In Banat la noi Acasa (16) Sarbatoare Sufleteasca

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

am intrat sa va urez CRACIUN FERICITsi sa va aduca mosul tot ce va doriti, sa vina cu sanatate, fericire si sa va implineasca toate dorintele!

Cristina, mamica lui Denis Mare
ne mai ajutati si pe noi un pic? http://www.laferma.eu/denis_420.html multumim

DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Cristina si voua la fel va dorim si una de pra la noi

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Craciun fericit sa va aduca mosul ce vreti sa fiti fericite,iubite si mai presus de toate sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

si la noi a fost mosul, copii is in extaz, in casa suna numai jucarii care mai de care cu lumini si muzicutze.ma suna creeri deja.
ne am bucurat si noi de bucuria copiilor.
cozonacii nostri-s cumparati dar buni, sursa sigura si de incredere.
poate merem mai incolo si sa colindam rudele,daca mai rezista copii si nu adorm.
la toate si o seara faina in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

primiti si de la mine o urare ...
Craciun Fericit cu pace sufleteasca si multe bucurii va doresc din toata inima! sa va umple Mosul de daruri ...

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Deya,Geta si voua va dorim la fel din suflet,pacea si lumina din suflet sa va umple viata de bucurii si reusite.
Diana si la noi fu cam la fel, a stat sotul in patru labe pana la 12 noaptea sa construiasca lego statiile polizei si santier eu m-am uitat un pic la slujba de la Vatican, cu Deni am scapat mai usor, a primit plicuri cu bani acu urmeaza luni sa merg cu ea intr-un oras mai mare din zona la shopping azi meg la munca
Va urez in continuare tuturor un Craciun Fericit!

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

"CRACIUN FERICIT !"""

VA PUP sarbatori fericite alaturi de familie si prietenii dragi

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Astazi s-a nascut Hristos
Mesia chip luminos
Laudati si cantati
Si va bucurati!!!!!!

Mititel infasatel
In scutec de bumbacel
Laudati si cantati
Si va bucurati

Neaua ninge
Nu-l atinge
Vantul bate
Nu-l razbate
Laudati si cantati
Si va bucurati!!!!!!!

Si de acum
Pana-n vecie
Mila domnului sa fie
Laudati si cantati
Si va bucuratļ!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fecilii fu asara la bubulyna da si la noi doi ca doar am fo cuminti si noi si tare ne-am mai bucurat de prezenta lui Maya sa nu va mai spun cat o fost de suprinsa sa-l vada,nu va mai spun ce fata o facut cand tot scotea Mosu' pe jucarii si dulciuri

Azi vine si acasa la parintii mei abia asteapta Maya sa vada ce o sa primeasca si acolo...io am un somn de 10 persoane da pe cuvant daca pot sa mai dorm mai mult de 8...ma fatai poate,poate adorm la loc da nika...

Merg sa pregatesc cadourile si pentru restul lumii ca acusica o tulim.

Va doresc o zi minunata cu muuulta caldura si dragoste!

Mergi la inceput

Dana si voua va dorim la fel din suflet numai bine,
Laurelu ca asa frumos ai colindat iti dau 5 lei, un colac,un mar si 5 nuci s-a bucurat Maya? ce a mai primit in afara de dulciuri ,of eu merg imediat la munca :((((

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput