Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri18
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Of, Anca,
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
consi_s spune:
Multumesc mult fetelor care nu ne-au uitat.
Puiutul meu este bine, creste, avem 4 luni si aproape jumatate. Este un scump, asa cum sunt sigura ca fiecare mama gandeste despre puiul ei. Partea mai grea de la inceput, cu colici, nedormit noaptea (a avut niste probleme cu respiratia) au disparut si acum intr-adevar ma bucur din plin de el.
Aici am incarcat cateva poze cu el
http://picasaweb.google.com/botez.andrei.bogdan
De la 3 luni si jumatate nu a mai vrut san, asa ca papam formula. Este un agitat si un jucaus, nu ar sta o secunda locului, te cauta sa te joci cu el tot timpul.
Lau, Ninia, stiu ca ati auzit de 1000 de ori asta, dar la mine s-a intamplat sa raman insarcinata cand chiar nu speram. In ziua de Craciun am vorbit cu o verisoara de-a mea care facuse FIV si-mi spusese ca a ramas insarcinata, are un test de sarcina pozitiv si-mi descria ce simte. Ciudat, dupa ce am inchis telefonul, am inceput sa realizez ca am aceleasi simptome pe care le descrisese ea. A doua zi am luat un test si era pozitiv... Era abia Z26. Si uite asa a aparut printisorul meu.
Michelle81 spune:
Ancadragoman-imi pare foarte rau ca nu a fost sa fie luna aceasta.ma bucurasem asa cand ai spu ca ti-a intarziat 2 zile...
Minunea noastra mult asteptata
Michelle81 spune:
Consi_s-ce baietel scump ai!!!Sa iti traiasca si sa iti aduca numai bucurii!!!Nici eu nu am avut laptic si i-am dat formula.Ai inceput diversificarea ?
Minunea noastra mult asteptata
szivarvany spune:
Michelle, am votat si de acasa
Cine mai stie ceva de Criss si bbVlad ?
-------
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVIDaici produsele noi
*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-4 ANI*
*HAIDETI SA-L AJUTAM PE BOGDAN !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinabobe/irinabobe.jpg)
irinabobe spune:
criss este bine incearca sa se acomodeze cu noua viata. vladutz este mancacios, mananca tot tot si destul de cuminte , se scoala noaptea din 3 in 3 ore pt masa si gata. cam atata stiu...va pup fetelor!
29
Rares
alinushca spune:
Cred ca trebuie sa ii tinem pumnii mcrissei sa treaca usor peste partea de "acomodare la noua viata" . Dupa cata vreme a petrecut in spital, sigur numai usor nu ii e acum. Te imbratisez mcrissa si iti doresc sa va reveniti la maxim cat mai curand!
anca, imi pare rau pentru venirea uratilor. sau ar trebui sa imi para bine? uite eu sunt ziua 51 si nici urma de ei... si nu e, evident, nici sarcina...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcrissa/mcrissa.jpg)
mcrissa spune:
va multumesc din suflet pentru incurajari si felicitari.
noi suntem de marti acasa, ne-au dat drumul la nici 48 de ore de la cezariana.
acum suntem bine amandoi, dar au fost probleme la nastere, nu l-au putut scoate pe bebe in timp util, a prins anestezie, nu a respirat, nu a plans, era cianotic, dar multumesc lui Dumnezeu ca acum e bine.operatia a fost una foarte grea, a durat spre 3 ore, au fost complictaii, am sangert foarte mult, asta poate si de la injectiile cu anticoagulant pe care le-am oprit cam cu 40 de ore inainte.nu stiu nici eu prea bine ce, a zis dr-ul ca vom vorbi mai multe dupa ce imi revin, dar ca sfatul lui este sa nu risc sa mai fac un bebe.
acasa e destul de greu, dupa o luna petrecuta in spital, nu sunt foarte pregatita,spitalul m-a epuizat fizic, psihic, nu am avut totul cumparat, hainele pe care le aveam, marimea 54, sunt mici, dar parca pe zi ce trece ne acomodam si parca incep sa pun si eu ordine in lucruri.
Bebe e minunat, plang mereu de dragul lui, nu putea exista ceva mai frumos in lumea asta.suntem cumintei, papam foarte mult, putin tzatzi si apoi completare.o sa incerc sa pun si poze zilele astea, dar cum spuneam eu sunt plnagacioasa cam in toate, nu-mi vine sa cred ca Dumnezeu mi-a dat asa o minune in viata mea. 37+
Invingatorul lui mama
Puisori
Burtica
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
szivarvany spune:
Cris, felicitari, ma bucur enorm ca sunteti acasa, sa aveti parte de tot binele din lume
-------
Sela
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVIDaici produsele noi
*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-4 ANI*
*HAIDETI SA-L AJUTAM PE BOGDAN !
Pepsi spune:
mcrissa, ma bucur din suflet ptr tine, ai reusit mamico! sanatate multa si refacere rapida! imi pare tare rau ca a fost atit de greu cu nasterea si ultimele saptamini de stat in spital, refacere rapida, sanatate multa!
am pus poze noi, in albumul Craciun 2009 pe picassa.
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David