Problema tatalui

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

Gresit! Tocmai asta e eu nu am 1 an vechime neintrerupta asta ziceam nu o sa am nici indemnizatie.
Problema de acum este ca daca eu nu mai pot sa ma duc la servici nu pot plati chiria , daca nu fac meditatii in plus nu pot lua de manacare , am pofte, mi-e foame tot timpul!
Ar trebui sa inteleaga ca daca a vrut un copil trebuie sa se sacrifice si el.
Am vorbit cu persoane din jur- nimeni nu poate nimik.
Abia acum dupa 3 luni in care a stat pe banii mei abia acum se duce maine sa depuna actele pentru somaj. Somajul fiind 4 milioane.

Ely20+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui elybub

Ecografiile chiar daca le faci in spital tot trebuie sa ii dai ceva doctorului, in plus 4D-ul este o ecografie specializata care se plateste oriunde te-ai duce.

Ely20+cu

Ii dai doctorului 10 lei, nu cateva sute !

Cred ca si tu treci printr-o perioada grea.
Sa stii ca nu toate femeile care au ramas insarcinate au avut 2 salarii la momentul respectiv, dar au fost atat de fericite ca vor avea un copilas, incat nu a mai contat absolut deloc lipsa banilor. Eu sunt una din acelea. Fericirea ca voi deveni mama a fost mai mare decat tristetea ca eu nu aveam servici la acea vreme. Si nu am beneficiat de indemnizatie pt cresterea copilului.
Acum, ca au trecut aproape 6 ani de la nasterea fetitei mele, iti spun ca totul se rezolva, sanatosi sa fiti cu totii.

allinta

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Iti multumesc mult pentru incurajari, eu traiesc in Bucuresti nu mereg sa te duci cu 10 lei la medicul cu care vei naste.
In plus nu vreau sa pierd ocazia sa ii las copilului meu o amintire 4D ul.
Normal ca sunt fericita insa mi-as dori sa lupte mai mult si el nu sa o lase moarta!

Ely20+cu

Mergi la inceput

Citat:
Gresit! Tocmai asta e eu nu am 1 an vechime neintrerupta asta ziceam nu o sa am nici indemnizatie.
Problema de acum este ca daca eu nu mai pot sa ma duc la servici nu pot plati chiria , daca nu fac meditatii in plus nu pot lua de manacare , am pofte, mi-e foame tot timpul!
Ely20+cu

In cate luni esti tu insarcinata ? De cand lucrezi in acest loc ?
Eu stiu ca o gravida, daca are probleme de sanatate, poate cere reducerea timpului de lucru. Si tot vei beneficia de indemnizatie.
Posteaza o intrebare la topicul de legislatie. Sunt sigura ca vei primi raspunsuri competente.
Nu mai fii atat de speriata.

allinta

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Citat:
Iti multumesc mult pentru incurajari, eu traiesc in Bucuresti nu merge sa te duci cu 10 lei la medicul cu care vei naste.
In plus nu vreau sa pierd ocazia sa ii las copilului meu o amintire 4D ul.
Normal ca sunt fericita insa mi-as dori sa lupte mai mult si el nu sa o lase moarta!
Ely20+cu

Si eu tot in Bucuresti locuiesc. Ii poti da 10 lei medicului ginecolog care te are in evidenta. Nu este obligatoriu sa nasti cu el. Eu am nascut in regim de urgenta, asa ca nu m-a asistat cea in evidenta careia eram.
Iti trimit pm cat m-a costat pe mine nasterea.
Eu nu am facut 4D, nici nu stiu ce inseamna...

allinta

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

In acest loc in luna aprilie cand voi naste o sa am 8 luni legislatia spune ca daca nu ai 1 an neintrerurpt nu ti se acorda indemnizatia. M-am interesat.
Oricum asta nu rezolva problema lui.
Sincer am toate motivele sa fiu speriata, nu evorba de mine e vorba ca nu mi-am dat seama ca el va reactiona asa ca tata, am crezut ca se va implica mai mult pentru ca si l-a dorit.
Fiecare tatic trebuie sa aibe un venit sa isi intretina copilul, e frustrant si pentru mine, iar depresia categoric ar trebui sa o am eu , nu el care mai toata ziua sta la calculator.

Ely20+cu

Mergi la inceput

Pe mien ma intereseaza 4D este o ecografie film pe care ti-l iei acasa si il poti viziona si cand copilul tau are 20 de ani.
Iti arata cum s-au dezolvat toate organele si daca copilul tau are malformatii, este important. O prietena amea a descoperit astfel ca copilasul ei nu are stomacel si ca trebuia sa avorteze.
Cu alte cuvinte trebuie facuta.
Nu stiu dece tot incercati sa ii luati lui apararea mie mi se pare ca nu este un tata responsabil.

Ely20+cu

Mergi la inceput

Elybub scrie despre problema ta la topicul de legislatie.
Eu cred ca si dupa ce vei naste iti vei putea lua concediu medical, dar s-ar putea sa vorbesc prostii.
Nu mai sta. Afla raspunsuri exacte la topicul de care ti-am zis.
Fruntea sus ! Nu e dracul atat de negru pe cat il vezi tu acum.

allinta

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Am scris pe un alt forum si mi s-a raspuns ca nu am dreptul la indemnizatie.
Oricum nu asta era ideea ca e dracul negru, ideea era ca el nu isi asuma respnsabilitatea pentru acest copil si ma doare.

Ely20+cu

Mergi la inceput

Citat:
Nu stiu dece tot incercati sa ii luati lui apararea mie mi se pare ca nu este un tata responsabil.
Ely20+cu

Nu ii iau apararea. Mi se pare mult mai importanta starea ta psihica.
E foarte bine ca isi va depune actele pt somaj.
Nu stiu daca poti vorbi despre un tata responsabil. Inca nu este tata, este doar sotul tau, deocamdata.

allinta

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput