In Banat la noi Acasa (16) Sarbatoare Sufleteasca
Raspunsuri - Pagina 20
Cristina_OR spune:
uuups, Clau, sa zic "ti-am spus eu?"
.nu zic, ca tu esti o dulceata de fata, si intentiile sunt toate bune, plus ca esti nacajita acu.de plecat stii deja unde plec
.te lasam sa stai linistita cu Deni acu, sa o zmotocesti cat poti
, si ii uram drum bun si o asteptam cu bine in ro.singura vine????
Cristina, mamica lui Denis Mare
ne mai ajutati si pe noi un pic? http://www.laferma.eu/denis_420.html multumim
claudia74 spune:
mda deci le-am incurcat de data asta dar si Laura spunea odata ca ar putea pleca ptr tratament prin strainatate,inseamna ca eu am citit aiurea this time
dar ma bucur ca ma intelegeti
azi la 1 pleaca busul,da va calatori singura,am dat o declaratie,sper sa fie totul ok.
Mihaela,Doamne Ajuta pe Alex!
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario 
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
Cristina_OR spune:
lasa, clau, asta sa fie singurul nostru bai
offff, ce trebuie sa fie in sufletul tau, mai ales ca stii ca vine singura.dar lasa, ca pe microbuz, de obicei, e mult mai sigur decat cu autocar.plus ca in cateva ore e aici.
.mai nasol e cu drumul, speram din tot sufletul sa fie curat.sa-ti zic, sa nu-ti zic????
la noi ninge de azi-noapte.
macar daca ar fi zapada, n-ar fi bai, dar e doar mocirla
numai pe masini si acoperisuri se pune strat.
te imbratisam toate
si te asteptam dupa ce pleaca Deni sa vii aici, sa ne tinem de urat reciproc.
claudia74 spune:
nu va tin de urat ca m-ati tunde cheala la cat is de zombi azi,revin eu cand revine neuronu de pe campii,ia tare nervoasa 
va
si va doresc o seara placuta!
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
Cristina_OR spune:
clau, lasa nervii si hai in banat, ca moare subiectu
hai sa faci capitol nou![]()
claudia74 spune:
bay dar unde ati disparut cimisorencelor,v-or papat colindatorii de an nou
Cristina mai scriem aici cateva postari si apoi deschid nou, azi trebuia sa am liber dar au sunat deja sa merg la munca
eu nu stiu cat mai rezist asa, Deni a ajuns cu bine,ii e dor de mine :(((.......
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
andanii spune:

a trecut repede minivacanta .... of ce fain a fost ![]()
odihna cat cuprinde , povesti, filme, giugiuleli, mancaruri multe si grele ![]()
ce-mi doresc ??? sa fim sanatosi in primul rand si sa avem un an mai bun ![]()
ce-mi propun??? sa mancam sanatos, sa facem miscare.... si sa slabesc cel putin 12kg 
... mai sunt si alte dorinte , da alea se vor rezolva cu siguranta daca vom fi sanatosi
Sa dea dumnezeu sa aveti toate un an bun din toate punctele de vedere 

eu am inceput lucrul 
voi pe unde sunteti ????
Claudia te-am visat .... doamne , io nu stiu ce-o fi insemnand visul asta, nu prea ma pricep sa le interpretez ![]()
![]()
Ma scuzi, io nu prea cunosc povestea , dar de ce sta Deni in Timisoara si tu in Germania ???? Sunt curioasa doar, daca nu poti sa-mi spui , nu trebuie 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
Giova spune:

Noi am venit ieri acasa, masina merge brici, nici o eroare.
Drumul a fost infernal, de la Deva a nins incontinuu pana in Timisoara.
am si prins gheata, am dansat pe drum...noroc ca nu era masina din contrasens, si ca am urlat la al meu de mi-a tinut volanul nemiscat...caci eu am tras de volan sa nu ies din decor si m-a aruncat pe cealalata banda. naspa rau...am venit pe urma tot cu 60-80 la ora.
Imediat dupa ce am trecut noi de Sibot, cam la vreo ora, s-a produs un accident groaznic. Asoc. lui Clau a stat o ora in coloana, dupa care s-a intors in Alba.
a fost si la stiri aseara, ne-a sunat cumnata, plangea de mama focului...tipul care a depasit si care a intrat din plin a fost tatal unei colege/prietene bune cu Jessica. toti 3 au murit
, doar baiatul a scapat, e in spital la Cluj. suntem
, ce mai...nu ne vine sa credem.
Marco a inceput gradi, cam somnoros de diom. Gheata peste tot, -8 grade la noi...am condus cu 40 prin oras de frica.
trebuie sa merg la cofetarie sa-i comand torturile.
de azi incepem o noua etapa: diversificarea...ii pregatesc imediat gogoasei morcovul. sunt curioasa cum va decurge totul...caci luna asta a luat doar 300 gr in greutate, are 9 kg. e foarte bine, dar e timpul si de papa.
doamne cate am de facut, dar nu am chef cu vestea asta
.
si o zi frumoasa sa aveti.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
claudia74 spune:
Dana it's a long story, oricum lui Deni ca si mie de altfel ;)) ii place mai mult in ro ca si aici,a fost alegerea ei si o inteleg 
IOana
prin cate ati trecut si voi draga de tine,bine ca sunteti acasa sanatosi 
SUBIECT INCHIS.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10