MONTIGNAC (129)... ''STIL DE VIATA NU DIETA''
Raspunsuri - Pagina 20

andanii spune:
vali, sanse mobila mea e de la black red white .... http://www.blackredwhite.com/ au si la bucuresti locatii unde se cumpara , cauta pe net si sigur gasesti e la comanda, dureaza destul de mult , da mie mi-a placut mult si am considerat ca merita sa astept
fistic , alune, nuci , migdale desi au indice mic se mananca doar crudeeeee si nu multe !!!!!
snitzele da cu faina de soia, linte, naut .... si ar fi bine in cuptor ,ca prajite in ulei sunt totusi prea multe calorii si nesanatoase prajelile
pastele integrale si fierte al dente am citit ca se poate manca cu ton in suc propriu .... odata la luna merge mancate
puisorule multumesc de aprecieri, chiar imi sta mai bine cu parul mai lung ??? mi-au mai spus fete sa nu ma mai tund scurt scurt
ica multumesc la fel
sanse ti se pare cald ??? chiar e cald ... am 28 grade
pateu din comert ???? .... nu cred ca e vreunul monti si nici sanatos, toate sunt pline de euri eu fac acasa .... ficat de pui, carne de pui ceapa, condimente tocate cu blanderul
chiar e foarte bun
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Androix spune:
Uite indraznesc eu de dimineata. Am dat jos un kil jumate fals
Zic si eu la fel restul sunt cam adevarate
87.3 Nu are sens sa va spun ce mananc pentru ca sunt pe alaturi rau de tot, mai ales acum in weekend cand am furat napolitanele copiilor
mi-am bagat botul in musacaua de cartofi facuta tot pentru ei si altele asemenea...
Pupici si spor la toata lumea!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!

melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Eu am fost tot pe drumuri cu rezolvat diverse, mancat aiurea dar macar doar de doua ori pe zi, maine plecam in Ungaria la operatie si cred ca voi continua cu mancatul prost ![]() ![]() |
Sa auzim numai de bine Puishor.Tin pumnii.

melany72 spune:
citat din mesajul lui valentinag Buna seara fetele! Ina,ti-au raspuns fetele inaintea mea,nu mai reiau,ca sa te plictisesc! Ica,nu pleca definitiv,chiar daca nu ti corect,mai baga-ne si pe noi in seama din cand in cand! Azi am avut oaresce abateri,tocmai azi,ca sa-mi dea cantarul maine cu firma in cap ![]() meniul: o para ciorba de sira afumata cu zeama de varza si o bucata mica de friptura de porc cu mujdei si 2 guri de mamaliga ![]() 2 banane,cateva seminte ![]() 5 fursecuri cu nuci ![]() 3 kile de apa plata |
Pei bine mei...2 banane si fursecuri...tztztz...rusineeeee!!
Ia zi, azi cum stai?

melany72 spune:
Neata!
Sunt inca intepenita de un sold, dar numai cand ma ridic de pe scaun.Cand stau in picioare sau merg nu am nici pe dra.cu'.
Maine sunt libera si am in vedere sa ma duc la Fundeni pt noi analize.Poate poate ajung si eu la o concluzie.Dar la cat am citit pe net de boala asta a mea...e cam cronica.
Mi-am intrat putin in mana si cu dieta, dar trebuie sa evit total sa am dulciuri la indemana in casa.Am facut un tiramisu alaltaieri (2 tavi chiar,sa-i trimit si mamei la tara) si nu am putut sa nu gust si eu putin ieri.
Macar sa ma tin cu mersul pe banda deocamdata.Ieri am incercat sa alerg dar mi s-a pus un junghi la sold de mi-a taiat pofta instant.Asa ca am mers alert 48 minute..5km.
Probabil ca asa o sa fac si azi.

valentinag spune:
V-am zis io ca o sa urle cantaru ala!M-am ingrasat cu 300 de gr.M-a luat cu lesin cand am vazut!Asa ca m-au apucat spumele si azi mananc asa:
2 mere
o gulie
varza cu costita afumata
si apa cat cuprinde,mi-e scirba de ea,as bea o cola de mor,da NU!Asa nu se mai poate nene!Vien acum primavara si eu tot cu suncile cat casa pe mine!Daca saptamana viitoare nu o sa am slabit macar un kil,fac foamea!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

danamiha spune:
Ieri am papat asa:
MD: 2 felii paine graham prajita cu branza 0%, cafea cu lapte 0%
P: carne de vitel la gratar cu ciuperci (din padure, culese de matusa mea de la tara) si cascaval ras
G: clementine
C: cateva felii de sunca cu cascaval si ardei rosu
Pe la ora 21 am papat un mar.
Azi:
MD: 2 felii paine graham prajita cu salata de vinete(doar cu sare si usturoi), cafea cu lapte
La pranz voi avea piept de pui la gratar cu ciuperci si cascaval, iar la gustare si cina ca si ieri.
Incerc sa mananc fara prajeli, ulei, smantana. Cina sa fie la ora 18.

anelize spune:
Salutare fetelor!!!!!!!!!!
Raportez si eu papa de ieri:
MD-1 biscuite hipoglucidic
P-omleta cu ardei
G-1 mandarina
C-2 feli wasa cu branza si ardei.
pup

danamiha spune:
anelize, spune-mi te rog care sunt biscuitii hipoclucidici?
azi schimb cina, ati tot vorbit de paste si asa ca am cumparat si vreau sa va intreb daca sunt ok, sunt din faina integrala de secara, contin: faina integrala de secara 89%, amidon de cartofi, gluten de grau.
am sa le pap cu branza 0% si cu fructoza.

anelize spune:
citat din mesajul lui danamiha anelize, spune-mi te rog care sunt biscuitii hipoclucidici? azi schimb cina, ati tot vorbit de paste si ![]() am sa le pap cu branza 0% si cu fructoza. |
Biscuitii hipoglucidici sunt intr-o cutie galbena pe care scrie Leiko low carb. Nu i-am luat din tara.Nu cred ca se gasesc la noi.Eu nu am vazut.