In Banat la noi Acasa (16) Sarbatoare Sufleteasca

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

La multi ani, multa sanatate si noroc in 2010 !!!!

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

La multi ani , multa sanatate si un an nou plin cu bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

FETELOR, MULTI ANI FERICITI SA AVETI, IMPREUNA CU CEI DRAGI, SI UN 2010 MULT MAI BUN DECAT 2009!

eu sunt aici, pe baricade, am facut revelion DC, insa mergem la nani, ca s-a cam gatat si programul pe la tv.am fost si in oras, la artificii, a fost frumos , dar a plouat groaznic.

va las celor care va treziti mai devreme, sa va deschideti ochii.

Cristina, mamica lui Denis Mare
ne mai ajutati si pe noi un pic? http://www.laferma.eu/denis_420.html multumim

aruncati va rog un ochi aici http://zilepentruluciana.wordpress.com/ URGENT

PANA LA 31 DECEMBRIE PUTETI DONA 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

iaca suntem in 2010...sa ne dea DD un an mai bun pe toate planurile.
tuturor celor care poarta numele de vasile si derivate din el!

Noi am stat la cumnata, dupa ora 12 am mers la bunici sa-i pupam si inapoi. a trecut si asta...cu oboseala, raceala...Edi mai nou tuseste ca un magarush.

Azi cred ca plecam pana la Sibiu, duminica ne intoarcem acasa, ca tot intreba Miro.
.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

LA MULTI ANI 2010,un an nou fericit plin cu impliniri va doresc

http://video.acasa.ro/view_video/bdf8bcdb388db0e32d49

Multumim de urari si colinde tuturor sa fim la fel de bune,sanatoase,fericite si unite si in anul 2010, Doamne Ajuta!

Andi n-are somn :((, ne-am culcat la 4 dar el de la 9 e sus :((
la ora 12 a Romaniei am dat drumul la primele artificii pe meleaguri nemtesti cu gandul la cei de acasa :(((
Laurelule fata ce bunataturi ai facut, au au,cum ati petrecut?
Giova ,multa sanatate si distractie in continuare.
Laurico toate visele sa se implineasca anul asta si ptr voi,unde in strainate mergi?
Cristina,Diana,Monica,Andanii,Aida,Mihi,Gabelu va tzuc pra toace de nu va vigeti

Cristina multam de cafa,merg sa mai bag una

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)

Mergi la inceput

Aho aho de anul nou
Cafeaua s-o bem mai cu spor
Aici sa ne intalnim
Sa vorbim palavragim
Ca toti ai nostrii's sanatosi
La portofel suntem mai grosi
S-avem timp de butoneala
Pana la ora matinala

Ia mai manati maaaai , hai haiiiiii
La anul si la multi ani!

Mergi la inceput

sa va cinstesc si io in numele husbandului cu un www.graffitistorontoairport.com/images/gallery/porkchop.gif" target="_blank">vitelo parmegiano si un vin rosu ca ieri a fost ziua lui de nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

La multi ani si de la mine! sa fiim sanatosi si linistiti sufleteste in noul an...D-zeu sa ne binecuvinteze!

Ieri am muncit la maxim... da satisfactia e imensa...asao sa fie tot anu?
Am facut si bradu...Americanu nu mai in "voauu"...o tzinea...in sfarsit am si ordine...copiiii totzi acasa... ai mei parinti aproape...ce sa-mi mai doresc?...am fost si noi la artificii aseara...cu cei mari...acu mi somn...si cred ca ma duc sa ma hodiniesc o tzara...ferica de voi ca puteti dormi cum vretzi si in jenunchi...si pe spate si cu picioarele in sus...io numa pe stanga am voie...si si atunci bebelina incepe sa se fatzie...asa ca ma las o ideee mai pe spate...

va tzucalesc si va iubesc

mihi38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

ouu sa traiasca Laci ,om iubaret de Aida,parinti fericiti

LA MULTI ANI LACI,sa iti dea Dumnezeu sanatate si putere sa iti ocrotesti familia si sa o iubesti for ever
multam de tratatie Aiduc
Mihi ce bucurie, cata liniste si bucurie din mesajul tau,mai printesita sa vina, totul e aranjat cu voia Domnului si cu oameni din jurul tau ce te iubesc si pe care ii iubesti si ocrotesti .

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

LA MULTI ANI FETE DRAGI!!
sa aveti parte numai de bucurii in anul care tocmai a inceput,de sanatate si multe clipe minunate alturi de cei dragi!
aida la multi ani si sotului!
noi am fost la niste prieteni azi noapte si am ajuns dupa 6 acasa.deseara mai facem o tura la alta gashca.
va poop pe toate si sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput