Locul fetelor Nou-Venite (53)
Raspunsuri - Pagina 21
babiela spune:
trutzi cum sa te lasam aici, uite 

de molipseala, in ianuarie urmati tu, mvb, eleia, polo si celelalte fete
| Citat: |
| citat din mesajul lui trutzi Felicitari Flori! Sarcina usoara si la termen! ![]() ![]() ![]() Fetelor, vad ca plecati toate la odisee. Sa nu ma lasati singura aici ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne
si de un
aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta sa am un
sanatos si la termen
trutzi spune:
Astazi se testeaza si eleia Doamne ajuta!
Arianna sper ca ai vesti bune 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
babiela spune:
ati vazut fetelor ca avem emoticoane noi? ce-mi place asta 
si de un
aici pe pamant 
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
Doamne ajuta sa am un
sanatos si la termen
babiela spune:
| citat din mesajul lui trutzi Astazi se testeaza si eleia Doamne ajuta! Arianna sper ca ai vesti bune ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Doamne ajuta eleia!--------------------------------------------------------
si de un
aici pe pamant 
Doamne ajuta sa am un
sanatos si la termen
Florentina_C spune:
babi tu ai ceva senzatii de gravida? La mine acum sunt sanii doar puitn umflati dar nu ma dor. M-a durut putin putin spatele ca si cum trebuia sa vina CM si au aparut cateva cosuri. Doar atat. Nimic mai mult.
Aaaaa si de aproximativ o saptamana am o secretie albicioasa...atat
-dutelor ajutati-ma...e prima mea sarcina si asta a fost primul test facut in viata mea. Nu stiu cum ar trebui sa ma simt si mi-e teama sa nu fi aratat testul gresit. Am sa il repet zilele urmatoare, cu toate ca eu zic ca e clar, nu???
Va 
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
Florentina_C spune:
Trutzi nu imi vine sa cred ca spun asta, dar itio trimit si eu
-ic de molipsire. Tu urmezi si celelalte fete pe rand: Mvb, eleia, jesia, arianna,lorin, cora, polo,alysa, aystea. 

pt toate
***Poze***
babiela spune:
| citat din mesajul lui Florentina_C babi tu ai ceva senzatii de gravida? La mine acum sunt sanii doar puitn umflati dar nu ma dor. M-a durut putin putin spatele ca si cum trebuia sa vina CM si au aparut cateva cosuri. Doar atat. Nimic mai mult. Aaaaa si de aproximativ o saptamana am o secretie albicioasa...atat -dutelor ajutati-ma...e prima mea sarcina si asta a fost primul test facut in viata mea. Nu stiu cum ar trebui sa ma simt si mi-e teama sa nu fi aratat testul gresit. Am sa il repet zilele urmatoare, cu toate ca eu zic ca e clar, nu???![]() Va ![]() "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() ***Poze*** |
e fff clar nu-ti face probleme, nu are cum sa nu arate bine, nici eu in afara secretiei de care zici si de sanii sensibili si mai grei n-am alte simptome. la prima sarcina, cam din sapt 7 am inceput cu greturi si nu suportam nici sa deschid frigiderul, d-apoi sa mananc ceva, am slabit vreo 3-4 kg, si soooomn, as fi dormit tot timpul
. fiecare sarcina e altfel, nu trebuie sa te sperii ca n-ai simptome din prima zi, or sa apara, te 
si de un
aici pe pamant 
Doamne ajuta sa am un
sanatos si la termen
Florentina_C spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babiela
e fff clar nu-ti face probleme, nu are cum sa nu arate bine, nici eu in afara secretiei de care zici si de sanii sensibili si mai grei n-am alte simptome. la prima sarcina, cam din sapt 7 am inceput cu greturi si nu suportam nici sa deschid frigiderul, d-apoi sa mananc ceva, am slabit vreo 3-4 kg, si soooomn, as fi dormit tot timpul . fiecare sarcina e altfel, nu trebuie sa te sperii ca n-ai simptome din prima zi, or sa apara, te ![]() -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ![]() ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta sa am un sanatos si la termen |
Multumesc. M-am mai linistit.

***Poze***
trutzi spune:
Multumesc fetelor. Am primit
de molipsire si nu le mai dau drumul ![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
babiela spune:
trutzi daca ai timp, faci un capitol nou? 

si de un
aici pe pamant 
Doamne ajuta sa am un
sanatos si la termen