Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri18
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
alinushca spune:
Si eu mi-as dori o sarcina naturala, in care sa nu mai iau nici un fel de medicamente. La prima am luat progesteron imediat dupa ovulatie pana la 12 saptamani 4 pe zi. Aveam progesteronul atat de mic incat o doctora mi-a zis chiar in luna in care am ramas ca nici nu am sanse sa raman. Dar e asa rau pana la urma sa luam progesteron daca altfel nu merge? E vreo problema pentru bebe daca e imbuibata de hormoni cum zici tu?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Pai nu este numai ca nu stiu cand raman si cand nu,de ex la Maria am stiut cand avea sarcina trei saptamani si am luato din pripa cu progesteron injectabil dar la celalalte 4 le descopeream numai dupa ce imi intarzia menstruatia si se pare ca era prea tarziu.Eu stiu ca dupa ovulatie poti sa iei progesteron fara sa ii faca niciun rau lui bb.
Doctori ce iti spun?
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Michelle81 spune:
Ancadragoman-imi pare foarte rau
...of nici nu stiu ce sa spun.te rog eu nu renunta...vezi ce iti mai spune doctorita,daca trebuie sa iei hormoni si nu ai alta solutie atunci ia...pentru visul tau fa orice.imi pare foarte rau...
Minunea noastra mult asteptata
Michelle81 spune:
Ninia81-of imi pare rau ca nu a fost sa fie nici luna aceasta.iti trimit o imbratisare si te rog mult sa nu iti pierzi speranta.stiu ca nu este usor...nu am uitat cum este sa numeri luna de luna si sa nu se intample nimic...e greu...ai grija de tine
Ancadragoman-te rog inca o data nu renunta.
Michelle81 spune:
Irlandeza-bine ai revenit!!!!!!!!
Pepsi-ce copilasi mari ai si ce seamana cu tine!!!Sunteti o familie foarte frumoasa!!!
alinushca spune:
anca, la dr nu am fost inca. sper sa ajung saptamanile care urmeaza. eu am stiut cand am ovulat nu ca as fi avut vreun ciclu prea normal vreodata ci pentru ca mi-am luat temperatura bazala si mi-a zis site-ul pe care mi-o inregistram ca am ovulat. exista si alte metode mai scumpe si mai usoare de a afla.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Michelle81 Ancadragoman- ![]() ![]() Minunea noastra mult asteptata |
Azi o sa incerc sa ajung pentru ca la mine dupa primele 3 sangerarea dura mai mult ,acum s-a oprit a doua zi adica duminica ,ieri nimic si azi vad ca am o pata pe tampon.Plus ca ma inteapa in partea stanga jos si ma dor sani.
Mersi mult
![](pupic.gif)
anca
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
poze si filmulete
povestea nasterii
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca anca, la dr nu am fost inca. sper sa ajung saptamanile care urmeaza. eu am stiut cand am ovulat nu ca as fi avut vreun ciclu prea normal vreodata ci pentru ca mi-am luat temperatura bazala si mi-a zis site-ul pe care mi-o inregistram ca am ovulat. exista si alte metode mai scumpe si mai usoare de a afla. |
cea mai buna monitorizare este cea ecografica si asta este si cea mai precisa
![](pupic.gif)
anca
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
poze si filmulete
povestea nasterii
alinushca spune:
Off.. pai daca as avea un ecograf acasa poate. Dar sa faci zilnic cine stie cati kilometri si sa dai cine stie cate tone de bani, no thank you. Cata vreme stii in mare ca ovulezi, adica ca nu ai cicluri anovulatorii, sunt alte metode mai comode. Cum ar fi kiturile de predictie a ovulatiei care functioneaza pe baza de saliva pare-mi-se. Cum mai esti? Mie tot nu mi-a venit si am inceput si sa imi imaginez semne de sarcina. Test negativ.
ancadragoman spune:
Eu vad ca nu mai sangerez si am reusit sa ma pogramez vineri dimineata la dr sa ma vada,numai ca ma inteapa burta in partea stanga si nu stiu de la ce
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii