MONTIGNAC (129)... ''STIL DE VIATA NU DIETA''
Raspunsuri - Pagina 14

sanse spune:
Andanitzo dimineata am uitat sa ma cantaresc...cred ca de emotie
Am undeva spre 70-71 dar vreau sa stiu exact.
Nu am scris dar v-am citit zilnic
De vara trecuta mi-a mers tare rau si nu prea mi-a ars de dieta sau de scris...
Mi-am propus ca orice ar fi nu pot sta cat o purcica
Va pup si intru pentru meniu mai pe seara
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

andanii spune:
anelize ti-am pus greutatea tinta 55 ... e bine ?????
sanse astept sa zici cand te cantaresti ... las ca nici n-ai asa mult
puisorule am modificat si la tine ... numa bine te vom avea si mai mult timp langa noi
cine doreste sa ne vada Revelion ... http://picasaweb.google.com/andaniii/REVELION2010# si Craciun .... http://picasaweb.google.com/andaniii/CRACIUN2009#
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Somleac spune:
Fetelor macaroane integrale merg cu branza? Adeca clasicile macaroane cu branza sunt Monti?
Ymca iti tin pumnii sa reusesti sa-ti atingi targetul anul asta.
Puisorule de ce o dai la gradi asa de mica? N-ai cu cine sa o lasi? Atunci de chiar te asteapta vremuri grele. Vei slabi si fara Monti.
Bee nici eu nu am rabdare cu pilates. Mi se par mult prea lente imi vine sa adorm acolo cu cracii in sus.
Andanii, am vazut pozele. Waw ce frumosi sunteti. Tu arati tare bine nu stiu ce te tot vaicaresti pe aici. Si ce de ornamente ai, si mie imi plac foarte mult. Apropo , laptele de pasare e monti?
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

valentinag spune:
Somleac,pastele normale cu branza nu merg!Daca sunt integrale si branza degresata,cred ca da!
Meniul de azi:
un kiwi si 2 oua fierte
o friptura de purcel cu salata verde,2 patratele de cioco neagra
supa de rosii cu orez integral(fara nici un fel de grasimi in ea)
abatere,un pumn de seminte
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

kariguld spune:
vin la voi cu o rugaminte, ALEX este un copilas micut care va merge la operatie la inima, in Israel, plecarea va fi spre sfarsitul lunii ianuarie. cazul lui este la Umanitare, Alex-are nevoie de ajutorul nostru. va rog, oferiti o sansa acestui copil la o viata normala!
va multumesc si va doresc un an cu multe si pretioase realizari si toate visele sa vi se implineasca!
ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!

crisstinuta spune:
La multi ani cu intarziere,montignace dragi!
Sa ne aduca acest an fericire si multe impliniri si sa ne bucuram de cei care ne sunt alaturi!
Danuta ,m-am uitat peste poze sunt superbe,ai o casa de vis (sa stii ca v-am citit si stiu si de bucataria ta cea noua) dar pe langa casa minunata ai o familie de nota 10!(si imi place cum iti sta cu parul mai lungut )
Sa ne bucuram fetele de familiile noastre si sa nu lasam sa ne umbreasca grijile din cauza celor cateva kilograme(asta nu inseamna sa ne complacem cu kilograme multe dar sa nu facem tragedie)
Ma bucur ca v-ati mobilizat multe ,fetele vechi ma stiu...am vreo 4ani de Monti si nici acum nu l-am abandonat si daca nu am facut-o pana acum oare de ce as face de acum incolo,nu?
Va tin pumnii si va sustin din umbra

maya_m spune:
fetelor,a mai trecut inca o zi cu bine

inapreda spune:
LA MULTI ANI!
SI eu vreau, si eu vreau!!!
Din 4 ianuarie am inceput si eu Monti, cel putin asa sper pentru ca nu bag mina in foc ca tot ce am mincat a fost ok.
Am 1.69 si fix 65 de kg. As vrea sa ajung la 55 dar, vreau sa pun un target mai realist, intr-o prima faza: pina la ziua mea (13 martie) sa ajung la 60. Voi credeti ca e posibil?
Sa va spun ce am mincat azi:
ora 9: un mar si o para
ora 10: 2 oua fierte si o jumatate de rosie
ora 14: 1 (un) ficatzel de pui la gratar cu o jumatate de rosie + o felie mozzarella
ora 18: un pumn migdale
ora 21: un mar si prune uscate.
E Monti?
Multu'.
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Androix spune:
E monti mai putin ficatul. Ala e glucido lipidic si nu e voie.
Aaaa, si nici seminte n-avem voie??? Frate, deci eu acum ma lupt sa nu mai mananc nimic seara, sau cel putin nu dupa 18-19, daca n-as rontai seminte ar fi cam trist Nimic adica nimic in afara de fructe
si ceai.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!

sanse spune:
crisstinuta
Vaca de mine sper sa se cantareasca maine...
Azi am fost toata ziua cuminte pana a dat strechia'n mine pe la 9 seara si am papat cu 2 guri pui la rotisor
.
Au luat ai mei de la Real pui si nu m-am putut abtine...
Meniu azi:
md:omleta cu ciuperci si 1 ardei rosu
p:fripturica porc (in punga la cuptor) si salata de varza acra
c(ora17):1 para
dupa care m-am indopat cu pui (ora21)
Sper sa-mi vad de treaba de maine
Va pup,noapte buna
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC