Regasiri (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetele,

Mirona, imi pare rau ca nu mai treci curand pe la noi. Sper sa rezolvi problemele si sa revii. Macar poze pe net sper sa mai pi, asa te mai vedem si noi
Lacramioara, in general cocos-ul este laxativ, de-aia nu se constipa Stefy De-aia se si spune ca daca ramai izolat pe undeva si nu ai apa de baut sa nu bei prea mult lapte de cocos ca te deshidratezi si mai rau... Sper sa-ti treaca raceala cat mai repede
Roxana, nu am auzit inca de Golden Party. Sa ne spui cum este

Eu vreau sa va spun doua povestioare de ieri.
1. Ieri in masina, ne intorceam de la un supermarket. Iulia incepe sa spuna o poveste inventata de ea:
Un copil avea un batz. Si batzul acela ii scoate un ochi si i-l ia si nu i-l mai da inapoi. Apoi baietelul se duce pe strada. Si merge el ce merge si intalneste un tramvai. Si el merge in continuare si il calca tramvaiul si il omoara. Si vine mamica lui si nu mai poate sa il ia ca se lipise de asfalt
In prima faza ma uitam uimita, fara cuvinte. Apoi m-a pufnit rasul, chiar nu am putut sa ma abtin. Ea daca a vazut ca rad mi-a servit aceeasi poveste si seara inainte de culcate, insa de data asta i-am spus foarte serioasa ca este o poveste urata si am incercat sa nu o mai bag in seama si sa nu mai fac caz. Cred ca daca i-o povesteste astazi bonei, lesina biata femeie
2. Aseara Iulia cu un catel mare de plus in brate, vroia sa se duca in dormitor si din greseala da cu capul in usa. Se duce apoi plangand in dormitor si imi spune:
"Niciodata nu mi-a placut usa aia"
Eu: "De ce, mami?"
Iulia: "Mereu ma loveste".

O saptamana usoara va doresc

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

miro-imi pare asa rau ca ai probleme atat de serioase incat sa nu ne mai poti scrie.Speram sa poti reveni cat mai curand

eu maine merg la control si stabilim data operatiei.Deja am un morcov...mai ales ca azi am citit un mesaj de la o mamica de la odiseea de ian -febr care a nascut o fetita cu o maladie f rara ce nu a fost depistata la eco
stiu ca tb sa-mi pastrez optimismul dar e greu sa te faci ca n-ai citit/auzit
in alta ordine de idei am tot mai putina rabdare cu Daria si asta ma face sa ma simt asa aiurea.Si inca nu a intrat in ecuatie oboseala aia crunta,gelozia ei..

si revin maine cu vesti

Mihaela 38+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Chiar ieri vorbeam cu Marius despre vaccinul contra gripei porcine: eu - ca am impresia ca moartea lui Tecuceanu e o manevra ptr naivi, sa creada in vaccinul ala si sa alerge sa-l faca, cum aratau astia pe la tv, ca acel vaccin e gratis el, dar platit tot din banii nostri si ca cineva se imbogateste , si acel cineva nu-s nici eu, nici...tanti Mita sau stiu eu cine. Marius spunea ca-s paranoica, ( el e PD-ist convins, cu carnet de membru, eu, in schimb, sunt anti-Pd-ista, la fel de convinsa, cand aud de Pd sau de conducatorul nostru iubit vad negru-n fata ochilor), si-mi spunea ca n-aveau cum sa spuna ceva care nu-i adevarat( faptul ca Tecuceanu a murit de gripa porcina). Asaaaa....asta se intampla ieri, dupa cum spuneam, iar azi ia vedeti ce imi trimite Marius pe mess aici, alaturi de intrebarea daca-s cumva neam cu Mama- Omida.

Angi, tare rau Iulia la faza cu usa, am ras singura pe aici,de se uitau unii crucis la mine.

Despre Ana si ziua ei, voi scrie, cred, maine, oricum in proportie de 70% ne-am cam hotarat unde sa facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte si o ciocolata....

Roxana, eu siropul de menta l-am luat din Kaufland. E vreo 7 lei 0.5 l.

angi, multumesc pentru raspuns.

dastefa, mai e asa putin.... Capul sus. DD va avea grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
Miro si cand poti te asteptam cu drag,multa putere si sanatate pana atunci

dastefa DD e mare fii optimista .Astept vestileeee???

LAs si pentru cele ce vor intra

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Eu tot in fuga...
pe toata lumea.
Miro imi pare foarte rau si sper din suflet sa treci peste si sa auzim de bine.
Dastefa mai e putin, asa ca tinem pumnii.
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dastefa, ieri scriam in acelasi timp.
Nu te mai gandi la lucruri aiurea, gandeste-te ca totul va fi bine .Cat despre rabdare...of, nu-ti dau sfaturi, ca nici eu nu stau prea bine la capitolul asta, ai pe cineva care sa te ajute macar 1-2 saptamani dupa ce te intorci din spital? ( cineva cu care sa te impaci bine, ca altfel ...e mai rau, ai inca un stres in plus, iti spun in cunostinta de cauza- cand am venit cu Oana din maternitate a venit soacra-mea sa ma ajute...cica...n-are rost sa dau detalii, va inchipuiti singure) Si oricum, acum ai experienta deja, si capul sus, te vei descurca , stiu eu

Lacramioara, azi ma duc in Carefour, ma uit si de stampile si de esenta de menta, in Kaufland ajung mai rar, chiar foarte rar, dar am colege si le rog pe ele sa-mi ia, daca nu gasesc.

Cu Ank si cu Dbunny ce-i de n-au mai scris?
Dolores, David ce mai face?

Cat despre ziua Anei, n-am apucat sa rezerv inca, dar ne-am hotarat ptr www.fun4reclama ilegala - avertizare/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Roxana, multumesc. Abia astept sa vad ce ai gasit. Daca nu gasesti sirop, pot sa-l iau si sa ti-l trimit daca vrei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

salutare si de la noi...n-am mai scris ca nu prea am ce...Dani e sanatos Slava Domnului, noi suntem ok, plictisitor de bine. Ma bucur ca roxana a iesit din butoi, insa-mi pare rau ca Miro are probleme. Speram sa vina timpuri mai bune

roxana nu se deschide linku...reclama ilegala

dastefa azi ati pus data operatiei? sa nu-mi spui c-ai si ramas internata deja??? Cine ne da de veste?

angi Dani povesti d'astea inventate le canta! in masina de obicei...si canta La multi ani masinilor, si rotilor si avioanelor

iulia stefy de cocos nu stiu nimic, intre timp am aflat ca-i laxativ...bun de stiut.

mayaaaa pana la urma ai luat gripa??

zilele astea i-am facut un sac de dormit dintr-o paturica veche, si vad ca tine figura, ca tot descoperit doarmea, iar azi in Ikea i-am luat o veioza ca in fiecare seara-mi cere sa-i spun povesti la nani, si nu orice povesti: imi cere povestea cu Mickey, cu McQueen, Cu Buzz lightyear asa ca seara ne cuibarim unu-ntraltu si ne povestim oleaca.

pup

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Miro imi pare rau ca nu mai poti intra, sper sa se rezolve totul cat mai repede!
Angi sadica ideea cu lipitul de asfalt, doamne ce imaginatie are, te baga in sperieti.
A aparut si Dbunny, auzi pai tu scrii numai cand ai probleme, scrie si cand va merge bine.
Eu sunt trista, o retrag pe Ana de la gradinita, din cauza acelei educatoare, va mai spusesem la inceput, am avut niste discutii in contradictoriu cu ea. Le-a luat prea personal si se comporta urat cu Ana, pacat ca nu am dovezi. Dar nu mai pot ignora semnalele copilului, e traumatizata, a ajuns sa planga si sa-mi pupe degetele de la maini sa nu o mai duc acolo, merge la orice alta gradi dar nu acolo unde e individa. Pacat ca oameni de genul asta ajung cadre didactice. O sa va povestesc eu ce a umplut paharul, acum sunt prea sictirita, ma doare sufletul pt Ana, ca nu am ascultat-o pana acum. A suferit mult. Are iar vase de sange sparte la un ochisor, a plans o ora ieri, probabil s-a enervat si a suferit mult, nu stiu ce sa mai cred, dar sunt f suparata pe fiinta aia. Imi pare rau de educatoarea pe care o avea acum, pt ca este f buna. Dar asta e, atata timp cat cealalta o traumatiza, chiar nu avea rost, o sa cautam alta gradinita.

Mergi la inceput