In Banat la noi Acasa (16) Sarbatoare Sufleteasca

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

se merita breeee, pai nu ne mai vigem pana la anul, sie frasament, ne vigem atunci la 6 la cascada de apa jos la ursii polari,unde e zara in aripa veche,lasam copiii si noi o facem lata pra ungeva in dughianul ala marie,deci ramane asa,da? Dorina,Laura,Gabi,Ioana,Miro,Mihi daca se simte mai bine,Katik e inca bolnava,Diana tu ai zis ca nu iesi in we de aia nu te-am mai sunat ieri,cine e prezenta,cine e absenta?
Ai mei taie curcani,cocosi ,scot muraturi,curechi,carnati de la afumatoare,ludai ptr placinta,etc iara voi avea bagaj de bagaj

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

al meu sot cauta sanie...nici nu-mi vine sa-l sun, nu cred ca a gasit.
eu nu stiu inca daca vin...sa vedem cum ma mai simt pana dupa amiaza. imi cam vajaie capul.
Claudia cari toata gospodaria alor tai? nu ti-e groaza de drum? cu vremea asta?

merg sa pun fripturica la cuptor, mai bag eu un ochi pe aici.
si o duminica faina sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buey - mie mi-e groaza de drumul pana pe Brancoveanu la clubul yoyo unde avem azi party - daramite de drumul Caludiei pana la germanica.
of Doamne - noi cred ca luam un taxi.

sper sa pot sa ajung pana in ora 6 la Mall. care imi dati un nr de mobil sa sun sa vad pe unde suntei? auziti? nici macar nu stiu sa ma descurc prin incalcitul ala de Mall sa va caut. unde s-o mutat faza cu mancatul? da-ti un Pm cu un mobil - Gabi sau Claudia sa ma ghidati s pe mine pana ajung la voi.

noi fuseram la bulgareala toti 4. cum sanie nu avem si nici nu cumparam ... am gasit pe strada un sac galben - si mama mama ce sanie am facut din el. Kara nu se mai lasa dusa acasa - noroc cu party asta - am momit-o in casa - acum am culcat-o - dar se tot foieste - dar mi-a promis ca se culca ... deci se chinuie macar. Raul doare deja - l-a rapus frigul ... dar ea saracuta nu e obisnuita sa doarma la aceasta ora.

no - fug sa mai fac ceva prin casa si poate poate ne vedem dupa 6. Am vb si cu albinuta - poate vine si ea. om vedea.
v-am tzucat

lucrusoare de vanzare - ultimele reduceri de pret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Miro ai putea sa o iei si pe Kara. Eu ma gandeam sa stam la Mezzo ala de sub cupola si sa lasam copiii sa se joace pe acolo. Eu parca nu i-as lasa la locul de joaca sa nu culeaga virusi inainte de Craciun. Sau daca ii las, oricum nu stau cu ei acolo.

Ne vedem la 18 la ursi cu cine mai vine. Pupaturi la toata gashca!

Mergi la inceput

Noi acum ne-am trezit. capul meu e la fel, sunt singura cu copiii, sorry, dar nu am cum sa vin.
Imi pare rau ca nu te mai vad Claudia, multi si drum bun sa ai.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

am intrat si eu sa-i urez drum bun CLAUDIEIsi sa te odihnesti cand ajungi, ca ai avut o saptamana tare zbuciumata pe-aici.tocmai ce am vorbit cu cineva din Nemtia, zice ca e frig rau si p-acolo, insa nu e zapada asa faina ca la noi.

GIOVA, imi pare rau ca tot asa te simti
eu macar stiu de la ce mi se trage, am o pardalnica de sinuzita cronica, pe care vara o mai tratez cu gheata, insa iarna vad ca nu tine figura, dimpotriva.parca si Claudia se vaita de asa ceva, sau incurc eu acum borcanele.

restul fetelor cred ca sunt la intalnire acum.de Mihi stiti ceva, cum se simte????

MIRO, ce fain ca v-ati bulgarit.cum ii place piticutului?
ca de Kara nu mai intreb, imi inchipui.eu n-am fost azi la sanie, l-am trimis pe Denis cu taica-su, ca si-asa is mai curajosi amandoi, mie mi-e frica sa ma dau pe pante mari

Cristina, mamica lui Denis Mare
ne mai ajutati si pe noi un pic? http://www.laferma.eu/denis_420.html multumim

DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU

Mergi la inceput

Cristina pe mine ma doare capul ca la sinuzita...ma doare cand se desfunda nasul...alte simptoame nu am. si nici sinuzita nu am avut...naiba stie ce este si cand va trece.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Mihi e mai binisor, incat a venit si ea putin la intalnire sa ne vada

Acu am ajuns acasa, a fost fain .

Mergi la inceput

ce rau imi pare.....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ioana lasa iubita ca va mai vedeti voi, eu acu am ajuns,m-am sim tit tare bine cu voi dragelor dar gandul ca maine ma pun cu 2 copii la drumul lung imi da fiori,sper sa fie drumul liber sa ajungem cu bine, mi-e groaza sincer dar na asta e,la cat de bine m-am simtit aici trece si hopul asta, ma bucur ca ne-am intalnit,sunteti minunate, mersi de urarile de drum bun Cristina,Giova aveti grija de voi si de familiile voastre,mai intru si dimineata otzara daca am vreme , o sara faian sa aveti dragelor.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput