si eu: sa nu mai puna mana, altceva n-am stiut, am tot zis ca-i cer detalii lui Marius si am uitat mereu

Intrebarea :cum a ajuns bebe in burta mi-a pus-o Oana cand eram gravida cu Ana si ptr ca nu ma asteptam la asa intrebare n-am avut raspunsul pregatit, fapt ptr care am aburit-o, si n-a fost multumita de raspuns, s-a dus si la Marius sa-l intrebe. El, mai inspirat, i-a zis tot ceva de o barza care baga o samanta la mama in burta..., samanta creste....etc. Multumita de raspuns, a pus urmatoarea intrebare de baraj: PE UNDE a bagat barza samanta? De-abia abtinandu-se sa nu rada, i-a zis ca asta nu mai stie, a bagat-o cand dormeam,pur si simplu, asa ca Oana a venit cu concluzia finala: "sigur are mama pe undeva o gaura pe unde a bagat barza samanta"
Despre pe unde iese bebe, a fost usor, ptr ca am cicatricea de la cezariana.
Cativa ani mai tarziu- anul trecut parca- a vazut pe Animal Planet cum fata un animal, si-a revenit cu intrebarea, dar acum deja era mai mare , i-am zis pe unde. Ei bine, nu m-a crezut, a zis ca pe fund, ca a vazut ea pe Animal Planet. Intre timp a mai vazut si cateva nasteri pe Reality Tv si s-a convins ca n-am mintit-o

Trimit ca am treaba, daca pot, mai revin. Si tot daca am timp, pun si poze, dar asta spre seara,chiar maine

Mergi la inceput